- Konu Sahibi VikingPrincess
-
Birde overlokcular var unutmuşsunuz :)))
Hanımların dikkatine ! Overlok makinesi ayağınıza geldi... Halı kilim, paspas kenarına, halı fleks kenarına overlok çekilir, 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
Neyse şaka bi yana aynı sorunu bizde yaşıyorduk sokağımızdan biri belediyeye şikayet etmiş megafonlarını kıstılar artık. Siz de öyle yapın bence tamamen bitmeselerde en azından daha az rahatsız edici olur.
yok burda overlokçu nadiren geçiyor genelde zerzevatçıBirde overlokcular var unutmuşsunuz :)))
anladık ekmek parası da bizimki de kafa yani şişiyor bi yerde.sokakta oynayan çocuklar ayrı bi gürültü kaynağı onların da gırtlağını sıkıcam bi gün ama neyse ki okullar açılıp havalar da soğuyunca kurtuluyoruz onlardanAdamlar keyfinden bağırmıyor ya canım ekmek parası...
Parkta birbirlerine ana avrat küfreden çocuklardan iyidir..
Hanımların dikkatine ! Overlok makinesi ayağınıza geldi... Halı kilim, paspas kenarına, halı fleks kenarına overlok çekilir, 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
Neyse şaka bi yana aynı sorunu bizde yaşıyorduk sokağımızdan biri belediyeye şikayet etmiş megafonlarını kıstılar artık. Siz de öyle yapın bence tamamen bitmeselerde en azından daha az rahatsız edici olur.
yok burda overlokçu nadiren geçiyor genelde zerzevatçı
anladık ekmek parası da bizimki de kafa yani şişiyor bi yerde.sokakta oynayan çocuklar ayrı bi gürültü kaynağı onların da gırtlağını sıkıcam bi gün ama neyse ki okullar açılıp havalar da soğuyunca kurtuluyoruz onlardan
megafon falan değil valla bunların kendi öz hakiki sesleri bütün mahalleyi çınlatıyor
Ilk okudugumda satıcılar haklı seslerını duyuracaklar tabı ama belkı cok fazla gecıyorlardırda
rahatsız olmussunuzdur dıye dusunecektım taa kı su mesaja kadar.
sız hıc cocuk olup sokakta oynamadınız herhalde?
yoksa sızde bızde cocuk olduk ama bunlar gıbı degıldık mı dıyeceksınız?
''gurultu kaynagı'' lafınızın kabalıgına ınmıyorum. cocuklar bılgısayar ekranına gomulmektense gurultu kaynagı olsunlar bence.
kendı kafanızın sıskınlıgını almak ıcın gırltlak sıkmak cok fazla degıl mı sızcede?
kurtulmanıza az kaldı az daha sabır dıyeyım ne dıyelım.
bende su davulcular icin aynısını dusunuyorum:26: dun rahatsızdım uyumam gerekyordu sabah erken kalkıp doktora gidicektim ama sagolsunlar gecenin 3 unde ayaga diktiler coluk cocuk hastası var nasıl is bu ya hoplayarak uyandıryorlar insanı insanların calar saati var herkes kurup uyanıyor artık..senin durumunda betermis ya insan cıldırır valla
Bence davul kültürü köyde kalmalı, hoş pek kültür denemez ama... Mesela alevi arkadaşlarım var ve cidden rahatsız oluyorlar. Kalkmayacak adamı rahatsız etmeye hakları var mı?
Birde düzgün çalsalar neyse. Dan da da dann dan dan... Amaa para istemeye geldiklerinde ne nağmeler ne maniler...
Bence köyde falan kalmamalı...Yozlaşıp gidiyor çoğu şeyimiz... Bari o kalsın... Ne kadar kötü çalarlarsa çalsınlar, bir alevi olmama rağmen asla rahatsız olmuyorum...Bunun kalkıp kalkmamakla pek ilgisi yok... Bizim dinimize özgü birşey sonuçta.Elbetteki çalınacak... Rahatsız olan Türkiye'yi terketmeli...
Bence köyde falan kalmamalı...Yozlaşıp gidiyor çoğu şeyimiz... Bari o kalsın... Ne kadar kötü çalarlarsa çalsınlar, bir alevi olmama rağmen asla rahatsız olmuyorum...Bunun kalkıp kalkmamakla pek ilgisi yok... Bizim dinimize özgü birşey sonuçta.Elbetteki çalınacak... Rahatsız olan Türkiye'yi terketmeli...
Siz olmuyorsunuz. Ama olanlar var? Gece yarısı bebeği çığlıklarla uyananlar vardır belki hı? Dinimizde insanları rahatsız etmek yok. Davul farz yada sünnet değildir yanlış biliyorsunuz.
Valla çocuklar insanın ömrünü tüketiyor, oturduğum sitede sabah 8 de sokaktalar, gece 1'e kadar, 1 den sonra da top oynayan gençler. Yıldım seslerinden, çığlık çığlığa bir gürültüdür gidiyor, iyilikle söylüyorsun olmuyor, kötülükle söylüyorsun olmuyor,anne-babalarını uyarıyorsun olmuyor,site yönetimi çaresiz. Bazen bende bir temiz pataklıyayım istiyorum. Gece yarıları çocukların oyun saati değil, sabahın körü de değil bence. İnsanların dinlenmeleri gereken saatler var, işten eve döndüğümde 11 gibi yastığa başımı koyup uyumak istemeyi bencil bir istek olarak görmüyorum ben, sabah 6 da kalkıp, 6:40 otobüsüne yetişen bir çalışanım. Ve evet çocuklar gürültü kaynağı ve üstelik de çok terbiyesizler. Biz oynamasınlar demiyoruz ama her şeyin bir zamanı var, bir çocuk günde 14-15 saat sokakta bırakılmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?