- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var 15 onlarda kızıyorAilesinin haberi yok mu? Kız kaç yaşında?
Kız sadece çocuktan para alıyor, sevgilisi sanırım.Var 15 onlarda kızıyor
Alıyoruz ilaç kunlanıyor antidepresanKritik bir çağında ona farklı ilgi alanları oluşturun dikkatini dağıtın güzel hobiler edinsin sizde ona katılın onu anlamaya çalışın..Eğer yine olmuyorsa bir uzmandan destek alabilirsiniz
Sevgili degilBu iş ilaçla olmaz. Sevgilisine bu kadar yakınsa, bi eksiği onunla kapatıyor demektir. Bildiğin özgüven sorunu bu
O zaman daha da kötü, durumlar düzelene kadar bir disiplin döneminden geçmesi gereken bir yaşta. Lütfen gerçek sorunu anlamasını sağlayın. Aksi takdirde bu sadece onu ilaçla uyuşturur ve bastırır. İleride daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsınız.Sevgili degil
FarkındayımO zaman daha da kötü, durumlar düzelene kadar bir disiplin döneminden geçmesi gereken bir yaşta. Lütfen gerçek sorunu anlamasını sağlayın. Aksi takdirde bu sadece onu ilaçla uyuşturur ve bastırır. İleride daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsınız.
Çok sorunlu oldu ilerde bunu başka şeyler karşılığı yaparsa ne yaparımNe bileyim zor durum belki benim kizim aynisini yapsa cok kizarim belki bir tokat da atarim. Ilk önce kendimi sorgularim ben ne yaptim da bu kiz böyle oldu. Siddete karsiyim cocuklarimi asla dövmeyi düsünmüyorum. Ama ben daha cocukken anne den bir tokat yedim de ayni o yalnisi bir daha yapmadim. Eminim tepki alacagim bu yorum icin amm bilemiyorum iste zor durum