• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu kocadan

Boşanmak istesem 4 çocuklada boşanırım. Sadece şuanda babamın evinde gidip sobalı evde doğum yapmak istemiyorum. Ama böyle devam ederse doğumdan sonra bitireceğim
Bu seferde sobali evde bebek bakmak istemiyorum diyceksiniz, bence gercekten ne olsun istiyosunuz, istediginiz olur mu, olmazsa ne yapmak lazim onu bi anlayin.

Valla kocamla cinsel hayatım sıfıra yakın olsaydı, arkadaşlarıyla sürekli “mal almaya” gitmesinden şüphelenirdim. Siz hiç şüphelenmediniz mi?
Adam gidiyor, dert tasa yok, şikayet eden yok. Adamlarla güle oynaya gidiyor geziyor, eve gelip dinlenip sonraki telefonu bekliyor işte. Yani tabi orda sadece mal almaya gidiyorlarsa.

İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
Yahu 2. çocuğu bu güzide adamdan niye yaptiniz..

Ya siz ne biçim insanlarsiniz..bu sitenin adı kesinlikle değişmeli..kadınlar kulübü değilde;
Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Evet evet gerçekten değişsin..yada buraya bdv den ayrı bir yer açılsın bu kendini bilmez mizah yapmak isteyip konunun içine b.k eden üyeler bir zahmet orada at koştursunlar..yahu konuya kadın ne yazmışsa onunla ilgilenin size ne 2. çocuğu niye yapıyor..bide dalga geçiyorsunuz.. zaten üzgün ve hamile bir insan var moral vermek yerine niye daha da dibe çekiyorsunuz..şu hayatta tüm insanların gayesi nasıl iyi bir insan olurum bu olmalı..hiç mi dusunmezsiniz iyi bir insan olmayı kalp kirmamayi..tek işiniz burda konu sahiplerini çileden çıkarmak..ama bu konu sahibi arkadaşınız yada tanığınız bir kimse olsa yüzüne asla bu şekilde konuşmasınız. neden!!!! çünkü üzülür diye senin karşındaki insan ya buradaki de insan..uzun zamandır girmiyirdum sizin gibiler yüzünden uzun bir aradan sonra girdim herşey aynı değişen bir yok😤😤😤😤

Bu erkekler kahvede ne anlar ki?
Bol duman altı basit basit konuşmalar.
Ellerinde pispirik kağıdı.
Aşırı cehalet yaa.
Ben en çok bu tarz adamla evlendiğinde üzülürdüm sanirsam.
Sizin iş güç var mı konu sahibi?
Ay öylr deme ben ünide gidiyordum çok eğlenceli sabaha kadar 101 okey :D

Eşimle orada işi ilerlettim sevgili olduk
101 oynarken :D

Ya siz ne biçim insanlarsiniz..bu sitenin adı kesinlikle değişmeli..kadınlar kulübü değilde;
Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Evet evet gerçekten değişsin..yada buraya bdv den ayrı bir yer açılsın bu kendini bilmez mizah yapmak isteyip konunun içine b.k eden üyeler bir zahmet orada at koştursunlar..yahu konuya kadın ne yazmışsa onunla ilgilenin size ne 2. çocuğu niye yapıyor..bide dalga geçiyorsunuz.. zaten üzgün ve hamile bir insan var moral vermek yerine niye daha da dibe çekiyorsunuz..şu hayatta tüm insanların gayesi nasıl iyi bir insan olurum bu olmalı..hiç mi dusunmezsiniz iyi bir insan olmayı kalp kirmamayi..tek işiniz burda konu sahiplerini çileden çıkarmak..ama bu konu sahibi arkadaşınız yada tanığınız bir kimse olsa yüzüne asla bu şekilde konuşmasınız. neden!!!! çünkü üzülür diye senin karşındaki insan ya buradaki de insan..uzun zamandır girmiyirdum sizin gibiler yüzünden uzun bir aradan sonra girdim herşey aynı değişen bir yok😤😤😤😤
Ne diyelim mesela?
Adam ilk çocukla ilgilenmemiş, 1-2 yıldır fıldır fıldır arkadaşlarıyla gezip, evle ilgilenmiyormuş. Kadın da üstüne bile isteye hemile kalmış. Neye moral verelim?
" Olsun kardeş, amaaan her erkek aynı; hiçbiri bebeyle ilgilenmez zaten. Sen çocuklarına odaklan, bunları dert etme. Kendine adamdan bağımsız bir hayat kur." mu diyelim?
"Allah bağışlasın yavrularınızı. Aldatmıyor, dövmüyor, kumarı yok, evine ekmeğini getiriyor. Kadın olarak sen de dır dır yapma, adamı bunaltma, Annelik görevini yerine getirmeye çalış." mı diyelim mesela?
Çok sevdiğim bir söz var; izahı olmayan şeylerin mizahı olur. Kar yağarken dışarı çıplak çıkanın, üşüdüm demeye hakkı yoktur. Dese de kimse ciddiye almaz. Bu kadar.

Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
Pandemide heryer kapalıydı, siz de adamı düzeldi sanmışsınız. Kahve alışkanlığı düzelmez üzgünüm, benim babam da öyleydi o yüzden öyle birine asla tahammülüm yok.

Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Üyeleri azarlamak için bu kadar efor sarfedeceğinize konu sahibinin işine yarayacak, yol gösterecek bir şeyler yazsaydınız keşke 🙄

Konu sahibi eski konu da eşinizin sorumsuz biri oldugunu söylemişsiniz öyle olan biri hiç değişmez abim de öyle sürekli oyunda yengemle en büyük problemi bu biz onlar evlenmeden yengeme herşeyi söyledik tüm sorunlarını herşeyi bile bile kabul etti sürekli kavga ediyor ama değişmez oda derdi hamile halimle gece beklerdim diye ve oda 2. Çocuğu yaptı biz söyledik yapma böyle sorunsuz birinden 2. Çocuk sanki yenge değil abla yerinde konuştuk sonuç aynı. Eşiniz de sizi hamile halinizle bırakıp şehir dışına gidiyormuş bu adam değişmez ya alışacaksiniz bu duruma yada bitireceksiniz 2 çocuk ister isteyerek yapın ister istemeyerek olan onlara oluyor

Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü

Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü

Üreme içgüdülerini bastıramadıkları için kimleri kimleri defalarca baba yapıyorlar, buna kızarım kimse de kusura bakmasın. O çocuğun geçireceği ilgisiz baba travmasının yanında benim edeceğim iki acı söz hiçbir şey.

Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Bizi azarlayana kadar, konu sahibini teselli edecek 2 guzel kelime soyleseydin. Bizede ornek olurdun, ne yazmamiz gerektigini bilirdik

Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Evet evet gerçekten değişsin..yada buraya bdv den ayrı bir yer açılsın bu kendini bilmez mizah yapmak isteyip konunun içine b.k eden üyeler bir zahmet orada at koştursunlar..yahu konuya kadın ne yazmışsa onunla ilgilenin size ne 2. çocuğu niye yapıyor..bide dalga geçiyorsunuz.. zaten üzgün ve hamile bir insan var moral vermek yerine niye daha da dibe çekiyorsunuz..şu hayatta tüm insanların gayesi nasıl iyi bir insan olurum bu olmalı..hiç mi dusunmezsiniz iyi bir insan olmayı kalp kirmamayi..tek işiniz burda konu sahiplerini çileden çıkarmak..ama bu konu sahibi arkadaşınız yada tanığınız bir kimse olsa yüzüne asla bu şekilde konuşmasınız. neden!!!! çünkü üzülür diye senin karşındaki insan ya buradaki de insan..uzun zamandır girmiyirdum sizin gibiler yüzünden uzun bir aradan sonra girdim herşey aynı değişen bir yok😤😤😤
İnsanlar yazarken size sormayacaklar. Bir süre daha girmeyin bu kadar rahatsız olduysanız bence.

Back
X