• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım bu para mevzundan

Baabiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
171
30
38
kızlar eşimle evlenmeden önce eşimin işi yüzünden bir sürü borcu vardı neyse bunları biliyordum sorun da değil birde ev almak için paramız vardı 70 bin falan biz düğünden önce ev alamadık kredi çekemedik ve bu para harcandı azbir kısmı vardı hani hazır para çauk erir derler ya o hesap ne yapsak etsek bir türlü durmu toparlayamıyoruz harcansın benim için önemli değil para yerine gelir eşimin canından önemli değil ama benim ailem anlamıyor ne oldu paranız hani ev almadınız falan filan duruyomu paranız bende harcandığını diyemedim ama çok sıkıldım neden hala karışıyolar tmm kızları rahat etsin istiyolar ama inanın daha huzursuz oluyorum eşimede diyemiyorum bu sefer karışıyolar gibi tavır alacak onalara ama çok çok sıkıldım eşim iyi niyetli herşeyin en iyisini güzelini yapmak isteyen birisi imkan olsa en güzelini yapar ama ticaret yapıyoruz işlerimizde iyi değil mecburuz yanı paraya pula önem veren birisi değilim ama dışarıdan gelen akıllardan sıkıldım artık :(

kızlar eşimle evlenmeden önce eşimin işi yüzünden bir sürü borcu vardı neyse bunları biliyordum sorun da değil birde ev almak için paramız vardı 70 bin falan biz düğünden önce ev alamadık kredi çekemedik ve bu para harcandı azbir kısmı vardı hani hazır para çauk erir derler ya o hesap ne yapsak etsek bir türlü durmu toparlayamıyoruz harcansın benim için önemli değil para yerine gelir eşimin canından önemli değil ama benim ailem anlamıyor ne oldu paranız hani ev almadınız falan filan duruyomu paranız bende harcandığını diyemedim ama çok sıkıldım neden hala karışıyolar tmm kızları rahat etsin istiyolar ama inanın daha huzursuz oluyorum eşimede diyemiyorum bu sefer karışıyolar gibi tavır alacak onalara ama çok çok sıkıldım eşim iyi niyetli herşeyin en iyisini güzelini yapmak isteyen birisi imkan olsa en güzelini yapar ama ticaret yapıyoruz işlerimizde iyi değil mecburuz yanı paraya pula önem veren birisi değilim ama dışarıdan gelen akıllardan sıkıldım artık :KK43:
Borçlar bitti mi peki 70 binle,ayrıca esnaflık gerçekten zor ne yapıp edip o iş yerini döndermen gerek,benim babamda 30 küsür yıllık esnaf oradan biliyorum.

hayır tam bitmedi paramız ama bizimkiler hala duruyo zannediyo aman altınızını bozdurmayın falan filan ama esnaflık çok zor heleki bu zamanda halada borcumuz var döndürmeye çalışıyoruz çatrkımızı yine ev alacağız ama belki 2 yıl sonra önemli olan bizimkilerin hala karışıyo olması bizim kesemiz ayrı kafamızdaki borçlar bilmem ne dışardan konuşmak kolay geliyo akıl vermekte eşimi hiç suçlamıyorum off bizimkiler

İşiniz zor ama bir daha aileniz sorarsa konuyu güzel bir şekilde kapatın
siz merak etmeyin biz düşünüyoruz geleceğimizi diyin..
bu arada eşinize destek olmanız çok güzel.. Sabrın sonu selamettir..

İşiniz zor ama bir daha aileniz sorarsa konuyu güzel bir şekilde kapatın
siz merak etmeyin biz düşünüyoruz geleceğimizi diyin..
bu arada eşinize destek olmanız çok güzel.. Sabrın sonu selamettir..
eşime sonuna kadar destek oluyorum artık ondan başka kimim var tamam ailemde iyi niyetli olarak soruyo ama artık biz bir yuvayız parası olsada olmasada ben onun arkasındayım her şey zamanla olur zaten . düğün arasındada benim ailem beni çok zorladı onların tarafından hiçbirşey görmedim hiç üzmediler ne istiyosan o olsun dediler onlar öyle dedikçe ben daha ılımlı yaklaştım oluruna gittim

hayır tam bitmedi paramız ama bizimkiler hala duruyo zannediyo aman altınızını bozdurmayın falan filan ama esnaflık çok zor heleki bu zamanda halada borcumuz var döndürmeye çalışıyoruz çatrkımızı yine ev alacağız ama belki 2 yıl sonra önemli olan bizimkilerin hala karışıyo olması bizim kesemiz ayrı kafamızdaki borçlar bilmem ne dışardan konuşmak kolay geliyo akıl vermekte eşimi hiç suçlamıyorum off bizimkiler

