• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu iş yerinden!!!

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Gerçekten insanlıktan nasibini almamış bi kurumda çalışıyorum.Haftanın başında hasta oldum.İlk başta atlatırım diye düşünüyordum sonra gerçekten öksürük ateş çok fazla etkiledi.Ayakta duramıyorum tir tir titriyorum hala iş buyuruyolar.Eve gittim ateşler içindeyim zar zor çorba içtim kendime gelmeye çalıştım.Öbür gün işten izin almak istedim vermediler ayakta durma oturarak çalış dediler.Sonra zar zor izin aldım hafta içi randevum var diye hastaneye gittim geldim sonraki gün bana artık izin gününde telafi edersin dediler.Ben hastane için izin almışım raporumu da getirmişim bana izin gününde işe gel diyolar.Bunu yapmaya hakları var mı ya?? Özel sektör diye canımızı çıkarmaya ne hakları var ki??

Allah vicdan versin. Malesef özel sektör olunca sen olmazsan öteki olur mantığı var

kurumsal olmayan bir yer sanırsam... malesef patron şirketleri hep böyle onların olmayan vicdanına kalmış ne zaman hasta olacağınız

En iyisi rapor almaktı..
Çalıştıramazlar.. Çalıştırmak isetseler de şikayet hakkınız olurdu..
Başka bir iş bulmaya çalışın..

Aslında adı da duyulmuş kurumsal bir yer ama sözde kurumsal Allahın cezaları.Bana gelmedim diye izin günümde telafi yaptırmaları kadar saçma bir şey görmedim.Hiçbir şey söylemeyi düşünmüyorum gel desinler bakalım ben o gün gitmeyi düşünmüyorum ne olacak.Yüzlerine insan gibi dediğimde umursamıyorlar ki

Raporluysanız izin gününüzü değiştiremezler. Shift yok mu giriş çıkışlarınızın izin gününüzün yazdığı belge? Gitmeyin. Ya da işe çağırdıkları günde rapor alın.

Raporluysanız izin gününüzü değiştiremezler. Shift yok mu giriş çıkışlarınızın izin gününüzün yazdığı belge? Gitmeyin. Ya da işe çağırdıkları günde rapor alın.
İzin günüm hafta sonu hastaneye gittiğimde hafta içiydi ordaki gittiğim günü hafta sonu ile telafi etmeye çalışıyorlar en kötü emrivaki yapacağım gerçekten ölüyorum hastalıktan alerjik astımım var dinlenmeye ihtiyacım var ama hiçbir şekilde insanlıktan nasibini almamışlar ya

Bende biktim ve resti cektim.. daha dogrusu is depresyonundan dolayi kontratim bitene kadar raporluyum.. doktorum izin vermiyor calismama, psikolojimi bozdular, nedenlerini saysam bitmez.. ve is yeri agzimi aramak icin beni ariyor.. kanunen yasak yaptiklari.. doktorum sakin telefonlara cevap vermeyin dedi.. onlar her turlu yolu deneyecek biliyorum.. kalkmis bide bana baski yapiyor, is kazasini hastaliga cevir diye, tehditte ediyor belki kontratini uzatmayiz diye sanki bende kosa kosa gitcem.. uyuz oldum neyseki gercek yuzleri ortaya cikti.. yoksa ben iyim yada degilim farketmiyor kendileri icin..

Nasıl bir iş ortamında çalışıyoruz ya şu özel sektörün hali içler acısı Allah herkesin yardımcısı olsun bir de benim çalıştığım yer eğitim kurumu okul ya

Devlet kapisinin gozunj seveyim ne kadar yogun da olsa isimiz en azindan yasal haklarimiz belli kimse bisey diyemiyor.
Sizin de Allah yardiminiz olsun insallah daha iyi bir is bulursunuz.
Biraz arastirin. Hatta alo170 arayi yasal haklarinizi ogrenin.. isten cikarilma korkunuz yoksa sizi cagirdiklari zaman sikayet ederim diye tehdit edin..
Nasil bir dunyada yasiyor insanlik kalmamis resmen..

Back
X