Biktim bu kocamdan

Evet hakikayen yoruldum
.dedim cok dedim ama o an tamam diyo ertesi gun ayni

tipik bir erkek çalışıyor para kazanıyor evi geçindiriyor ya beyim her şey hakkı. Sen çalışsan onuda yediremez garanti. Sonuç güzel güzel konuşun oturun sevginiz devam ederse aşarsınız diye düşünüyorum. Bir şey mi dedi surat asıp kavga etmek yerine güzelce kırıldığınızı belli edin yine değişmiyorsada umudu kesecez :)

Sizin degil esinizin problemleri var. 30a yaklastiysa sendrom bunalim falan geciriyor olmasin.
Kendinizi assagilamasina izin vermeyin.

Sende ona aynısını yap soorarsa iyimiymiş dersin?
Vea eski fotolarıniza bakın ve eski günleri konuşun belki fayfali olur

Bende calisiyorum zaten. Hatta ayni yerde calisiyoruz kendisiyle ama dediginde haklisin kendini bu eve bakan heraeyin yukunu ustlenen pozisyonuna sokuyor hep. Hatta gecenlerde bi alosverisimi gereksiz bulup kredi kartini almak lazim aenin elinden dedi. Ben calisip oduyorum o kartin borcunu deyince susuyo oleee laliyo calismasam zaten ne yapar bilmiyorim ezwr iyice

Ayy evet
Sizin degil esinizin problemleri var. 30a yaklastiysa sendrom bunalim falan geciriyor olmasin.
Kendinizi assagilamasina izin vermeyin.
Ayy evet bak o bunalim oladabilir cunku surekli yaslandim artik sacimda cok beyaz var diyip dertleniyo. Benide disarda gorenler universitw ogrenciai saniyo .bi ustunne basina asasiri onem verip sualenmeyede basladi

Ayni durumdaydim bir zamanlar sonra ne yapiyorsa hep sakaya getirip aynisini yapmaya basladim canim cok yansa da umarsizligi da ogrendim simdi kiymete bindim tinlamiyorum artik cubku ya deveyi gudecegim ya diyardan gidecegim diyardan gidemedim deveyi gutmeye basladim ben de , arada diyorum voouuv doguran anaya bak ne guzel dogurmus bir iki sisiyo sonra ulen kart horoz saka yapiyorum bitarafin kalkmasin hemen yas mezara geldi diyirun kahkahayla alinsammi gulsemmi arasinda kaliyor sonra gidip opuyorum dengesi boZuluyor ustume dusuuor iyice haketti coktan cekmedigim kalmamisti bi zamanlar sevgi ayri sey sosyaliyede yasadiklatim yasattiklari ayri iyi oldu boyle valla hakediyor erkekler tavsiye ederim

Gecen de dedim ulan gavur onumde yeme bari vallaha ben obur tarafta bi elimde meyvasuyu sezlongun uatunden sana el sallarim ha diyirum orucluyum diye o da guluyor benle halbuki ciddiyim ama caktirmiyom oh olsun az evvel aradim dedim ayy askim bu gece geleedin ama icime oturdu oyle yalniz hissrttim diger yarim dedim romantige bagladi tam , len saka len bir elimde kola bir elimde cips onumde plazma umrumdami ki bu dunya hahhay oh yarasin bana hadi aslanim optum sakaandan diye kapattim mesaj atmia lam dengemi bozdun dengesizce seviyom seni diye adam bu dilden anliyosa bu dilden git 5 yildir bi seni seviyom de diye ne aglama nobetleri geciren ben bak boyle aliyorum iste istedigimi adam kostekten anliyosa o dille konus

Güldürdün beni:) zaten kadın hassas oldukça eziliyor.böyle yapcan o bozulcak biraz da ama çokda yapmıycan yoksa bu sefer aldatır sen ezdin beni der.hem sevcen çaktırmadanda bozcan

Güldürdün beni:) zaten kadın hassas oldukça eziliyor.böyle yapcan o bozulcak biraz da ama çokda yapmıycan yoksa bu sefer aldatır sen ezdin beni der.hem sevcen çaktırmadanda bozcan

Canimsi sag ol haklisin o dengeyi buldum ben diyoruk ya yapicagimi yapiyom ama bakim kadinlik ve sevismeden de odun vermiyorum cilveden bir de haliyle dengesizce bir elimle enseye tokat bir elimle oksuyom iste manevi olarak ywtiyo ona oglum bile ayni organizmalari oyle canim napacan

hahahaaaa nazarboncuğu süpersin var ya:))))

Canimsin maripom sagolasin canim napacan adam bu dilden anliyor bana daha kolay boyle madem seviyor hos kesfedene kadar 5 yilim gitti ama orta yolu buldum neticede hey yarabbim allam diyom neler yaratiyon fizige bak bakiyim ordan gogus kabartiyor sonra takip ediyorum iicr havaya giriyor aliyom elime aynayi puh masallah bak hele suna melek melek yapiyorm lan bana demiyinmu 2 saatir diyo diyorm tobe bismillah sen hele dur orda bi kendime doyayim sana gelecem aslanim diyorum sonra bi iki opucuk unutuyo kendi de guluyor ihihihi oh olsun erkeklere az bile

Sende onu aşağılamaya başla yoksa onun g.... Kalkacak , sen adamın hiç birşeyini eleştirmemişsin ondandır kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor , iyi dayanmışsın asla bir daha aşağlamalarına izin verme yoksa alışkanlık olur sende depresyona yakalanırsın ,sevmeyi bilmeyen erke ancak üzer ve huzur bozar
tabi kitabına günahta yazılır biz kadınlar narin bir çiceğiz kendinizi hor kullandırtmayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…