Bıktım bu kocadan

Cinssllık yok dıyınce hakımler hemen boşuyor .Çok buyuk problemmıs evlılıkte .Eger babanızın evı uygun deılse kendınızı duzeltene kadar muhattap bıle olmayın .Sadece aynı evde yasayın .Sızde onu yok sayın .Donra iş bulun ve kurtarın kendınızı .Yapacak bısey yok.Herkes mutlu olmayı hakeder bence

İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
Evlilik kalmamış ki ortada. Aileler biliyor mu, onlar ne diyor bu işe

Bana görede ikinciyi yapmamalıydı, ama yapmış artık. Neden yaptın yazınca bu durum değişmiyor ama. Cevabı olmayan bir soru.

Benim bi tanıdığım var iki çocuğu vardı ve eşinden boşandı. Ve bir süre sonra boşandığı, eski eşinden tekrar hamile kaldı. Hayalim 3 çocuktu kardeşler arasında üveylik istemedim dedi mesela. Başka birinide hayatıma almak istemiyorum şimdilik dedi. Adamdan bana ne, çocuklar benim dedi. 3 çocuğula mutlu mesut yaşiyor. Mantıklımı? Bence değil. Ama ne diyebiliriz.
Olsun sorasımız geliyor demek ki. 🤷

Cinssllık yok dıyınce hakımler hemen boşuyor .Çok buyuk problemmıs evlılıkte .Eger babanızın evı uygun deılse kendınızı duzeltene kadar muhattap bıle olmayın .Sadece aynı evde yasayın .Sızde onu yok sayın .Donra iş bulun ve kurtarın kendınızı .Yapacak bısey yok.Herkes mutlu olmayı hakeder bence
cinsellik yoksa nasıl çocuk oluyor en az bikaç ay denemek gerekmiyor mu çocuk için ya çok ilginç...evli barklı kadınım ama kafamdan bu soruya cevap bulamıyorum

cinsellik yoksa nasıl çocuk oluyor en az bikaç ay denemek gerekmiyor mu çocuk için ya çok ilginç...evli barklı kadınım ama kafamdan bu soruya cevap bulamıyorum
Çocuk dediğin spermlerin kadın vücudunda birikmesiyle meydana gelmiyor ki birkaç aylık süreç gereksin. Tek ilişki yeterli doğru zamanda.

Çocuk dediğin spermlerin kadın vücudunda birikmesiyle meydana gelmiyor ki birkaç aylık süreç gereksin. Tek ilişki yeterli doğru zamanda.
tabii çocuğun nasıl olduğunu biliyorum çok şükür ama o kadar az ilişkide doğru zaman nasıl denk getiriliyor, benilkinde 6 ay denemiştim mesela...kazayla olanlar da düzenli cinsel hayatı olanlar değil mi, hem çok az olup hem doğru zamana denk getirmek büyük başarı...çok zor bir ihtimal

tabii çocuğun nasıl olduğunu biliyorum çok şükür ama o kadar az ilişkide doğru zaman nasıl denk getiriliyor, benilkinde 6 ay denemiştim mesela...kazayla olanlar da düzenli cinsel hayatı olanlar değil mi, hem çok az olup hem doğru zamana denk getirmek büyük başarı...çok zor bir ihtimal
Ona göre az ve öz sevişiyorlar demek ki. Doğru zaman da değişiyor aslında. Aylarca gün hesaplayıp hamile kalamayan arkadaşım regl sonrası yaşadığı ilişkide hamile kaldı. Boşuna uğraşmışım gün saymakla diyor şimdi.

Bana görede ikinciyi yapmamalıydı, ama yapmış artık. Neden yaptın yazınca bu durum değişmiyor ama. Cevabı olmayan bir soru.

Benim bi tanıdığım var iki çocuğu vardı ve eşinden boşandı. Ve bir süre sonra boşandığı, eski eşinden tekrar hamile kaldı. Hayalim 3 çocuktu kardeşler arasında üveylik istemedim dedi mesela. Başka birinide hayatıma almak istemiyorum şimdilik dedi. Adamdan bana ne, çocuklar benim dedi. 3 çocuğula mutlu mesut yaşiyor. Mantıklımı? Bence değil. Ama ne diyebiliriz.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Burası herkesin okumasına açık olduğu için cevaplar illa sadece konuyu açana yönelik olsun demek anlamsız. Burayı okuyan birçok kadın var. Böyle söyleniyor ki kötü evliliğe ikide bir çocuk yapmanın normal bir şey olmadığı, yapılınca evliliğin kurtulmayacağı anlaşılsın. Konu sahiplerinin zaten yaptığı seçimler/hatalar nedeniyle hayatını çok farklı yaşaması mümkün olmuyor genelde. Ama daha o hataları yapmamış kadınları kurtarsak kardır.

Arkadaşınız da çok hata yapmış mesela bence. Kendi 3 çocuk istemiş ve üvey olmasın istemiş olabilir de acaba o çocuklar kötü evlilikte doğmak ister miydi? Bunu söylememiz lazım ki arkadaşınız gibi sadece kendi isteklerinin düşünen bencil kadınlar azalsın. Ki bu benim fikrim değil, yapılan çalışmalar çocuklar için en kötü yetiştirilme ortamının huzursuz mutsuz yuvalar olduğunu gösteriyor. En iyisi de mutlu aileler.

Konu sahibine ne dersek işe yarayacağını sanmıyorum. Mantıklı düşünelim. Boşanmayacakmış çünkü babasının evi sobalıymış. E kocasına da birden vahiy inmeyeceğine göre yapılacak tek şey kocayı sadece cüzdan olarak kabul etmek, evde huzursuzluk çıkartmamak ve çocuklarıyla kendi hayatını yaşamak. Bunu deyince de bir çok kadın kızıyor ben iyi eşe layık değil miyim, hayatım böyle mi geçecek diye. Evet böyle olacak büyük ihtimalle. Hayat seçimlerden ibaret sonuçta ve o seçimleri bile bile yanlış yaparken düşünmek lazım.

