• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu kocadan

Keşke çocuk sayısına takılmayıp bir kızkardeş gibi akıl tavsiye verseniz. İnsanları böyle rencide etmeseniz
Burada takılacak tek şey bu çünkü. Böyle bir adamdan ikinciyi bile isteye yapıyorsunuz, üstüne sızlanıyorsunuz. 🤦🏻‍♀️

Keşke çocuk sayısına takılmayıp bir kızkardeş gibi akıl tavsiye verseniz. İnsanları böyle rencide etmeseniz
Kız kardeşim olsa da sorarım ama ben bu soruyu. Canım kardeşim ilk çocuğu tek büyütmüşsün kahve olayından bağımsız olarak , neden yaptın 2. derim.

Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor.
Valla kocamla cinsel hayatım sıfıra yakın olsaydı, arkadaşlarıyla sürekli “mal almaya” gitmesinden şüphelenirdim. Siz hiç şüphelenmediniz mi?

Eklentiler

• 62a13bc4e3ecb2d253c85b678af68ccc.webp
    62a13bc4e3ecb2d253c85b678af68ccc.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 53
Valla kocamla cinsel hayatım sıfıra yakın olsaydı, arkadaşlarıyla sürekli “mal almaya” gitmesinden şüphelenirdim. Siz hiç şüphelenmediniz mi?
Adam kesin sosyal medyada Kara Ambar Kamyoncular Derneği’nde paylaşım yapıyordur. :KK51:

Terk edin bir süre. Ama gerçekten gittiğinizi düşünsün. Açmayın telefonlarını aramayın sormayın. Yer ve düzelirse ne ala olmadı zaten boşanmayı düşünüyormuşsunuz

Evet efendim gel gelelim konuya 😁 kendinize bir yoldaş yaptınız cocuk yaptınız eyvallah benimde bir cocuk var allah onu bagislasin baska istemem. Simdi eger tek cocuk olsaydi sende cocugunun elinden tutar her istedigini yapardın gezerdin tozardin eglenirdin vs :) ama ben iki çocuklu hayati dusunemiyorum bir elinde canta bir elinde cocuk var digerinin elinden tutup nasil istediklerini yapicaksin.koca zaten ortada yok duvarla konusman gayet normal. Allah bagislasin bebişlerinizi ama hayatinizida kocaya gore yasamayin biraz kendinizide düşünün.sonra cocuklarla ugrasmaktan kendinize vakit kalmiyor kocaya kafayi takip ağlıyorsunuz

İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
bence boşanmadan önce , yaşayacaklarını teraziye koy. boşandıktan sonra seni nasıl bir hayat bekliyor. ailen sobalı evdeyse kötü gibib duruyor. ben ce kahve işini takmayın. hayatınaza bakın, sizde gezecek ortam yapın . sizinde çevreniz olsun. boşanırsan daha kötü hayatın olabilir

Bu erkekler kahvede ne anlar ki?
Bol duman altı basit basit konuşmalar.
Ellerinde pispirik kağıdı.
Aşırı cehalet yaa.
Ben en çok bu tarz adamla evlendiğinde üzülürdüm sanirsam.
Sizin iş güç var mı konu sahibi?
Hoff bence de bu başlı başına kocadan soğuma sebebi zaten. Diğerleriyle de tüy dikmiş. 💩

Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.

İlk çocuğunuzu yalnız büyüttüğünüze göre ikinciyi de yalnız büyütmeyi göze almışsınız ki bile isteye çocuk doğurmuşsunuz. Kahveye değil başka yere gidiyordur önceden. Mesele zaten kahve değil eşinizin sizin yanınızda olmaması, size kıymet verdiğini gösterememesi. Pandemide hepimiz mecbur evdeydik. Normal hayatına dönmez mi sandınız?

Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
Kahve aliskanligi yokmus ama yinede cocuguyla ilgilenmemis. Ilgisiz sorumsuz adama bile isteye neden 2. cocuk duzelir diyemi.yazik olan cocuklara oluyo

İlgisiz eşin düzeleceğini hiç sanmıyorum
Doğum yapana kadar sabredin bir toparlanin öyle karar verirsiniz
Sizin için hayırlısı olsun sağlıkla kucaginiza alın bebeğinizi.

İlk çocuğunuz da sizin yanınızda olmayan bir adama 2. Çocuk neden yaptınız?
Korona döneminde kahve alışkanlığı kazanan bir adama hiç mi ses çıkarmadınız?
Biz genelde kocalarımıza kızınca yatağı ayırıyoruz? Siz tepkinizi nasılsın koyuyorsunuz?

İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
Hamilelikte siz bu kadar hassasken size gelip bi iyi misin demeyen adamdan bir şey beklemeyin. Beklentiler yüzünden üzülüyorsunuz zaten.

Back
X