Bıktım bu ucuz kızdan...

okurken bile bana fenalık geldi .sinir oldummm.ben senin yerinde olsam önce kocamı güzelce ve biraz tatlı sert uyarırım.baktın kızdan kurtulamıyo kızı bir kenara çeker hesap sorarım .baktın yine uslanmıyo kayınvalidene ve annesine söle. yine uslanmıyorsa güzel bi kavga edip kopar bağlarını

eşini al karsına yeter artk ya gorusmeyı kesersın yada bu evlılık bıter. de kapıyı carp cık. bak bıdaha gorusuomu.

Canım nasıl oluyor da eşine bunlar yapılırken sen sessiz kalabiliyorsun?O kıza(şıllık)nota vermelisin.Eşin buna nasıl izin veriyor?Acaip şaşırdım:1shok: aralarında birşeyler olmuş olmasın daha önce.Bence o kızla iletişiminizi kesin.Nasıl fırçalayamıyorsun.Sen eşinin namusuysan eşinden senin namusundur.Sessiz kalma lütfen!!

alla alla eş senin eşin değilmi gereğini yap derim ben

daha neler duyacağız ya!
ben olsam o kadın hayatta öyle hareketlerde bulunamazdı anladınız siz onu kaydirigubbakcemile3

aaaa rahatsiz galiba onun bulundugu ortamlara girme uzaklas canim

ne sabırlısın ya,insan bazen eşinin kızkardeşi bile öyle öpüp dursa sarılıp şakalaşsa kıskanır ki bu akraba pessssss

eşinle durumu konuş rahatsızlık duyduğunu uygun bir dille anlat..aynı durumu yaşamak hoşuna gidermiymiş acaba eşinin? bu ne edepsizliktir ya..eğer senin rahatsızlığını bilmene rağmen samimiyete devam ederse eyvallah kardeşim de git..ben bırakırdım uğraşamazdım..sinir hastasımı olcam kafama taka taka.

benim eşimi birisi şapur şupur öpecek parçalarım vallaklava:
saçından tuttuğum gibi dışarı atarımkaydirigubbakcemile.herkes çok hanım hanımcık olduğumu söyler ama yeri gelirse böyle çirkefleşebilirimklava:
çok sabırlıymışsın valla canım ama haddini bildir o kıza eşine de sakın çaktırmakötükedihüso

ay okuyunca bian ben yazdım sandım.benimde eşimin kuzeni.zaten benden önce ailesi gelip bizim kızı isteyin demiş ama eşim istememiş.3 yıldır nişan.nikah.kına,düğün her günümüzde beni deli edecek bişey yaptı.ben hep bilmezden umursamazdan geldim kendisini önemsediğimi düşünmesin diye.ama baktım yazın yine laf yapıyo gıcık ediyo beni bende bi laflar ettim alttan alttan belli ettim bildiğimi ana kız bi kızardılar bi bozardılar göreceksiniz kızlarkaydirigubbakcemile3ama bana iyice diş bilemiş.gitmiş kayınvaldeme ayşe sizinle ilgili akrabalarla ilgili hep kötü konuşuyo demiş ben ona anlatıyomuşum.kayınvaldemde inanıp eşime söylemiş o da beni uyarıyo.........ay kafayı yiycem başka adam mı kalmadı dedikoduyapacak.bi de bayramdan bayrama aca görüşüyoz.hazır aramızı bozdular eşimle.lmaz:

Bencede çak iki tane kendine gelsin azmış o ama böyle bir sorunum olsa ben ne yapardım off onu varya ortadan çat diye çatlatırdım sürekli aşkımla ilgilenirdim meyve yiyosak ellerimle yedirirdim sırf onlara nispet olsun diye bak bidaha benm aşkıma yanaşabiliyomu ben gösteririm ona ilgi o zilli niye göstercekmiş

valla canim,tebrik ederim seni sen bayagi sabirliymissin. benim kesin elimde kalirdi. bidaha yaptiginda, sen naptigini saniyorsun yeter artik kocama sulandigin,simarik,edepsiz,terbiyesiz de. sen evlendiginde senin kocana böyle yapilsa nasil hissedersin de bidaha yaparsan seni cok fena yapacagim elimde kalacaksinde,de iste ya agzina geleni o sonuna kadar hakketmis bunu. yine yaparsada sacini basini bir güzel yol derim ben. ben yapardim ben hiiic gelemem böyle seylere.hem ne zorunlulugun varmis onunla görüsmek icin,akraba diye böyle birinle görüsmek zorunda degilsiniz,hayatinizdan cikarin. ben esimede kizardim agzini acip yater kizim sen fazla oluyorsun artik,biraz mesafeli ol demedigi icin, hatta esime onunla artik bir araya gelmek istemiyorum sende görüsmeyeceksin diye yasaklardim. bence bukadar pasif kalma. müsade etme bukadarina, kiz gözünün icine baka baka kocanla flirt ediyor resmen.

Tatlim, bence bu meseleyi esinle konus. Hic muhatap olma o seyle. Sen onunla konusmaya kalksan, kimbilir neler soyleyecek millete. Yok beni kiskandi yok bilmem ne.. Kendini birseysanacak..
Esine, bu goruntulerden rahatsiz oldugunu, seni bu sekilde baskasiyla gorse (akraba bileolsa) ne dusunecegini vs. yoluyla anlat. O kizla o sekilde gorunce uzuldugunu vs soyle.
Gerekirse acikca terslesin. Ben de kuzenimle cok el sakasi yapardik, evlendikten sonra eslerimiz rahatsiz olur diye biraktik, hic de dostlugumuz bozulmadi. Neden "icimizde fesatlik yoktu" Yani o bunlari fesatlik icin yapiyor. esinle hallet derim. Seni daha iyi anlar.. Kolay gelsin.

ayyyy kuduruk karı..aman canım ya bi de şöyle insanların hatırını bilmem nesini dikkate alıyosunuz,niyeti ortada işte,lafı hiç dolandırma.öyle yapığı bi anda herkesin ortasında yapıştırıver lafı,çok sevdiysen al götür falan de,ya da özelse biz çıkalım başbaşa kalın isterseni de.
ben olsam var yaa,insan içine çıkamayacak duruma getiririm onu,ayrıca eşin de haddini bilsin,ondan da kaynaklanıyor,mesafeyi koymak onun elinde,yapışma kızım bi çek git dese tamamdır ama bilemiyorum artık...( bugün bi çingenelik var üstümde kavga edesim var herkesle,mahalle ağzına bağladım olayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…