• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu kocadan

cinsellik yoksa nasıl çocuk oluyor en az bikaç ay denemek gerekmiyor mu çocuk için ya çok ilginç...evli barklı kadınım ama kafamdan bu soruya cevap bulamıyorum
Yooo ne ılgısı var kac arkadaşım ilk geceden hamıle kaldı kac arkadaşım 1 gun prezarvafıf kullanmadılar dıye hamıle kaldı .Bunun bır tarıfı yokkı 5 gun denetım 10 gun deneyın dıye

İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
Allah yardımcın olsun konu sahibi zor bir durum ama ikinci çocuğu bile isteye yaptığınıza göre bence alismissiniz düzene şimdi sadece gebeliğin verdiği duygusallıktan mütevellit bu tepkileriniz yapabilecekleriniz ya adami olduğu gibi kabul edin hiç kafaya takmayin yada bebek dogup kendinizi toparlayana kadar sabredin birde mümkünse ekonomik özgürlüğünuz yoksa en kısa sürede ekonomik özgürlüğunuz olsun

Ya siz ne biçim insanlarsiniz..bu sitenin adı kesinlikle değişmeli..kadınlar kulübü değilde;
Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Evet evet gerçekten değişsin..yada buraya bdv den ayrı bir yer açılsın bu kendini bilmez mizah yapmak isteyip konunun içine b.k eden üyeler bir zahmet orada at koştursunlar..yahu konuya kadın ne yazmışsa onunla ilgilenin size ne 2. çocuğu niye yapıyor..bide dalga geçiyorsunuz.. zaten üzgün ve hamile bir insan var moral vermek yerine niye daha da dibe çekiyorsunuz..şu hayatta tüm insanların gayesi nasıl iyi bir insan olurum bu olmalı..hiç mi dusunmezsiniz iyi bir insan olmayı kalp kirmamayi..tek işiniz burda konu sahiplerini çileden çıkarmak..ama bu konu sahibi arkadaşınız yada tanığınız bir kimse olsa yüzüne asla bu şekilde konuşmasınız. neden!!!! çünkü üzülür diye senin karşındaki insan ya buradaki de insan..uzun zamandır girmiyirdum sizin gibiler yüzünden uzun bir aradan sonra girdim herşey aynı değişen bir yok😤😤😤😤
Agzina saglik ben bunlara yazmaya bile gerek gormemisdim sen usenmemis yazmissin
Burda bazi kadinciklar gercek hayatta yapamadiklarini yapip ego tatmin eder

Ilk cocugunu zaten tek basina buyutmussun. Bile bile lades olmus ikinci.
Esinin degisecegini hic sanmiyorum, en iyisi sen beklentini düşür.

Bence ikinci çocuğunuzun biraz toplanmasını bekleyin evlilik çok zor bir kurum eşinizin sorumsuzluğu ortada yerden göğe kadar haklısınız çocuklar olmazsa hiç düşünmeden ayrılın ama bence bi evlilik terapistine gitseniz yada bir büyüğünüze durumu anlatsaniz eşinizi karşınıza alıp konussaniz bi çare olur belki Allah yardımcınız olsun

Olay kendi düşen ağlamaz olayı değil. İnsanlar fikir danışıyor. Yaşadıkları trajedileri anlatıyor. Çok saçma konular da olabilir, bir insan kendine bunu nasıl reva görür diyebileceğimiz konular da olabilir. Her türlü soru da sorulabilir, bize ters gelen yanları da söyleyebiliriz. Ama alay etmek, dalga geçmek çok ergence ve vicdansızca. Hele ki bunu topluca bir grup tarafından yapılması bana çok zavallıca geliyor.
Otrera Otrera sizin yaptığınız yorumların çoğu bana çok mantıklı ve insancıl geliyor, yorumlarınızı çok dikkatli okuyorum. Bu sitede yorumlarına değer verdiğim bir insansınız. Sizi tanımasam da şahsınıza ciddi anlamda saygı duyuyorum ama bu empatiden yoksun üsluplarla yapılan yorumlara yapmış olduğum yorumların hepsine beğenmedim atmanıza çok şaşırdım. Sizi yanlış anlamışım demek ki. Size özellikle değer verdiğim için size yazmak istedim. Hoşçakalın.

Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Bu durumda yapabileceğiniz tek şey eşinizden beklentilerinizi en aza düşürmek ve başka birilerinden, aileden filan destek almak.
Bizim bir aile dostumuzun eşi çocuklarla asla ilgilenmez. Kadın evde misafirlikte hep koştur koştur bir de üst düzey çalışan bir kadın. Ama sürekli şikayet eder durur. Öğrendim ki 3.ye hamile kaza da değil üstelik. E ne diyelim başa gelen çekilir, evlattır sevilir. Yine bir arkadaş eşini 1 saat yerdi adam da yanımızda. Ben adama sen de ilgilen dedim diye karı koca birbirine bakıp bir bozuk attılar şok olmuştum. Ondan sonra görüşmedim. Şimdi biz ne yapalım? Adam düzelmeyecek belli. Yok yani adamın içinde olsa ilkinde olurdu.
Ben tek çocukta kaldım doğum, hamilelik, loğusalık zordu diye. İkinciyi yapma fikri bile beni geriyor. İyi cesaret sizinki. Bence ikinciyi de rahat rahat büyütürsünüz. Ama çevreyi de bizim arkadaşlar gibi dert yanıp darlamayın. İnsan ne diyeceğini bilemiyor.

Gerçekten bosanicak misiniz?Öyle bı niyetiniz var mı?Çünkü genel olarak boşanma lafta kalır.İsi gücü,maddi imkanları yerinde olan kadınlar bile kolayına bosanmiolar.İsiniz,paranız var mı,aileniz boşanmanız destekler mi?Ona göre konuşmak istiyorum çünkü.

Gerçekten bosanicak misiniz?Öyle bı niyetiniz var mı?Çünkü genel olarak boşanma lafta kalır.İsi gücü,maddi imkanları yerinde olan kadınlar bile kolayına bosanmiolar.İsiniz,paranız var mı,aileniz boşanmanız destekler mi?Ona göre konuşmak istiyorum çünkü.
Kusura bakmayın olumsuz yorum ve eleştirilerden sonra hiç konuma girip bakmamıştım. Şimdi girince eleştirilerin tamamını gördüm. Şuan çocuğum küçük dye çalışmıyordum. Eczacıyım ancak ara verdim. Eşime de maddi anlamda hiç bağlı değilim. Kendi arabam var bir işim olunca beni bir yere götür dye yalvarmam. Kendi işimi görürüm yanii çocuklarım için boşanma işini ertelyorum sadece. Ailem beni destekler ancak şuan anlatıpta üzmek istemiyorum onları. Boşanmaya karar verdiğimde ancak söylerim aileme

Arkadaşlar olumlu olumsuz ve dalgavari yorumlarınıza teşekkür ediyorum. Ben burda bir derdimi paylaşırken elbette beni anlamanızı beklemiyorum. Öyle olsa burda yazacağıma psikiyatriste gderdim. Ancak kadın kadının halinden anlar diye ve aynı sıkıntıyı yaşayan biri olabilir diye dertleşmek istedim sadece.

2. Çocuğu isteyerek yaptım ve tek gecede hamile kalabiliyorum bu bir meziyet değil. Bunu da çok yadırgamışsınız. Şimdi size adet takvimi vs vs uzun uzadıya yazmayayım. Bir yerde otururken tanımadığınız bir kadına denk gelseniz ve bir derdini dinleseniz onun yüzüne karşı patır patır böyle kırıcı aşağılayıcı konuşamayacağınızı adım gibi biliyorum. Ama klavye arkasından yazmak çok basit geliyor size. Klavye delikanlsıı derler ya o misal. Herneyse yinede benim için parmaklarınızı yormuşsunuz iyi yada kötü. Hakkınızı helal edin. Allah size böyle dertler vermesin. Yoksa sizlede çok alay ederler.

İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
Zor bir durum gerçekten.. tek diyeceğim git bu evden de yolla. Sen çıkma o gitsin evden bırak uzak kaldın sizden bakalım ne olacak ama sen gitme o gitsinn

Arkadaşlar olumlu olumsuz ve dalgavari yorumlarınıza teşekkür ediyorum. Ben burda bir derdimi paylaşırken elbette beni anlamanızı beklemiyorum. Öyle olsa burda yazacağıma psikiyatriste gderdim. Ancak kadın kadının halinden anlar diye ve aynı sıkıntıyı yaşayan biri olabilir diye dertleşmek istedim sadece.

