Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yatağının yanına Kuran-ı Kerim koy. yatarken de Peygamber Efendimizin yaptığı gibi avcuna 1 fatiha, 3 ihlas, 3 felak, 3 nas, 1 ayetel kürsi oku. Hu diyerek üfle bütün vücudunu sıvazla. mışıl mışıl uyursun bak.
Canım kansızlık sorunu yaşıyormsun bu sebebiyet verebiliyormuş.birde yattığın yeri değiştir canım.bende yaşayanlardanım..hayvan gibi bağrıyorsn ama ses yok dimi?ama sunu yap bir arkadaşın dediği gibi dalga geç onlan.dalga gecer gibi bağır..eğer çok korkarsan kalbine zarar verirsin..çünkü çok hızlı atıyor..ben bunu yaptım zamanlan geçti kızlar...hatta başka şey uyguladım kaçıp gitti gelmiyor..ama bebat bir durum biliyorum
BANA İNANMICAKSIN AMA BENDE YAŞIYORDUM KALBİMDE KIPIR KIPIR GİDİP GELİYORDU İÇİMDEYDİ RESMEN KOKRKTUKCA DAHADA ŞİDDELENİYORDU..ONU AŞALARA KAYDIRMAYA ÇALIŞTIM.BAŞARDIMDA..3-4 DEFADAN SONRA OLMADI.BUNU YAZARKEN BİLE KORKUYORUM.SANKİ SENMSİN BUNU DİYİP BANA TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAŞATACAK DİE..
ÇOKTA DUALAR OKUDUM ETTİM AMA KARABASAN MIDIR NEDİR BAZEN ETKİLİ OLAMIYOR ..
Gordugun sey kabus mu karabasan mi tam anlayamadim. Her ikiside genelde yasanan slklntl ve sorunlardan dolayi tetikleniyor. Seni çok uzen, etkiyelen endiselendiren bir seyler mi var bilmiyorum ama bilinçaltinda gizlenen seyler olabilir...
Ben de zaman zaman karabasan gorurum. Gerçek gibidir, gozlerimi açar uyanamam. Bagiririm sesim çikmaz veya uyku uyanik arasi birseyler gorur duyarim oysaki gercekte oyle bir sey yoktur. Kas kasilmasi en kaba tanimi. Tecrubelerime dayanrak soyluyorum, sirt ustu uyuma. Sagi veya sol tarafina donerek uyu. Kendini sirt ustu uyumayacagina sartlandir. O ani yasarkende Ayetel Kursuyu oku, Sesinin çikmasina gerek yok içinden de olsa oku ama israrla oku inatla. Arkadaslar tuvalet adabi konusunda da çok hassas olmamiz gerekiyor korunmak için. Camasirimiza idrar sicramis olabilir, bulasmis olabilir veya herhangi bir yerimize, bu da tetikleyebiliyor. Yatakta veya cevresinde bir sey yememek gerekiyor. Kirintilarin uzerinde uyumak veya kirintilarin uzerinde gezmek de etkileyebiliyor.