- 10 Mart 2018
- 244
- 222
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.Soracaklar şimdi ben cevap vereyim ikinci çocuk kazara oldu.
Bu kazaları bir ben anlamıyorum heralde.Soracaklar şimdi ben cevap vereyim ikinci çocuk kazara oldu.
Aaah gerçekten kahkaha attım.Soracaklar şimdi ben cevap vereyim ikinci çocuk kazara oldu.
Boşanmak istesem 4 çocuklada boşanırım. Sadece şuanda babamın evinde gidip sobalı evde doğum yapmak istemiyorum. Ama böyle devam ederse doğumdan sonra bitireceğimİkinci sağ salim doğsun üçüncüyü doğurun baktınız adam aynı dört beş devam edersiniz
Kahve alışkanlığı değil mevzu. İlk çocuğumu yanlız büyüttüm demişsiniz o zaman ikinciyi neden yaptınız soru bu aslında.Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
Arkadaşın önerisine katılıyorum, bunda da düzelmezse 3. 4. 5. sırayla gidin. Baktınız olmadı, belki o zaman boşanmayı düşünürsünüz.Hayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
Keşke çocuk sayısına takılmayıp bir kızkardeş gibi akıl tavsiye verseniz. İnsanları böyle rencide etmesenizBen anlamıyorum hiç. Bu adam başından beri böyleymiş, boşanma düşüncesi aklınızda ve hatta dilinizde, cinsellik yok denecek kadar az ama iki çocuk yapılıyor. Her sevişmede hamile mi kalıyorsunuz?
İlkinden beri devam eden sorunlara ikinci çocuğu yaparak birşey değiştiremezdiniz adamın özü buHayır 3 yıl ara vermiştim istedim ikinci çocuğu. Ancak o zamanlarda kahve alışkanlığı yoktu. Zaten pandemi döneminde evdeydi hep.
Nasıl bir tavsiye istersiniz? Ismarlayın ona göre yazalım. Siz yazın ben kopyalayıp yapıştırayım hatta.Keşke çocuk sayısına takılmayıp bir kızkardeş gibi akıl tavsiye verseniz. İnsanları böyle rencide etmeseniz
Tabii boşanırsınız kim tutar siziBoşanmak istesem 4 çocuklada boşanırım. Sadece şuanda babamın evinde gidip sobalı evde doğum yapmak istemiyorum. Ama böyle devam ederse doğumdan sonra bitireceğim
Bu kazaları bir ben anlamıyorum heralde.
Konu sahibinin mesajı sanıp saydırmıştım, kırptım
Güleriz ağlanacak halimize işte..Aaah gerçekten kahkaha attım.
En azından dürüst, istedim yaptım diyor. Takdir ettim ben konu sahibini.Güleriz ağlanacak halimize işte..
Kazara değilmiş hanımlar yanlış alarm dağılabiliriz..
Doğru söylüyorsun Kudra bende takdir ettim.En azından dürüst, istedim yaptım diyor. Takdir ettim ben konu sahibini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?