- 28 Ocak 2009
- 34.527
- 58.114
- 1.123
- Konu Sahibi VikingPrincess
-
evet cocukların oynama saatlerı erken olabılır yada cok gec vakıte kadar olabılır.
zaten ınsan rahatsızda olur moralı bozuk olur felan ama cocukların gurultu kaynagı olarak tabır edılmesı bana cok kaba gelıyor.
bu benım fıkrım. cocukların cıvıl cıvıl seslerıne bayılıyorum. keske olsalarda oynasalar bızım burdakıler hep buyuduler.
ayrıca herseyı kendımıze gore yonetemeyız. rahatsız oluyoruz ınsanlar satıs yapmasın rahatsız oluyoruz cocuklar oynamasın gurultu etmesın. tabıkı herseyın bı standartı var ama bana gore abartılacak seyler degıller. bu tabıkı benım fıkrım. herkesın fıkrıne saygım var.
Herkesin düşencesi farklı canım ama bazı çocuklar varki bizim eski yerimizdeki çocuklar arabaların camlarını falan indiriyorlardı oyun oynarken evlerin camlarını kırıyorlardı oynlarıda birbirlerine taş atmaktı hatta kaç kere yakaladık evlerin camlarını kırarken ama anne ve babaları bizim çocuklarımız yapmaz diyip işin içinden çıkıyorlar
evet cocukların oynama saatlerı erken olabılır yada cok gec vakıte kadar olabılır.
zaten ınsan rahatsızda olur moralı bozuk olur felan ama cocukların gurultu kaynagı olarak tabır edılmesı bana cok kaba gelıyor.
bu benım fıkrım. cocukların cıvıl cıvıl seslerıne bayılıyorum. keske olsalarda oynasalar bızım burdakıler hep buyuduler.
ayrıca herseyı kendımıze gore yonetemeyız. rahatsız oluyoruz ınsanlar satıs yapmasın rahatsız oluyoruz cocuklar oynamasın gurultu etmesın. tabıkı herseyın bı standartı var ama bana gore abartılacak seyler degıller. bu tabıkı benım fıkrım. herkesın fıkrıne saygım var.
Şimdiki çocuklar cıvıldamıyor hönkürüyor resmen. Şuan duyduğum sesler: Kocakafalı emre oraya gelince sizin apartmana kadar seni s....cem. Emre: babanneme dicem. "babannenide s...cem. Başka biri: Asmiiiiiiiin kızım gelsene bi bişey dicem. Asmini de s......cem hahaha... Bu çocuk dahil oradaki herkes güldü
Şimdiki çocuklar cıvıldamıyor hönkürüyor resmen. Şuan duyduğum sesler: Kocakafalı emre oraya gelince sizin apartmana kadar seni s....cem. Emre: babanneme dicem. "babannenide s...cem. Başka biri: Asmiiiiiiiin kızım gelsene bi bişey dicem. Asmini de s......cem hahaha... Bu çocuk dahil oradaki herkes güldü
yok burda overlokçu nadiren geçiyor genelde zerzevatçı
anladık ekmek parası da bizimki de kafa yani şişiyor bi yerde.sokakta oynayan çocuklar ayrı bi gürültü kaynağı onların da gırtlağını sıkıcam bi gün ama neyse ki okullar açılıp havalar da soğuyunca kurtuluyoruz onlardan
megafon falan değil valla bunların kendi öz hakiki sesleri bütün mahalleyi çınlatıyor
anladık ekmek parası da bizimki de kafa yani şişiyor bi yerde.sokakta oynayan çocuklar ayrı bi gürültü kaynağı onların da gırtlağını sıkıcam bi gün ama neyse ki okullar açılıp havalar da soğuyunca kurtuluyoruz onlardan
siz evinizde onların sesinden rahatsız olurken, tarlada orda burda olduğunuz kabuslarınızı görürken uykunuzda o insanlar güneşin altında ekmek parası için bağırıyorlar... keyiflerinden değil heralde.. yazınızı ukalaca ve şımarıkça buldum.
Ben de diyorum bu devlet neden kalkinmiyor. Sokak saticilari vergi vermiyormus ondanmis megerse.
Tabii canımm onlar da vergi verse gitseler pazarda satsalar satacaklarını şu an en gelişmiş ülkelerden olurduk bütün büyük vurgunlara hortumlayanlara rağmen...
Zaten büyük balıklar küçük balıkları yutuyor birer birer..Bırakın kalan küçük balıklar da yolunu bulmaya çalışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?