- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Ya gerçekten bunaldim artık kaynanamin anlamsız tavırlarından kendi kendine bitiremedigi kininden. Sadece bugunu anlatayim. Carsida acil bi isim vardı ve bebegimi 1 saatliğine yengeme (dayımın eşi) biraktim. Yengemin de 1 saat sonra okula gideceğini bildiğim için acele ettim ama aksilik başka yere gitmem gerekti. İşim uzayınca eşimde annesini aradı kızı alması için. Sorun kısmı burada .. Benim kaynanam olacak ukala benim akrabalarima yüz vermiyor. 21 aydır evliyim. Sadece 3 kez gorduler birbirlerini. Benim dugunumde, kardesimin düğününde bide doğumda. Ya ortada bişey yok ben cidden çıldıracak oluyorum beni resmen eşşek yerine koyuyorlar.. Bugün kızımı almak için gitmiş kv. Yengeme tek laf etmemiş. Yengem içeriye davet edecektim konusmadi tavırliydi diyo anlam veremiyor ben ne yaptım niye kin güdüyor diyo. Yolda görse yüzüne bakmiyorlar. Eşime söyledim annen neyin kinini tutuyor hala ne bunlar, benim ailemi insan yerine koymuyorlar madem bende daha gitmiyorum dedim. Kaldırıp bana dediği laf " tamam bende daha senin ailene gitmiyorum, senide kızımıda yollamiyorum, kapinin önüne dahi cikmayacaksin hicbiyere gitmeyeceksin vs. Vs.. ya kafana takma boşver kayınvaliden konuşsa ne konusmasa ne diyorlar ama uzuluyorum böyle dengesiz insanlara mecbur olduğum için..