doğru diyosun dışarda gören çok sallamıyo ama biz takıyoruz =( seninkide kötüymüş niye olur ki siyah leke bleaching falan işlem yaptırmayı denedin mi =(
Oy roaccutane mi kullandın bunlar için bence değmez yağ bezelerini tahlil ettilermi ? eğer yayılacak bişi değilse kendin düzenli peeling yaparak yüzeye çıkartırsın
kayısı çekirdekli pirinçli pellingler var düzenli her duştan önce mesela pelling yapsan
bide avenenin öyle soyduran bir ürünü var adnını unuttum şimdi
benimde sırtımla boynumun altı komple sivilce birazda kollarımın üst kısmı duştan sonra tonikle siliyorum yoksa çoşuyorlar
sağoll bulamadım biri dermorollerın yağ bezelerine iyi geldiğni yazmış diğer ay dermoroller denicem ama bunlar deri altındaymş o yüzden etkili olur mu bilmiyorum =(
Dermaroller birçok katmandan geçerek yag bezelerine ulaşır ancak sizin bunları yoketmeniz çok zor.Küçük kistler düşünün ve muhtemelen ya fazla kiloluydunuz ani kg verdiniz yada düzensiz beslenmeniz mevcuttur.Vücut bundan üretir.Bende sırtımda taşıyorum içleri çıkmazda.Uğraş vermeyin barışık olun.Dermaroller biraz can yakıcı bir uygulamadır.
Dermaroller birçok katmandan geçerek yag bezelerine ulaşır ancak sizin bunları yoketmeniz çok zor.Küçük kistler düşünün ve muhtemelen ya fazla kiloluydunuz ani kg verdiniz yada düzensiz beslenmeniz mevcuttur.Vücut bundan üretir.Bende sırtımda taşıyorum içleri çıkmazda.Uğraş vermeyin barışık olun.Dermaroller biraz can yakıcı bir uygulamadır.
Ben resimlerde sivilce falan göremedim. Bunlar sivilceyse benim kol ve kalçamdakiler ne Vallahi öyle moralim bozuluyor ki hiç doktora gitmedim. Yüzümde yok çok şükür. Resimde gördüğüm kadarıyla çok dert etme bence canım.
Ben resimlerde sivilce falan göremedim. Bunlar sivilceyse benim kol ve kalçamdakiler ne Vallahi öyle moralim bozuluyor ki hiç doktora gitmedim. Yüzümde yok çok şükür. Resimde gördüğüm kadarıyla çok dert etme bence canım.