Bıktım bu kızdan

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Diger konumu okuduysanız yegenim biraz sorunlu biri okulda yapmadığı yoktu okulan kaçıp avm ye gitme bir erkekten para almış vs daha lise 1 ne yapıcaz mızı şaşırdık nası bu kızı topluma kazandırırız kızlar yardım edin sonu çok kötü olucak yoksa

ailesi kıza para vermiyor muymus ki gidip cocuktan istiyormus surekli ben anlamadımo_O

Kritik bir çağında ona farklı ilgi alanları oluşturun dikkatini dağıtın güzel hobiler edinsin sizde ona katılın onu anlamaya çalışın..Eğer yine olmuyorsa bir uzmandan destek alabilirsiniz

Var 15 onlarda kızıyor
Kız sadece çocuktan para alıyor, sevgilisi sanırım.
Ailesi biliyor durumun farkında.
Bu durumda sadece bir ayıba göz yuman ancak çocuğunun ne yaptığının farkında olan bir aile var demektir. Sizin elinizden uyarmak dışında hiçbir şey gelmez.

Kritik bir çağında ona farklı ilgi alanları oluşturun dikkatini dağıtın güzel hobiler edinsin sizde ona katılın onu anlamaya çalışın..Eğer yine olmuyorsa bir uzmandan destek alabilirsiniz
Alıyoruz ilaç kunlanıyor antidepresan

Gerçek probleminin ne olduğunu öğrenmek zorundasınız. Doktora fln gitmeyi kabul etmezse, ona yakın ve onu anlayabilecek, temel psikolojik sorunun ne olduğunu öğrenecek birini bulmalısınız ve bunu çaktırmadan yapmalısınız. Bu süreçte, içinde öfke ve sitem olmayan ve mantıklı açıklamalara sahip bi ceza yöntemine gitmelisiniz. Muhtemelen içindeki bir boşluğu bu şekilde dolduruyor ya da sorununu bastırmak için bu yöntemlere başvuruyor. Fazla para harcamak, duygu durum bozukluğu belirtisidir.

Bu iş ilaçla olmaz. Sevgilisine bu kadar yakınsa, bi eksiği onunla kapatıyor demektir. Bildiğin özgüven sorunu bu

O zaman daha da kötü, durumlar düzelene kadar bir disiplin döneminden geçmesi gereken bir yaşta. Lütfen gerçek sorunu anlamasını sağlayın. Aksi takdirde bu sadece onu ilaçla uyuşturur ve bastırır. İleride daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsınız.

O zaman daha da kötü, durumlar düzelene kadar bir disiplin döneminden geçmesi gereken bir yaşta. Lütfen gerçek sorunu anlamasını sağlayın. Aksi takdirde bu sadece onu ilaçla uyuşturur ve bastırır. İleride daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsınız.
Farkındayım

Ne bileyim zor durum belki benim kizim aynisini yapsa cok kizarim belki bir tokat da atarim. Ilk önce kendimi sorgularim ben ne yaptim da bu kiz böyle oldu. Siddete karsiyim cocuklarimi asla dövmeyi düsünmüyorum. Ama ben daha cocukken anne den bir tokat yedim de ayni o yalnisi bir daha yapmadim. Eminim tepki alacagim bu yorum icin amm bilemiyorum iste zor durum

Ne bileyim zor durum belki benim kizim aynisini yapsa cok kizarim belki bir tokat da atarim. Ilk önce kendimi sorgularim ben ne yaptim da bu kiz böyle oldu. Siddete karsiyim cocuklarimi asla dövmeyi düsünmüyorum. Ama ben daha cocukken anne den bir tokat yedim de ayni o yalnisi bir daha yapmadim. Eminim tepki alacagim bu yorum icin amm bilemiyorum iste zor durum
Çok sorunlu oldu ilerde bunu başka şeyler karşılığı yaparsa ne yaparım

Kesinlikle bu süreçte mantıklı bir ceza verilmesi taraftarıyım. Başına gelenlerin sebebini düşündürecek bir ceza. Kendi değerini farkedecek bir yöntem..

Annesinin ve babasının kızla arkadaş olması onunla yakın olması lazım başka çaresi yok .
İlerde başka şeyler karşılığı demissin belki şimdi de öyle öpme elleme tarzı. Anne babada iletişim sorunu var kıza karşı. Dost gibi değiller bence ayarı tutturamamislar

Aileden yeteri doyumu alamadığında dışarıda arıyorsun ergenlikte
25yasindayim
15 yaşında ben de hatalara dusmustum
Baskıcı bir ailem vardı benimle doğru iletişim kuramayan . beni tensel olarak kullanmaya çalışan 18yasinda bi beyinsize asik olmuştum.

Sorunun inine inmek lazım. Bir seyler den kaciyor sanki. Her yaptigi eylemin bir onermesi veyahut sebebi muhakkak vardir. Çok küçük olsa da iyi / kötü vs . Ayırt edebilecek kapasite ve beyin yaşına sahip. Anlatmali, gerekirse destek alınmalı. Bir de toplum, yani millet ne der kismida karisiraa işin içine ne olur sonu bilemiyorum. ALLAH yardimciniz olsun arkadaşım.

Zamanında bu çocuğun gerçekten çok boş bırakıldığını düşünüyorum. Çocukla ilgilenmek için illa kötü bir yola mı girmesi gerekiyordu? Keşke aile daha bilinçli davransaydı. Aile ve çocuğun arkadaş olmasına da karşıyım,arada belli bir mesafe olmalı. Her şey konuşulmalı ama "anlattım bitti" kafasında değil. Aile çocuğun bir yanlışını görürse ne pahasına olursa olsun bu iş halledilmeliydi. Nasıl böyle şeye göz yumulur yahu hadi annesi yuttu,babası nasıl bilip de susuyor? Bu yavrunun abisi yok mu? Bir kız bir erkekten devamlı para alıyor hem de karşılıksız öyle mi? Buna inanabildiğinize inanmıyorum şu an. Gerekirse oğlanın da ailesiyle görüşülmeli. Onlar da sormuyor mu oğlum bu değirmenin suyu nereye diye? Aile istese halledebilir bu durumu.

Back
X