Bir gun anne babanizla konusun bir daha para mevzusu yapmayin alabilecek olsak durmaz alirdik zaten ama suan alamayiz esim yaninda konustukca mahcup ediyorsunuz evde canmz skliyor lutfen baska seyler konusalim artik diyin..

Evde huzurunuzu kacrdklarni anlarlarsa korkup vazgecerler

eşime sonuna kadar destek oluyorum artık ondan başka kimim var tamam ailemde iyi niyetli olarak soruyo ama artık biz bir yuvayız parası olsada olmasada ben onun arkasındayım her şey zamanla olur zaten . düğün arasındada benim ailem beni çok zorladı onların tarafından hiçbirşey görmedim hiç üzmediler ne istiyosan o olsun dediler onlar öyle dedikçe ben daha ılımlı yaklaştım oluruna gittim
Aileler aslında bazen iyilik yapayım derken dozu ayarlayamıyorlar. Ve bence siz artık eşinizle bir ailesiniz yani açlığı da tokluğu da birlikte çekeceksiniz. O yüzden güzel bir uslupla konuyu kapatın bence.

Ailenize ev için vakit olduğunu biraz daha birikim yapmanız gerektiğini işleri yoluna koyduktan sonra ev alacağınızı söyleyin. Hem onlar bilip rahatlar hemde siz rahatlarsınız.

kızlar eşimle evlenmeden önce eşimin işi yüzünden bir sürü borcu vardı neyse bunları biliyordum sorun da değil birde ev almak için paramız vardı 70 bin falan biz düğünden önce ev alamadık kredi çekemedik ve bu para harcandı azbir kısmı vardı hani hazır para çauk erir derler ya o hesap ne yapsak etsek bir türlü durmu toparlayamıyoruz harcansın benim için önemli değil para yerine gelir eşimin canından önemli değil ama benim ailem anlamıyor ne oldu paranız hani ev almadınız falan filan duruyomu paranız bende harcandığını diyemedim ama çok sıkıldım neden hala karışıyolar tmm kızları rahat etsin istiyolar ama inanın daha huzursuz oluyorum eşimede diyemiyorum bu sefer karışıyolar gibi tavır alacak onalara ama çok çok sıkıldım eşim iyi niyetli herşeyin en iyisini güzelini yapmak isteyen birisi imkan olsa en güzelini yapar ama ticaret yapıyoruz işlerimizde iyideğil mecburuz yanı paraya pula önem veren birisi değilim ama dışarıdan gelen akıllardan sıkıldım artık :KK43:

ya anne eşim ticaret ile uğraşıyor paraya ihtiyaç oldu onun için kullandık de olsun bitsin para sizin paranız neticede. e sen boşa harcanmadığından eminsin . eşim onu mal yada ne alım satım yapıyorsunuz bilemem onun için aldı parayı çeviriyoruz diyorsun.Bunu bu şekilde anlatmayı dene .sonrada elbet alınır ev hayırlısı ile diye geçiştir.Sen doğrusunu söyle yani yapacak bişey yok.

Bir gun anne babanizla konusun bir daha para mevzusu yapmayin alabilecek olsak durmaz alirdik zaten ama suan alamayiz esim yaninda konustukca mahcup ediyorsunuz evde canmz skliyor lutfen baska seyler konusalim artik diyin..

Evde huzurunuzu kacrdklarni anlarlarsa korkup vazgecerler
eşimin yanında hiç demiyolar bana diyolar benimde canım sıkılıyo ister istemez eie yansıtmak istemiyorum ama işimiz hiç kolay değil

Merakımdan soruyorum sadece kusura bakmayın, 70 bin sizin birikiminizmiydi? Altınlarınızla beraber o parayı bir kenara atıp yok sayabilirdiniz,sonrasında da birleştirip ev alırdınız. Hazır para gerçekten çok çabuk bitiyor çünkü

70 binde az değil. moralinizi bozmak gibi olmasında...
Elde varken keşke bir eve girseydiniz. Aileniz haklı...
Para durdukça lazım olmasada ona güveniliyor.
Ticaretlede uğraşsanız. keşke o parayla zamanında bir eve girseydiniz.