2. Çocuğu isteyerek yaptım ve tek gecede hamile kalabiliyorum bu bir meziyet değil. Bunu da çok yadırgamışsınız. Şimdi size adet takvimi vs vs uzun uzadıya yazmayayım. Bir yerde otururken tanımadığınız bir kadına denk gelseniz ve bir derdini dinleseniz onun yüzüne karşı patır patır böyle kırıcı aşağılayıcı konuşamayacağınızı adım gibi biliyorum. Ama klavye arkasından yazmak çok basit geliyor size. Klavye delikanlsıı derler ya o misal. Herneyse yinede benim için parmaklarınızı yormuşsunuz iyi yada kötü. Hakkınızı helal edin. Allah size böyle dertler vermesin. Yoksa sizlede çok alay ederler.
Herkesin adına konuşmayın öncelikle. Harika evliliğinize 2. çocuk getirebilmek için adet takvimi, yumurtlama zamanı kovalamanız beni şaşırtmadı, eminim kimseyi de şaşırtmadı. Aman herif bulmuşken 3 er 4 er yapın olur mu, çocuk önemli, baba ilgisine sevgisine ne gerek var? Yeter ki olsun o çocuk.

Vallaha yüzlerine de söylüyorum burada yazdıklarımı. Zira doğru her yerde doğrudur. Eğmeye bükmeye gerek yok. 🤷 Zaten eleştiride de burada. Bile isteye saçma sapan bir herifi 2. kez baba yapmışsınız. Kendi duygularınızı tatmin etmek için. Böyle kararlar almadığım için alay eden de olmuyor. 👍

Ya bu gerçek hayatta söyleyemezsiniz olayına çok gülüyorum ben. Valla daha beterlerini de söylüyorum. Hatta burada site kuralları var diye kendimi kontrol ediyorum arkadaşlarıma çok daha filtresiz giydiriyorum. Çünkü arkadaşlık dürüstlük gerektirir.

Ya bu gerçek hayatta söyleyemezsiniz olayına çok gülüyorum ben. Valla daha beterlerini de söylüyorum. Hatta burada site kuralları var diye kendimi kontrol ediyorum arkadaşlarıma çok daha filtresiz giydiriyorum. Çünkü arkadaşlık dürüstlük gerektirir.
Ben de. Milletin suratına neler dediğimi duysalar, şuradaki halime rahmet okurlar. Sevenim kadar sevmeyenim de var.

Boşanmak istesem 4 çocuklada boşanırım. Sadece şuanda babamın evinde gidip sobalı evde doğum yapmak istemiyorum. Ama böyle devam ederse doğumdan sonra bitireceğim
Lütfen daha komik olmayın. Çocuk yapmayı farz görüyorsunuz

Otrera Otrera sizin yaptığınız yorumların çoğu bana çok mantıklı ve insancıl geliyor, yorumlarınızı çok dikkatli okuyorum. Bu sitede yorumlarına değer verdiğim bir insansınız. Sizi tanımasam da şahsınıza ciddi anlamda saygı duyuyorum ama bu empatiden yoksun üsluplarla yapılan yorumlara yapmış olduğum yorumların hepsine beğenmedim atmanıza çok şaşırdım. Sizi yanlış anlamışım demek ki. Size özellikle değer verdiğim için size yazmak istedim. Hoşçakalın.
Merhabalar, öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Verdiğimiz emojilerin hesabının sorulması, açıklama yapmak durumunda kalmak, pek hoşuma giden bir şey değil. Ancak güzel sözlerinizden ötürü size açıklama yapmak istedim. Başkası olsa pek umursamazdım sanıyorum.
Ya siz ne biçim insanlarsiniz..bu sitenin adı kesinlikle değişmeli..kadınlar kulübü değilde;
Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Evet evet gerçekten değişsin..yada buraya bdv den ayrı bir yer açılsın bu kendini bilmez mizah yapmak isteyip konunun içine b.k eden üyeler bir zahmet orada at koştursunlar..yahu konuya kadın ne yazmışsa onunla ilgilenin size ne 2. çocuğu niye yapıyor..bide dalga geçiyorsunuz.. zaten üzgün ve hamile bir insan var moral vermek yerine niye daha da dibe çekiyorsunuz..şu hayatta tüm insanların gayesi nasıl iyi bir insan olurum bu olmalı..hiç mi dusunmezsiniz iyi bir insan olmayı kalp kirmamayi..tek işiniz burda konu sahiplerini çileden çıkarmak..ama bu konu sahibi arkadaşınız yada tanığınız bir kimse olsa yüzüne asla bu şekilde konuşmasınız. neden!!!! çünkü üzülür diye senin karşındaki insan ya buradaki de insan..uzun zamandır girmiyirdum sizin gibiler yüzünden uzun bir aradan sonra girdim herşey aynı değişen bir yok😤😤😤😤
Şu üsluptaki bir yazıya “muhteşem “ atmanız
Ayakta alkışlıyorum sizi. Ben okurken çok üzülüyorum. Çoğunu zaten engelledim ama bitmiyorlar resmen. Her gün yeni biri katılıyor bu leş gruba. Yazıklar olsun gerçekten. Bir de çoğu okumuş etmiş, eğitimli tayfa. “Düşene bir tekme de ben atayım, ne olacak? Maksat egom okşansın, şakşakçılarım alkışlasın, eğlencem olsun” diyen kendini bilmezler grubu resmen. Yorumlarını okuyunca kan beynime sıçrıyor. Nasıl bu kadar empati yoksunu olurlar anlamıyorum ve anlamayacağım.
Leş grup, bir de çoğu okumuş etmiş, eğitimli, egom okşansın, kendini bilmezler grubu vs vs, böyle bir üslup sizi haklı mı yaptı yani? Bazı konular var ki tiye almamak mümkün olmuyor inanın, bu konu da o tarz konulardan biri olabilir, tekrar dönüp okumam lazım hatırlamıyorum şu an.

Diyelim ki gerçekten o bahsettiğiniz insanlar haksız, böyle bir üslupla, kişilerin aldığı eğitimlere dahi laf atarak yorum yapmanız sizi haklı çıkarmıyor benim gözümde.
Olay kendi düşen ağlamaz olayı değil. İnsanlar fikir danışıyor. Yaşadıkları trajedileri anlatıyor. Çok saçma konular da olabilir, bir insan kendine bunu nasıl reva görür diyebileceğimiz konular da olabilir. Her türlü soru da sorulabilir, bize ters gelen yanları da söyleyebiliriz. Ama alay etmek, dalga geçmek çok ergence ve vicdansızca. Hele ki bunu topluca bir grup tarafından yapılması bana çok zavallıca geliyor.
Kaç yaşındaki kadınlara ergen demeniz, zavallılar olarak adlandırmanız, benim gözümde sizi haksız duruma düşüren şeyler.

Hoşunuza gitmeyen bir durumu raporlar geçersiniz. Böyle had bildirir tarzda konuşulup, üyeleri azarlar modda davranılması beni çok rahatsız eden şeyler.

Kim olursa olsun, sevmiyorum ben böyle hesap sorup, ayar veren tarzda üslupları.

Dediğim gibi bana karşı oldukça nazik bir üslup takındığınız için size açıklama yapmak istedim. Yoksa beğenmedimlerin hesabının sorulmasından inanın çok sıkıldım.

Benimle ilgili düşünceleriniz aldığınız beğenmedimlerden ötürü değişmiş anladığım kadarıyla, olabilir. Sonuçta burada beni yorumlarım kadar tanıyorsunuz, yine yorumlarımdan dolayı da antipati beslemiş olabilirsiniz.

Siz de hoşçakalın. İyi forumlar.

Boşanmak istesem 4 çocuklada boşanırım. Sadece şuanda babamın evinde gidip sobalı evde doğum yapmak istemiyorum. Ama böyle devam ederse doğumdan sonra bitireceğim
Bu gülenler neye gülüyor ben onu merak ettim 🙄 hayır kaçırdığım bı espri varsa lütfen açıklayın.

Bu gülenler neye gülüyor ben onu merak ettim 🙄 hayır kaçırdığım bı espri varsa lütfen açıklayın.
2 çocukla boşanamayan, sebep olarak babasının evinde doğalgaz olmamasını öne süren konu sahibi 4 çocuk da olsa yine boşanırmış, o yüzden.

Back
X