bence ilk önce eşin tavrını koysun baktıki olmuyor anladığın dilden konuşun. hayır anlamadığım öyle bir insanla hala neden görüşüyorsunuz slm sabahı kesin
ben varya direkt yapışırım o kıza tekme dokat girişirim. noluyo lan öyle öpüyo bilmem ne yapıyo. hiç katlanamam. hangi akraba akrabasına böyle hareketler yapıyor. mesafe yi koruyacak insan. valla eşek sudan gelinceye kadar döverim evime de sokmam öyle insanı
bakalım bir daha aynı şekilde ypabilcek mi?
ya aslında çok kısknaç bir insanım ama şu sülaleye malzeme olmak istemiyorum..
eşime ben seni paylaşamam bu kişi kim olursa olsun bunun bu kızla ilgisi yok diyorum...
tabi tabi diyor ya... oda annelerinin 7 senedir söylentilerine inandı heralde en sonunda..
o kız dua etsin karşısında senin kadar sakın biri varrrrrr:))))))))))))9
Allahh benim nişanlıma bölee bişey olcakk akraba makraba dinlemem görüştürmem kayınvalidemede durumu anlatırım onların bile görüşmemesini isterim onların akrabalığımı önemli yoksa ben mii??oğullarının aile hayatındaki mutluluğumu....
sonuçta ben o eve gelin olarak gidiyorumm anne diyorumm onlarda kendi kızlarının başına gelse nasıl davranıcaklarsa aynı şekilde davranılmasını beklerimmm..
ben kendim kimsenin yanında yapmıorum bunları bideee gelipp benim nişanlıma yapıcaklarr hıııııııı:roflol: klava:
ama bunların en başında eşinin bunlardan rahatsız olup olmaması asıl konu bu benceee..