- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi Humeyra000
Zaten böyle kocayla 2.yi yapıp da söylenen insana diyecek söz yok, olaysızca dağılalımGüleriz ağlanacak halimize işte..
Kazara değilmiş hanımlar yanlış alarm dağılabiliriz..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten böyle kocayla 2.yi yapıp da söylenen insana diyecek söz yok, olaysızca dağılalımGüleriz ağlanacak halimize işte..
Kazara değilmiş hanımlar yanlış alarm dağılabiliriz..
Burada takılacak tek şey bu çünkü. Böyle bir adamdan ikinciyi bile isteye yapıyorsunuz, üstüne sızlanıyorsunuz.Keşke çocuk sayısına takılmayıp bir kızkardeş gibi akıl tavsiye verseniz. İnsanları böyle rencide etmeseniz
Kız kardeşim olsa da sorarım ama ben bu soruyu. Canım kardeşim ilk çocuğu tek büyütmüşsün kahve olayından bağımsız olarak , neden yaptın 2. derim.Keşke çocuk sayısına takılmayıp bir kızkardeş gibi akıl tavsiye verseniz. İnsanları böyle rencide etmeseniz
Valla kocamla cinsel hayatım sıfıra yakın olsaydı, arkadaşlarıyla sürekli “mal almaya” gitmesinden şüphelenirdim. Siz hiç şüphelenmediniz mi?Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor.
Soracaklar şimdi ben cevap vereyim ikinci çocuk kazara oldu.
Çok mantıklıValla kocamla cinsel hayatım sıfıra yakın olsaydı, arkadaşlarıyla sürekli “mal almaya” gitmesinden şüphelenirdim. Siz hiç şüphelenmediniz mi?
Adam kesin sosyal medyada Kara Ambar Kamyoncular Derneği’nde paylaşım yapıyordur.Valla kocamla cinsel hayatım sıfıra yakın olsaydı, arkadaşlarıyla sürekli “mal almaya” gitmesinden şüphelenirdim. Siz hiç şüphelenmediniz mi?
bence boşanmadan önce , yaşayacaklarını teraziye koy. boşandıktan sonra seni nasıl bir hayat bekliyor. ailen sobalı evdeyse kötü gibib duruyor. ben ce kahve işini takmayın. hayatınaza bakın, sizde gezecek ortam yapın . sizinde çevreniz olsun. boşanırsan daha kötü hayatın olabilirİyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
Hoff bence de bu başlı başına kocadan soğuma sebebi zaten. Diğerleriyle de tüy dikmiş.Bu erkekler kahvede ne anlar ki?
Bol duman altı basit basit konuşmalar.
Ellerinde pispirik kağıdı.
Aşırı cehalet yaa.
Ben en çok bu tarz adamla evlendiğinde üzülürdüm sanirsam.
Sizin iş güç var mı konu sahibi?
Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
Bazı evlilikler Böyle imiş boşverinBoşanmak istesem 4 çocuklada boşanırım. Sadece şuanda babamın evinde gidip sobalı evde doğum yapmak istemiyorum. Ama böyle devam ederse doğumdan sonra bitireceğim
Kahve aliskanligi yokmus ama yinede cocuguyla ilgilenmemis. Ilgisiz sorumsuz adama bile isteye neden 2. cocuk duzelir diyemi.yazik olan cocuklara oluyoHayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
O benim aklımdan geçen ihtimalden daha kötüymüş yaAdam kesin sosyal medyada Kara Ambar Kamyoncular Derneği’nde paylaşım yapıyordur.![]()
Hamilelikte siz bu kadar hassasken size gelip bi iyi misin demeyen adamdan bir şey beklemeyin. Beklentiler yüzünden üzülüyorsunuz zaten.İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde