- Konu Sahibi witchhunter
-
Bir hafta sonra 2 yil plcakNe kadardır evlisiniz
O lafi demeden once tesekkur etmistim aslinda oyle deyincede bisey demedin ne denirki zaren. Birde kizimin yaninda kavga etmeyelim diye bisey demiyorim cokAyy tam bir hoduk o lafi bana etse kocam ortaligi yikarim sen tesekkur etmissin hanim kadinsin valla
Son zamanlarda cok tuhaflasti esim dogru siyosunuZ. 28 yasindayiz ikimizdeTuhaf bir ilişkiniz varmış.
-Güzel olmuşsun
+Teşekkürler
-Hemen g*tün kalkmasın.
Yaşlar kaç pardon?
bende senın gıbı dıyorum ama yınede Allah kotuyle karsılastırmasın naparsak kar etmezAyy tam bir hoduk o lafi bana etse kocam ortaligi yikarim sen tesekkur etmissin hanim kadinsin valla
Tabi haklisin cocugun yaninda kavga olmaz ama benim icin agir kufurun muhatabi olmak sessiz kalmazdim aslaO lafi demeden once tesekkur etmistim aslinda oyle deyincede bisey demedin ne denirki zaren. Birde kizimin yaninda kavga etmeyelim diye bisey demiyorim cok
Son zamanlarda cok tuhaflasti esim dogru siyosunuZ. 28 yasindayiz ikimizde
Eskidwn olsa.bende sen gibi inletordim ama artik umursamiyorimda sanki o laflariniTabi haklisin cocugun yaninda kavga olmaz ama benim icin agir kufurun muhatabi olmak sessiz kalmazdim asla
Yok oule bi sikintisida aalinda ne deaem ne yapsam kar etmiyorkiişyerinde mi problem var diyecem ama ne olura olsun size öküzlük yapmasını haklı çıkarmaz. Ben olsam katlanamazdım sanırım.
Tavrınızı belli edin taviz verirseniz daha çok büyür hakaretler
Evlenene kadar ne deli divane asikti hwrsey dugune kadarmis hwlde bebek olunca hepten sapitiyolarbu erkeklere noluyo anlamıyorum...
Yorulmussun demek ki. En azindan rutin zamanda bak bana iltifat etmek zorunda degilsin ama saygili olmak zorundasin, kufurlu kelimeler kullanamazsin, buna musade etmiyorum kucuk cocugumuz var senin gibi ahlak zaafiyeti olsun istemiyorum, bana duzgun bi koca, evladina ornek bi baba olman lazim deEskidwn olsa.bende sen gibi inletordim ama artik umursamiyorimda sanki o laflarini
Yok oule bi sikintisida aalinda ne deaem ne yapsam kar etmiyorki
Ama boyle degildi ki yaTipik okuz kocan canim cok kibarlik bekleme yani
asıl bu erkeklerin g..tü kalkıyo kendisine baksın kocanEvlenene kadar ne deli divane asikti hwrsey dugune kadarmis hwlde bebek olunca hepten sapitiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?