Arkadaşlar merhaba, başlıktan da anlaşılcağı gibi bıktım gerçekten bıktım. Çok uzun zamandır hayatımda kimse yok ve hayatıma bundan sonra gircek olan kişi doğru kişi olsun diye bekledim. Çoğu kişiyi tanımaya çalıştım her önüme geleni değil tabi. Neyse tanıdıklarımla da en büyük sorunumuz sosyal medya oldu.
En son olayı söyleyim. Biriyle tanıstım tip olarak ağır duruşu fln tam benim istediğim gibiydi. Biz bunla kahve içtik çok güzel muhabbet. Kendini çok iyi anlatıyo nasıl kendınden emin böyle. Benim bi erkekten beklentilerimi sordu. Söyledim bak dedim face instg swarm istediğini kullanabilirsin ama herşeyin dozu var ayarı var. Sen benle flört ederken görüşürken, başka tanımadığın kızları ekleyip foto fln begenırsen olmaz, ters bana böyle şeyler. Böyle böyle konuştuk. Benden çok etkilendiğini söyledi belli etti, ilgileniyodu baya.
Yahu kalktık aradan bi saat geçti kızın teki bunu swarmda eklemiş bu da kabul etmiş sonra bizimki silmiş hemen. Tabi benden kaçar mı kaçmaz gördüm .Ya dedim 1 saat geçmeden yapılır mı dedim ya. Ben ne konuşuyorum sen ne yapıyosun. Bu işte yemınler etti isteyerek olmadı. 2 romantik söz fln azcık gönül alma çabaları. Ben dedim herkese yutturursun ama bana zor. Sizin sosyal medyadaki ciğerinizi biliyorum ben be. Neyse bu en sevdiğinın ustune yemın edince elinden geleni yapmış olduğunu düşündü tabi.
Diğer gün de benden ses çıkmayınca silmiş beni her yerden. Neden sildin dedim. Bir sürü şey yazdı yok ben onu dınlememişim, durmadan yargılamışım. Benim yanımdan kalkıp baskasıyla muhattap olcak kadar gevşek değilmiş zart zurt. Ulan madem açıklasana neden ekledin. Sorunun cevabı yok romantik sözler söylemeler fln hala. Neyse dedım ya kendine iyi bak. Bu da aynı şekilde kendine iyi bak dedi bitti. Tabi akşamına karşılaştık aynı mekanda. Ne o bana ne ben ona bıdaha bısey yazmadım. Dün oluyo bu en son olay.
Ya bana bişey söyleyin nolur ben mi çok abartıyorum çok takıyorum şu konulara. Bana çok ters geliyo biriyle flört ederken baska kızlarla erkeklerle ekleşmek fln. Yanlış mı düşünüyorum? Başlarda takılmasam mı bu konulara? Ama sonradan çıkcağına ne olduğu baştan koksun kafasındayım. Bi yandan da basta bağlılık yok sonradan bağlılık olunca mı böyle şeyler yapmaz bunlar diye düşünüyorum. Hoşlandığını düşünüyosun senden ve adam hemen birini ekliyo. Ya nasıl pozitif düşünebilirim bu konularda bı söyleyin? İnsan şu konudan bu kadar çeker mi yaa