Bıktım bu ucuz kızdan...

ssxxss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
42
0
86
Diğer
arkadaşlar benim derdim eşimin en yakın akrabası eşime benim yanımdayken asılıyor amacı beni delirtmek.. asılıyor derken öpüyor öpücük sesini duysanız bi.. göbeğine vuruyor sırtını tıpışlıyor.. elimi öp diyor eşim ne kadar çekinik kalsada fayda etmiyor... kısacası oynaşıyor hepte karşımdayken nedense..
ayrıca evlendiğim günden beri aynı yaşlarda olduğumuz için arkadaş olmak istemiştim.. hiç yanaşmadı meğer taa o zamanlarda bu kız beni nişanlısından(yani eşimden) kıskanıyor ben ondan çok güzelim deyip duruyormuş..
eşimede demiş hiç bana söylemiyor ve ayrıca tüm sülale konuşuyorlarmış"x beni kıskanıyor o yüzden benimle konuşmuyor" ALLAHım ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım..
nefret ediyorum ondan nefret ama mecburen karşılaşıyorum.. hatta benim olmadığım ortamlarda eşimle de oturabiliyorlar akraba oldukları için... ben yokken neler oluyor acaba.. ben ne yapayım şimdi.. evlendiğimden beri görmemezlikten geliyorum beraber olduğumuz ortamlarda bu kızın amacı ne yaaa... ne istiyor sizce benden.. neden benimle uğraşıyor...

al karşına konuş baktın olmuyor anladığı dili bul

ya acayip bi tip kendini beğenmiş ufak dağları ben yarattım tarzında onunla konuşursam kendini önemli hissetiririm diye korkuyorum.. çünkü o benim gözümde çok kıymetsiz.. benim onu önemsediğimi sanmasın ama çok rahatsızım..

yok cnm ya o ben nişanlıyken daha herkese onu kıskandığımı anlatmış herkesde onaylamış..
nişan yok aralarında...

konuşurken onure ederek değil aşalıyarak konuş mesela eşin onu beğense istese zaten akrabaymış evlenirmiş tercih edilmediğini birde sen hatırlat

Son düzenleme:
amacımı ne?amaç belli değilmi
sende iyi sabırlısın valla,o anda yüzüne yumruğu basmıyosun:dilcikar:bak bakalım bidaha göbeğini sevip öpücükler konduruyomu

anladımm canımmm...
mesafe koyacaksın o zaman mümkün olduğunca görüşmemek gerekk rahatsz olduğun kişlerle bence..

öle görsem sevgilimle birini akannehir sen gelsene bi benle der çekerdim kolundan kaydirigubbakcemile
gerisi malum :icecream:
tabi kocanada uyarıda bulnman gerek,agzınn payını versin kızın...ses etmezse kız yanaşr tabi

en nefret ettiğim şeyler lakayit insanlar.hiç ama hiç hoşlanmam.kaldıki sevdiğime dokunma gafletinde bulunup aklı sıra şaka yapsın!
eşine aynen buraya yazdığın gibi yazıcaksın ve bir daha onunla muhatap olmayı yasaklıycaksın.eşinde pek rahatmış izin veriyo anlamadım

ya esınız ne yapıyo, o sırnaşırken nasıl ızın verıyo.
akraba akrabadır ama kalkıp cap cup öpecek kadar da degıl.

görüşmek istemiyorum ama heryerde karşımdalar yaaa...
annesi kızının arkasında kız o hareketleri yaparken anneside beni izliyor ne tür hareketler sergileyeceğim diye en ufak surat assam ertesi gün kızımın güzellliğinden çatllıyor diye herkese anlatıyorlar...
ALLAHım nasıl bir aile bunlar anlamıyorum..

Ayol ne muhattap oluyorsun uc kurusluk insanla. Sen kocani al karsina, ayagini denk al yoksa karismam de, restini cek. Bu ne boyle? Ne sapikca bir iliskiler silsilesi ya?

Canim benim arkadasimda yeni evlendi. Arkadasimin birde gelinleri var, teyzesinin oglunun esi. Aynen bu bahsettigin kiz gibiymis.
Ne zaman hep bir araya gelsek, esime askintilik yapiyor diyor. Hepte benim yanimdayken yapiyor diyor bana bakarak. Resmini cekiyormus kamerayla, bak kocana ne kadar yakisIkli cikti felan diyormus.
Esini öperken elini esinin yanagina koyup öpüyormus.
Acayip sinir oluyorum diye anlatmisti. Ayrica bu kiz, arkadasimin abisinede ayni seyleri yapiyormus. Yengeside ilk baslarda cok sinirlenmis ama orali olmayinca birakmis kiz bunu yapmayi.
Arkadasimda bende biraktim sinir olmayi sonra oda birdaha yapmadi diyor.
Esime iltifat ettiginde, evet o dünyanin en yakisIkli en iyi erkegi ve beni secti demis, ondan sonra kesmis artik.

Esinle konustunmu bu durumu? Bence sende umursamaz olmayi dene, onun yaninda esinle cok ilgilen. Bence usanip birakacaktir. Esinede söyle seviyesini herzaman korusun.

görmemezlikten geldim ewlendiğimden beri demişsinn yaaa bencee hiçç sakin olma.arkadaşların dediği gibi eşini kenara çek ve restini bildir.zira erkek neticede akraba falann dinlemez...
çok değişik insanlarr var ya...lmaz:
seni çatlatmak için uğraşıyorlar besbelli ortada...

tam olarak nasıl akraba
yani çok yakından mı yoksa araya kuşak giriyormu
bence al karşına konuş amacın ne diye sor
ya da kocanla konuş hiç yüz vermesin

ben neden izin veriyorsun dediğimde "o benim kucağımda büyüdü o gözle nasıl bakayım şaka yapıyor işte çok fesatsın galiba söylenenler doğru hem ben yapma desem bile dinlemiyor" diyo bana sinir krizi geçirttiriyor... ama kucağında büyümesi anlamsız çünkü o benimle ayn yaşta ve eşimle aramızda 6 yaş var(

Bence de çok sapıkça, ne kadar yakın akraba olursa olsun kur yapmak, gıdıklamak öpmek ne demek, eşin akrabası olduğu için bir şey diyemiyor öyle mi? senin dayı yada amca oğlun sana eşinin yanında aynı şeyleri yapsa eşin napardı acaba? madem eşin ile ilgili hisleri var eşin kesin tavrını koymalı, ben olsam görüşmeyi tamamen keserdim akraba ise akraba

konuşurken onure ederek değil aşalıyarak konuş mesela eşin onu beğense istese zaten akrabaymış evlenirmiş tercih edilmediğini birde sen hatırlat

anakız iş başındalar madem kocan kaynanan görümcen vs hatırlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…