- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Aynen.Suc kaynananda degil. Kocanda
Demek ki kaynana bu gucu oglundan aliyormus
Suc kaynananda degil. Kocanda
Demek ki kaynana bu gucu oglundan aliyormus
Aynen.
uykusuzgibi kocan öyle dediğinde ne dediğini merak ettim ama bence sorun kaynananızda değil kocanızda. Annesinin yaptığı terbiyesizlik matahmış gibi, o zaman böyle demesi çok ayıp. Ayrıca ne demek seni göndermeyeceğim, çocuk musunuz siz?
Cahil aileyle evlenmeyin.
Bırakın siz onun ailesiyle görüşmeyin, istemiyorsa o da sizinkileri de görmez. Ama size terbiyesizlik yapmalarına izin vermeyin.Umrumda olmadığını söyledim gitmezsen gitme dedim. Eşşek gibi gönderecek bunu kendi de biliyor ama erkeklik yaptığını sanıyor.
Bırakın siz onun ailesiyle görüşmeyin, istemiyorsa o da sizinkileri de görmez. Ama size terbiyesizlik yapmalarına izin vermeyin.
Çok ayıp şeyler bunlar. Hadi ailenizden ters bir davranış falan görseler anlayacağım da kaynana sırf kapris yapacak oğul da anasına toz kondurmayacak diye ailenize saygısızlık yapamazlar.
Bana ne oluyorsa sinirlendim durduk yerde
Aileniz görüşmesin zaten. Ne gerek var? Ha kafa dengidir iki aile insan olarak birbirlerini seviyorlardır, ararlar sorarlar görüşürler ama ben dünürlerin arasında mesafe olması gerektiğini düşünüyorum zaten.Kendi ailemden de bu konuda destek göremiyorum ne zaman annemle konuşsam boşver gelmezse gelmesin sen eşinle kotu olma diyor. Babam bazen anneme baskı yapıyor biz gidelim diye kızıyorum boşverin niye siz gidiyorsunuz diye. Benim annemin tek bacağı yok. O hasta haliyle düşünebiliyormusunuz kaynanamin niye ayağına gitsin? Kardeşimin kv.si taaa mersinlerden arıyor hal hatır sormak için. Benim kv. 10 dklik mesafedeki eve 2 dk uğramaya tenezzül etmiyor. Ama benden bol güleryüz izzeti ikram hoş sohbet istiyorlar. Gel de çıldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?