Bıktım bu kinci kayınvalideden..!!!

uykusuzgibi

Sabretmek için sabır ver Rabbim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
372
177
53
Ya gerçekten bunaldim artık kaynanamin anlamsız tavırlarından kendi kendine bitiremedigi kininden. Sadece bugunu anlatayim. Carsida acil bi isim vardı ve bebegimi 1 saatliğine yengeme (dayımın eşi) biraktim. Yengemin de 1 saat sonra okula gideceğini bildiğim için acele ettim ama aksilik başka yere gitmem gerekti. İşim uzayınca eşimde annesini aradı kızı alması için. Sorun kısmı burada .. Benim kaynanam olacak ukala benim akrabalarima yüz vermiyor. 21 aydır evliyim. Sadece 3 kez gorduler birbirlerini. Benim dugunumde, kardesimin düğününde bide doğumda. Ya ortada bişey yok ben cidden çıldıracak oluyorum beni resmen eşşek yerine koyuyorlar.. Bugün kızımı almak için gitmiş kv. Yengeme tek laf etmemiş. Yengem içeriye davet edecektim konusmadi tavırliydi diyo anlam veremiyor ben ne yaptım niye kin güdüyor diyo. Yolda görse yüzüne bakmiyorlar. Eşime söyledim annen neyin kinini tutuyor hala ne bunlar, benim ailemi insan yerine koymuyorlar madem bende daha gitmiyorum dedim. Kaldırıp bana dediği laf " tamam bende daha senin ailene gitmiyorum, senide kızımıda yollamiyorum, kapinin önüne dahi cikmayacaksin hicbiyere gitmeyeceksin vs. Vs.. ya kafana takma boşver kayınvaliden konuşsa ne konusmasa ne diyorlar ama uzuluyorum böyle dengesiz insanlara mecbur olduğum için..

Suc kaynananda degil. Kocanda
Demek ki kaynana bu gucu oglundan aliyormus
Aynen.
uykusuzgibi kocan öyle dediğinde ne dediğini merak ettim ama bence sorun kaynananızda değil kocanızda. Annesinin yaptığı terbiyesizlik matahmış gibi, o zaman böyle demesi çok ayıp. Ayrıca ne demek seni göndermeyeceğim, çocuk musunuz siz?

Umrumda olmadığını söyledim gitmezsen gitme dedim. Eşşek gibi gönderecek bunu kendi de biliyor ama erkeklik yaptığını sanıyor.

Umrumda olmadığını söyledim gitmezsen gitme dedim. Eşşek gibi gönderecek bunu kendi de biliyor ama erkeklik yaptığını sanıyor.
Bırakın siz onun ailesiyle görüşmeyin, istemiyorsa o da sizinkileri de görmez. Ama size terbiyesizlik yapmalarına izin vermeyin.
Çok ayıp şeyler bunlar. Hadi ailenizden ters bir davranış falan görseler anlayacağım da kaynana sırf kapris yapacak oğul da anasına toz kondurmayacak diye ailenize saygısızlık yapamazlar.
Bana ne oluyorsa sinirlendim durduk yerde

Kendi ailemden de bu konuda destek göremiyorum ne zaman annemle konuşsam boşver gelmezse gelmesin sen eşinle kotu olma diyor. Babam bazen anneme baskı yapıyor biz gidelim diye kızıyorum boşverin niye siz gidiyorsunuz diye. Benim annemin tek bacağı yok. O hasta haliyle düşünebiliyormusunuz kaynanamin niye ayağına gitsin? Kardeşimin kv.si taaa mersinlerden arıyor hal hatır sormak için. Benim kv. 10 dklik mesafedeki eve 2 dk uğramaya tenezzül etmiyor. Ama benden bol güleryüz izzeti ikram hoş sohbet istiyorlar. Gel de çıldırma

Aileniz görüşmesin zaten. Ne gerek var? Ha kafa dengidir iki aile insan olarak birbirlerini seviyorlardır, ararlar sorarlar görüşürler ama ben dünürlerin arasında mesafe olması gerektiğini düşünüyorum zaten.
Aileniz hiç düşmesinler üstlerine.
Siz de mesafenizi koyun. Saygıda kusur etmeyin ama öyle izzete de ikrama da gerek yok. Annenize ne kadar saygı duyuyorsa o kadarını gösterin. Ben olsam öyle yapardım.

ne demek seni de kızı da kapı önüne koymam o kim !! belli niye kv kafasına göre davrandığı. bu arada güler yüz gösterme gerçekten gerek yok böylesine. olay büyürse de daha büyük önlemler öneririz burdan ama daha erken ona

Sorun nedir diye sorsan kvye? Gerçi dangıl dungul konuşan birisiyse seni de rencide eder durduk yere.
Aman bulaşma, böyle dik davranışlarla çevresine kendini göstermesi, ailene yüzü gülerek arkanızdan kuyu kazmasından çoooook daha iyidir.

Cocuksunuz sanki de gitmeden once izin alacaksiniz, pes
Oturun guzelce esinize anlatin, boyleyken boyle diye
Onda sacmalamaktan vazgecsin

Adamlarda iş yok. Senin ailen ona surat mı asmış ki hemen misilleme olarak gitmem senide göndermem diyor. Konuşun bıkmadan, yükselmeden sakinliğinizi kaybetmeden. Umarım anlar sizi eşiniz. Yoksa katlanması zor bir durum

Siz nasıl bir aileye düştünüz öyle oğlu ayrı saçmalık annesi ayrı Allah yardımcınız olsun size sabır versin.

siz sert çıkınca eşinde misilleme yapmış aklı sıra. sakinlesince konuşsaydiniz böyle olmazdı.

hangi erkek "ay senin annen böyle şöyle" diye söyleyince, "ay canım haklısın, benim annem tam bir kaçık" diyor ki. yok öyle bir adam

Birak yengeyi dayiyi annemle bile sayili gorduler birbirlerini kv ile. Istemede:) dugunde:) dogumda:))) kafa rahatttt:))))

sen kendini üzme zamanla eşin de görecek olanı biteni inan bana o süre gelene kadar da sabret.unutma sizin aranızın bozulması kv nin hoşuna gider bak bak oğlum benim için karısıyla kavga etmiş der.sakın o kadının eline koz verme doğru zaman gelene kadar sabret

Kayınvalidenizden çok eşinizi dert edin siz..
Siz ve aileniz suçlu mu ki de ne sizi ne kızını göstermeyecekmiş?
Hadsiz..
Bundan sonra mümkün mertebe kayınvalidenizden bişey beklemeyin..
Ve onunla ilgili eşinizle tartışmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…