- Konu Sahibi witchhunter
-
Evet hakikayen yoruldumYorulmussun demek ki. En azindan rutin zamanda bak bana iltifat etmek zorunda degilsin ama saygili olmak zorundasin, kufurlu kelimeler kullanamazsin, buna musade etmiyorum kucuk cocugumuz var senin gibi ahlak zaafiyeti olsun istemiyorum, bana duzgun bi koca, evladina ornek bi baba olman lazim de
Eminim ona normal gelir ona gore yaptiklari cok normal cunkuEvlenene kadar romantik sonra anti-romantik geneli boyle bunlarin tipik okuz iste etkiye tepki yapip sende oyle davranki anlasin nasil oluyomus okuzluk
Evet belkide orda bi hata oldu ama evlenmeden once epey beraber vakit gecirmiatok birazda ona guvedikErken çocuk yapanlardasınız keşke birazdaha birbirinizle vakit geçirseydiniz
Bende calisiyorum zaten. Hatta ayni yerde calisiyoruz kendisiyle ama dediginde haklisin kendini bu eve bakan heraeyin yukunu ustlenen pozisyonuna sokuyor hep. Hatta gecenlerde bi alosverisimi gereksiz bulup kredi kartini almak lazim aenin elinden dedi. Ben calisip oduyorum o kartin borcunu deyince susuyo oleee laliyo calismasam zaten ne yapar bilmiyorim ezwr iyicetipik bir erkek çalışıyor para kazanıyor evi geçindiriyor ya beyim her şey hakkı. Sen çalışsan onuda yediremez garanti. Sonuç güzel güzel konuşun oturun sevginiz devam ederse aşarsınız diye düşünüyorum. Bir şey mi dedi surat asıp kavga etmek yerine güzelce kırıldığınızı belli edin yine değişmiyorsada umudu kesecez :)
Ayy evet bak o bunalim oladabilir cunku surekli yaslandim artik sacimda cok beyaz var diyip dertleniyo. Benide disarda gorenler universitw ogrenciai saniyo .bi ustunne basina asasiri onem verip sualenmeyede basladiSizin degil esinizin problemleri var. 30a yaklastiysa sendrom bunalim falan geciriyor olmasin.
Kendinizi assagilamasina izin vermeyin.
Güldürdün beni:) zaten kadın hassas oldukça eziliyor.böyle yapcan o bozulcak biraz da ama çokda yapmıycan yoksa bu sefer aldatır sen ezdin beni der.hem sevcen çaktırmadanda bozcanGecen de dedim ulan gavur onumde yeme bari vallaha ben obur tarafta bi elimde meyvasuyu sezlongun uatunden sana el sallarim ha diyirum orucluyum diye o da guluyor benle halbuki ciddiyim ama caktirmiyom oh olsunaz evvel aradim dedim ayy askim bu gece geleedin ama icime oturdu oyle yalniz hissrttim diger yarim dedim romantige bagladi tam , len saka len bir elimde kola bir elimde cips onumde plazma umrumdami ki bu dunya hahhay oh yarasin bana hadi aslanim optum sakaandan diye kapattim mesaj atmia lam dengemi bozdun dengesizce seviyom seni diye adam bu dilden anliyosa bu dilden git 5 yildir bi seni seviyom de diye ne aglama nobetleri geciren ben bak boyle aliyorum iste istedigimi adam kostekten anliyosa o dille konus
Güldürdün beni:) zaten kadın hassas oldukça eziliyor.böyle yapcan o bozulcak biraz da ama çokda yapmıycan yoksa bu sefer aldatır sen ezdin beni der.hem sevcen çaktırmadanda bozcan
hahahaaaa nazarboncuğu süpersin var ya:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?