Parayı ailen mi vermişti ki sana bu kadar sıkıntı yapıyorsun. Benim eşim de esnaf paraya sıkıştığı zaman kendi birikimimden verdim hep. Bunu ailem de biliyor, saklama gereği hissetmedim.

eşimin yanında hiç demiyolar bana diyolar benimde canım sıkılıyo ister istemez eie yansıtmak istemiyorum ama işimiz hiç kolay değil
Esinize yansitmamakla cok ta iyi yaoiyosunuZ annenizde sizin icin cabaliyo ama uzuldugunuzu fark bile etmeden annenize uygun bi dille.anlatin umarim anlayis gosterir ve bu sikintidan kurtulrsunuz.

Kız ailelerin ve erkek ailelerin evlendikten sonra karışmalarını doğru bulmuyorum o evlenmeden önce olur , daha gençsiniz elbette para biriktirilir ama dikkatli olun bebek yatırım yapılır çocuk 15,16 yaşına gelince ev alınmaz zaman o yönden hem önemli hem önemsiz

ya anne eşim ticaret ile uğraşıyor paraya ihtiyaç oldu onun için kullandık de olsun bitsin para sizin paranız neticede. e sen boşa harcanmadığından eminsin . eşim onu mal yada ne alım satım yapıyorsunuz bilemem onun için aldı parayı çeviriyoruz diyorsun.Bunu bu şekilde anlatmayı dene .sonrada elbet alınır ev hayırlısı ile diye geçiştir.Sen doğrusunu söyle yani yapacak bişey yok.
Merakımdan soruyorum sadece kusura bakmayın, 70 bin sizin birikiminizmiydi? Altınlarınızla beraber o parayı bir kenara atıp yok sayabilirdiniz,sonrasında da birleştirip ev alırdınız. Hazır para gerçekten çok çabuk bitiyor çünkü
hayır benim birikimi değil eşimin ailesindi evlenmeden önce bize ev almak için satıldı gerçekten ev almak için uğraştık ama borçlardan dolayı eşim kredi çekemedi ve memurluk durumu vardı dnetlemeden belki başka şehir çıkar diye biraz askıda kaldı

70 binde az değil. moralinizi bozmak gibi olmasında...
Elde varken keşke bir eve girseydiniz. Aileniz haklı...
Para durdukça lazım olmasada ona güveniliyor.
Ticaretlede uğraşsanız. keşke o parayla zamanında bir eve girseydiniz.
işte içinde olmayınca bilinmiyor ticret o kadar zorki herşey allaha kalmış omayınca ona güveniyorsunuz işte

Esinize yansitmamakla cok ta iyi yaoiyosunuZ annenizde sizin icin cabaliyo ama uzuldugunuzu fark bile etmeden annenize uygun bi dille.anlatin umarim anlayis gosterir ve bu sikintidan kurtulrsunuz.
işin ilgin yanı yanı annem değil annem her halimden anlar benim ve doğru olanı yaptığımı bilir sorun karışmaması gerken abim halam falan bende herkese he he diyorum akıl almaktan sıkıldım gerçekten evlenirkende bir allahın kulu yanımda olmadı eşimin bir kötü yanı yok sevdik evlendik gelinliğimie kadar herkes karıştı diyorum ya karşı taraf ve eşim hep bana bıraktı ama onlar hala beni rahat bırakmıyolar

para boşa harcanmadı eminim eşiminde elinden bşe gelmiyoki boğazınamı çökeyim nşye harcadın diye elinden gelse en güzelini alır yapar zaten

hayır benim birikimi değil eşimin ailesindi evlenmeden önce bize ev almak için satıldı gerçekten ev almak için uğraştık ama borçlardan dolayı eşim kredi çekemedi ve memurluk durumu vardı dnetlemeden belki başka şehir çıkar diye biraz askıda kaldı

Neyin ticaretini yapiyosunuz canim?

Back
X