- 10 Mart 2018
- 244
- 222
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde