Bıktım bu kocadan

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
244
222
103
31
İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde

İkinci sağ salim doğsun üçüncüyü doğurun baktınız adam aynı dört beş devam edersiniz
Boşanmak istesem 4 çocuklada boşanırım. Sadece şuanda babamın evinde gidip sobalı evde doğum yapmak istemiyorum. Ama böyle devam ederse doğumdan sonra bitireceğim

Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
Kahve alışkanlığı değil mevzu. İlk çocuğumu yanlız büyüttüm demişsiniz o zaman ikinciyi neden yaptınız soru bu aslında.

Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
Arkadaşın önerisine katılıyorum, bunda da düzelmezse 3. 4. 5. sırayla gidin. Baktınız olmadı, belki o zaman boşanmayı düşünürsünüz.

Ben anlamıyorum hiç. Bu adam başından beri böyleymiş, boşanma düşüncesi aklınızda ve hatta dilinizde, cinsellik yok denecek kadar az ama iki çocuk yapılıyor. Her sevişmede hamile mi kalıyorsunuz?
Keşke çocuk sayısına takılmayıp bir kızkardeş gibi akıl tavsiye verseniz. İnsanları böyle rencide etmeseniz

İlkinden beri devam eden sorunlara ikinci çocuğu yaparak birşey değiştiremezdiniz adamın özü bu

Boşanmak istesem 4 çocuklada boşanırım. Sadece şuanda babamın evinde gidip sobalı evde doğum yapmak istemiyorum. Ama böyle devam ederse doğumdan sonra bitireceğim
Tabii boşanırsınız kim tutar sizi
Öyle çoluk çocuk filan düşünecek haliniz yokya
Ana değişik baba değişik doğurup doğurup sal gitsin sıkıldınmı boşanırsın hele baban evine bir kalorifer yaptırsın

Gideceğinize emin olmazsa düzeleceğini sanmıyorum. Doğumunuza ne kadar var bence ailenizin yanına gidebilirsiniz bir süre. Size de iyi gelecektir

Back
X