bıktım bu özel sektörden

arkadaşım, kendi tabirin olduğu için bu kadar rahat söylüyorum ama neden bu kadar eziklik? herkesin paraya ihtiyacı var, kimse keyfine çalışmıyor ama 3 kuruş için bunca kahır çekilmez. Evlilik tazminatı diye bişi var, notere gidiyorsun evlilik cüzdanınla iş koşulları evlilik hayatımı olumsuz etkiliyor diyorsun (bu kısımları internetten araştır çok net değilim) bir daha da işe gitmiyorsun, noter ertesi iş gününde ihtarname çekiyor ve tüm tazminatını söke söke alıyorsun. bunun adı kalleşlikse bence sende kavram kargaşası var. Benim bi arkadaşım aynen bu şekilde şirketten çekti gitti, çok da iyi yaptı az bile yaptı o insanlara. Ben de aynısını yapmayı planlıyorum 1 yıl dolmadan. Kalleşlik böyle birşey değildir, ezdirmeyin kendinizi bu kadar bu nedir ya!

valla 8 ay sonra ben bunları adam ederim diyorsan diren tabi, işsiz kalmak iş aramak iş bulmak zor şeyler lakin ben sanmıyorum böyle adamlar yola gelsin. bir ders olması gerekiyor bunlara, işsizlikle bikaç ay maaşsızlıkla ilgili bir sorunun yoksa ben ver notere derim şahsen. bu durum da karşına ancak şöyle çıkabilir, o da ufak bir ihtimal, özgeçmişine bu şirketteki tecrübeni de yazacaksın ya; bir sonraki iş görüşmende referans almak için ararlar belki patronu ama kurumsal büyük bir yere girmezsen o da zor, 7 senedir özel sektördeyim bırak önceki işyerimi aramayı diplomamı bile kimse sormadı.zaten noter kanalıyla tazminat alıp ayrılırsa iş görüşmende de sana sorulduğunda neden çıktığını, münasip bir dille açıklarsın. çalışma koşullarının ağır ve zorlu olduğunu ve yöneticilerin hakkını vermediğini falan süslersin biter gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…