Benim böyle konularda derdim çocuklar oluyor çünkü onlar seçmedikleri hataları yaşıyorlar maalesef. Onun için madem istemeden böyle hayata getirildiler elbette onların mutluluğu huzuru için kendi hayatından büyük fedakarlıklar yapmak gerek. Bunun da ilk kuralı kavga dövüş tartışmasız iyi bir ortam.

Ne çözüm sunabiliriz bu tip konularda peki? İki çocukla boşan desek babamın sobalı evinde mi çocuk büyüteyim diyecek. Boşan dediğimizde baba evinde tarhanaya kaşık sallayamam diyenleri de gördük çünkü burda. Zaten boşan dememizle de kimse boşanmaz. Kocasının da kulağını çekemiyoruz “ıııı karınla ilgilen, çocuklarınla ilgilen kaka adam” diye. Sihirli değneğimiz de yok değdirip düzeltelim herşeyi. Ne yapalım istersiniz. Allah aşkına söyleyin vallahi onu yazacam bundan sonra, söz.
Sırrı veriyorumm…

WINGARDIUM LEVIOSA​

Bunu sabah- akşam- öğlen 3 sefer söyle. Tabi asanı sallayarakk 😂

Ya siz ne biçim insanlarsiniz..bu sitenin adı kesinlikle değişmeli..kadınlar kulübü değilde;
Vampirler kulübü
Ego tatmin kulübü
Aşağılama kulübü
Evet evet gerçekten değişsin..yada buraya bdv den ayrı bir yer açılsın bu kendini bilmez mizah yapmak isteyip konunun içine b.k eden üyeler bir zahmet orada at koştursunlar..yahu konuya kadın ne yazmışsa onunla ilgilenin size ne 2. çocuğu niye yapıyor..bide dalga geçiyorsunuz.. zaten üzgün ve hamile bir insan var moral vermek yerine niye daha da dibe çekiyorsunuz..şu hayatta tüm insanların gayesi nasıl iyi bir insan olurum bu olmalı..hiç mi dusunmezsiniz iyi bir insan olmayı kalp kirmamayi..tek işiniz burda konu sahiplerini çileden çıkarmak..ama bu konu sahibi arkadaşınız yada tanığınız bir kimse olsa yüzüne asla bu şekilde konuşmasınız. neden!!!! çünkü üzülür diye senin karşındaki insan ya buradaki de insan..uzun zamandır girmiyirdum sizin gibiler yüzünden uzun bir aradan sonra girdim herşey aynı değişen bir yok😤😤😤😤
Ayakta alkışlıyorum sizi. Ben okurken çok üzülüyorum. Çoğunu zaten engelledim ama bitmiyorlar resmen. Her gün yeni biri katılıyor bu leş gruba. Yazıklar olsun gerçekten. Bir de çoğu okumuş etmiş, eğitimli tayfa. “Düşene bir tekme de ben atayım, ne olacak? Maksat egom okşansın, şakşakçılarım alkışlasın, eğlencem olsun” diyen kendini bilmezler grubu resmen. Yorumlarını okuyunca kan beynime sıçrıyor. Nasıl bu kadar empati yoksunu olurlar anlamıyorum ve anlamayacağım.

Ayakta alkışlıyorum sizi. Ben okurken çok üzülüyorum. Çoğunu zaten engelledim ama bitmiyorlar resmen. Her gün yeni biri katılıyor bu leş gruba. Yazıklar olsun gerçekten. Bir de çoğu okumuş etmiş, eğitimli tayfa. “Düşene bir tekme de ben atayım, ne olacak? Maksat egom okşansın, şakşakçılarım alkışlasın, eğlencem olsun” diyen kendini bilmezler grubu resmen. Yorumlarını okuyunca kan beynime sıçrıyor. Nasıl bu kadar empati yoksunu olurlar anlamıyorum ve anlamayacağım.
Kara murat benim!
Nayııır kara murat beniiim! 😂😂😂

İyi akşamlar kk üyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha önceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iiçin fazla üstüne gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de dönüyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gerçekten yoruldum. Geçen ay boşanma aşamasına geldik düzeltti kendini ama yine başa döndü. Bize ailesine hiç değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sülalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikaç gün biyerlere kaçalım sonra zaten 2 çocukla ben biyere gidemicem önümüz kış. Hiiiiç kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii üç beş züppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile açıp yürüyemiyorum çok ağrım var. Nasıl oldun düzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız büyüttüm eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de öyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Öyle içimi dökmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim için. Ama hamile olmak beni biraz düşündürüyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde
Ah o kadar çok keşke varki söylenecek.benim bir oğlum var yalnız büyüttüm . Ben de kardeşi olmasını çok istiyorum ama bunu göze alamıyorum.

Yok eğlenmekten değil o çok beğeni alınca bir yorumumuz para kazanıyoruz biz aynı oranda(!)

Bir de düşene bir tekme atmak gibi bir deyim varda kendi düşen ağlamaz diye de bir deyim var :)
Olay kendi düşen ağlamaz olayı değil. İnsanlar fikir danışıyor. Yaşadıkları trajedileri anlatıyor. Çok saçma konular da olabilir, bir insan kendine bunu nasıl reva görür diyebileceğimiz konular da olabilir. Her türlü soru da sorulabilir, bize ters gelen yanları da söyleyebiliriz. Ama alay etmek, dalga geçmek çok ergence ve vicdansızca. Hele ki bunu topluca bir grup tarafından yapılması bana çok zavallıca geliyor.

Back
X