Bıktım bu kocadan

İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
Neden ikinci çocuk

Ya siz ne biçim insanlarsiniz..bu sitenin adı kesinlikle değişmeli..kadınlar kulübü değilde;
Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Evet evet gerçekten değişsin..yada buraya bdv den ayrı bir yer açılsın bu kendini bilmez mizah yapmak isteyip konunun içine b.k eden üyeler bir zahmet orada at koştursunlar..yahu konuya kadın ne yazmışsa onunla ilgilenin size ne 2. çocuğu niye yapıyor..bide dalga geçiyorsunuz.. zaten üzgün ve hamile bir insan var moral vermek yerine niye daha da dibe çekiyorsunuz..şu hayatta tüm insanların gayesi nasıl iyi bir insan olurum bu olmalı..hiç mi dusunmezsiniz iyi bir insan olmayı kalp kirmamayi..tek işiniz burda konu sahiplerini çileden çıkarmak..ama bu konu sahibi arkadaşınız yada tanığınız bir kimse olsa yüzüne asla bu şekilde konuşmasınız. neden!!!! çünkü üzülür diye senin karşındaki insan ya buradaki de insan..uzun zamandır girmiyirdum sizin gibiler yüzünden uzun bir aradan sonra girdim herşey aynı değişen bir yok😤😤😤😤
Azına sağlık aynı şeyi düşündüm. Kadın yine kadının düşmanı işte. Dalga geçtiğiniz kınadığınız veya küçümsediğiniz şeyler gün gelir başınızda biter. Yazmadan önce düşünün de öyle yazın..

2.3. çocuk mevzusundan ziyade,adam koca değil,baba değil ,ben yaptım bir hata değil çocuk ,evlenmekle demeye getiriyor arkadaş... O zaman AA neden 2. Yi yaptin 1. De duraydin hak ettin mi demek gerekir.
Bu 2 *2 =4 degilmi arkadaşlar.
Ne diyor arkadaş ilkini yanlız büyüttüm ama araya korona girdi evdeydi uzun bir süre.demek o süre evlikleri kendince iyiydi.gayri ihtiyari 2. Çocuğu istedi.bundan daha doğal ne olabilir.
Kimin evliliği 4 4 luk.yada aynı rotada gidiyor.ayni mutlulukta aynı huzurda... Ya evliliği geçin hayat böylemi Allah aşkına. Bu evlilik kötü tek çocuk sonra boşan.yoknyok 2 .de yap bak bi öyle bosan... cidden böyle duzmu hayat....böyle sınava girer gibi 3 yanlız 1 doğruyum götürüyor.
Hayat bu içinde umutte var,sevgide nefrette .....
Keşke öyle olmasa ilgili bir baba eş olsa.o kadında buraya bir çare aramaya yazmasa...
Herkesin çocukluktan gelen duyguları beklentileri,umutları korkuları var öyle düz mantıkla bu adama bir çocuk ona 2 çocuk olmuyor...yaşıyorsun yaşadıkça tecrübe ediyorsun ve benim gibi kolaylıkla affedebilen,yapicida olunca en çok kendine ediyorsun.aklin başına geliyor ama gidendr senden gidiyor..
Arkadaşım sen 2. Meleğini dünyaya getir biraz toparlan yolunu çiz.
İnan bana kimse değişmiyor giden senin yıllarına inanclarina oluyor

Ilk cocugunuz kucukse dogumdan sonra sizi cok zor gunler bekliyor. Siz evde iki kucuk cocukla hangisine yetisecegim diye kafayi yerken esiniz evdeki 'gurultuden' kacmak isteyip daha cok vakit gecirmek isteyecek disarda. Yasadim biliyorum. Benim sizden tek farkim esime kanmam oldu. Buyuk cocugumda cok ilgili ve yardimciyken ikinci cocugumda herseyden elini etegini cekti. Esimle bosanmis olsaydim bu kadar zorlanmazdim belki. En azindan beklentim olmazdi o zaman. Ben sizin dogumdan sonraki zamanlarinizi gorebiliyorum. Size verebilecegim tek tavsiyem o zaman geldiginde surekli cocuklarin yaninda kavga edeceginize simdiden yollarinizi ayirin. Adamin zaten sizinle bir ilgisi yokmus cokta birsey kaybetmezseniz.

Bi arkadaşım, kendisini aldatan eşini affedip 2. Çocuğu yaptı. Neden dedim, tıpkı sizin gibi, böyle bir adamdan nasıl bi çocuk daha yaparsın sen delirdin mi?
Arkadaşım bana dediki, ben tek çocuk olarak büyüdüm hep bi kardeşim olsun istedim, benim yavrum aynı anneden aynı babadan bir kardeşe sahip olsun hayat boyu birbirlerine destek olsunlar istedim dedi.
Yani o an, şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim, bu hayat onun hayatı, kendince gerekçeleri var.
Şimdi biz konu sahibini yargılamak yerine bir terazi üzerine yarar-zarar kefesi koyup düşünmemiz lazım. Boşanınca mı, evli kalınca mı, hangisinde diğerine göre daha iyi bir hayat varsa onu seçmek gerektiğini düşünüyorum

Günaydın. Boşanma aşamasına geldik demişsiniz. Bu düzeltmeler geçicidir. 2.çocuğu yaparak hem kendinize hem çocuğa haksızlık etmişsiniz. Oturun konuşun çözün.

Tabii boşanırsınız kim tutar sizi
Öyle çoluk çocuk filan düşünecek haliniz yokya
Ana değişik baba değişik doğurup doğurup sal gitsin sıkıldınmı boşanırsın hele baban evine bir kalorifer yaptırsın
Bu nekadar kindar bi yorum ne olursa olsun hamile bir kadın için 🤬🤬

Bu nekadar kindar bi yorum ne olursa olsun hamile bir kadın için 🤬🤬
Kindarım evet
Suçsuz günahsız canların hayatının içine eden ana baba bozuntularına çok kindarım
Hamile olunca ne oluyor ya dokunulmazlık mı verecez hamile diye iyi ya hamileysen her haltı ye kimse gık demesin
Bu kadın sadece hamile değil orayı atlıyorsunuz biri karnında biri kucağında evladı olan bir kadın bir anne hangi vicdanla 4 tanede olsa boşanırım engel değil diyebiliyor, insanın içi sızlar içi, bu adam evladıma babalık etmiyor ikinciyide doğurup bir sübyanın daha günahına girmeyelim bir çocuk daha yaralı büyümesin der ister 4 doğurur boşanırım demez
O çocukların hiç mi hakkı yok gözünüzde, babanın canı ister ürer ananın canı ister ürer olan yavrulara olsun oh ne ala dünya
Çocuk niye yapılır, kadın erkek ana baba olmaya yeterlidir, gerekli maddi manevi güce sahiptir, karı koca saygılıdır birbirine sevgilidir evlilik sorunsuzdur çocuk için gerekli huzur mutluluk ortamı vardır dünyaya bir can getirilir, bu evlilikte hangisi var? Dünya eş çocuk ev yuva umrunda olmayan bir adam, kafayı kocaya takmış doğan doğmayan evlatlar umrunda olmayan bir kadın, tablo bu, gözünüz görmüyor mu bunu, kadın hamile diye kör mü oldunuz? Vicdana bak ya

Back
X