• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım erkeklerin sosyal medya sevdasından!

Keşke o da dikkat etseydi. Tek istediğim buydu zaten. Şanslıymışsınız inşallah hep böyle devam edersiniz. Teşekkürler güzel yorumunuz için:)
Ama silmiş silmeyip devam etse haklıydınız ki öyle yüzlerce kişi de ekli değilmiş adamda. Bu tür şeyler zamanla oturur. Erkekler zamanla anlıyor zaten. Romantik sözden kasıt ne diyor mesela?

Ben talepte bulunmadım. Bana sordu hayatında ki kişiden beklentin ne diye ben de böyle şeylere dikkat edicek biri olmasını istediğimi söyledim. O romantik söz olayları bana da ilginç geldi. Alışkın değilim.

bana ilk günden öyle romantik sözlerle yavşayan adama güvenmezdim zaten, çakma otisabi, isabet olmuş.

Daha bir defa görüştüğüm biri benim sosyal medya hesaplarımdaki arkadaş sayımı, kaçının erkek kaçının kadın olduğunu vs. bilip, takip etse koşarak uzaklaşırdım. Ben kendi hesaplarımı bilmiyorum kaç kadın, kaç erkek var.
Fazla takıntı yapmışsınız bence bu konuyu. Bir de hemen sormuşunuz ya yapılır mı bu diye, gerçek hayattan tanıdığı bir arkadaşıydı belki, ne niyetle eklendiğini bilmiyordunuz sonuçta, bana fazla takıntılı geldiniz.
Az arkadaşı olunca baktım. Başıma hep bunlar geldiğinden takıntı yaptım evet. Ben de nasıl kurtulabılırım diye sıze sormaya geldım.

Allah aşkına ne kadar abartıyorsunuz? hele ki daha bir kere görüştüğünüz, aranızda doğru düzgün birşeyin başlamadığı bir adamı sorguluyor, bağırıp çağırıyorsunuz. Hemen de bakmalar incelemeler yok kızı eklemiş silmiş zaten sonra belki tanıyordur diye eklemiştir. Her eklediğiyle muhabbet mi edecek sanki inanın ınstagram da o kadar takipçi birbiriyle muhabbet etmiyor bile ve sırf birisi beğendi diye gidip o kişinin gönderisini beğeniyor siz daha dk bir sıkarsanız insanları hiçkimseyle olamazsınız. Bu şekilde kendine güveni olmayan insan görünümü veriyorsunuz. Kim olsa daha 1 saat geçmeden böyle davranan insanı siler itici gelir. Şu sosyal medyayı bu kadar ciddiye almayın.

Ama silmiş silmeyip devam etse haklıydınız ki öyle yüzlerce kişi de ekli değilmiş adamda. Bu tür şeyler zamanla oturur. Erkekler zamanla anlıyor zaten. Romantik sözden kasıt ne diyor mesela?
İltifatlar ediyo böyle aklımda kalmayan sözler fln oluyo ya öyle şeyler söylüyo azcık kekoya baglıyo yani. Ben de tam tersi hiç romantik şeyler bilmem. Odunumdur:/
Bi de şöyle bişey var ben onun yanından kalktıgımda baska yere gittim arkadaşımın yanına. Ve o ekleyen kız da benım olduğum civarlaymış. Böyle alışveriş merkezi gibi bi yer var. Aynı mekanda degılız ama yakınmısız. Ve bana dedı sen eklettirmiş olma senın arkadasın olmuş olmasın. Ki öyle bi tip benim arkadaşım olamaz. Yani asıl olan sizin anlıcagınız basta kızı begenmıs heralde kabul etmiş sonra kızın checkını gorunce benım arkadaşım oldugunu zannedıp sılmış.

İlk gün için fazla talepkar olmuşsunuz lakin bir şey de nasıl başlarsa öyle gidiyor beee...
Bir de bu instagram, swarm vs kullanan erkekler bir tek bana mı itici geliyor...
Forum değil, platform değil, fikir zikir alışverişi değil...
- Paylaştı beğendim. Yanlışlıkla beğendim.
- Paylaştım beğendi, sonra geri çekti.
- Şarkı beğenmiş, caps beğenmiş. Acaba bana mı dedi ? Benim için mi paylaştı. Ne demek istedi..
- Paylaşımını beğenen kızlara baktım. Sonra o kızların 7 ceddine baktım. Döndüm kıza bir daha baktım.
- Ekledi sonra sildi
- Engelledim, engelledi
- Engeli kaldırdım o kaldırmadı
- Heryerden engellemiş bir tek xxxx kalmışım. Ordan baktım. AAAA ne gördüm...

Instegram, swarm, bildirim kullanmadım hiç... Zamanım bana kalsın. Whatsapp 'a bile bazen tahammül edemiyorum da iş dolayısıyla hızlı cevap alabilmek için mecbur kullanıyorum...

Allah aşkına ne kadar abartıyorsunuz? hele ki daha bir kere görüştüğünüz, aranızda doğru düzgün birşeyin başlamadığı bir adamı sorguluyor, bağırıp çağırıyorsunuz. Hemen de bakmalar incelemeler yok kızı eklemiş silmiş zaten sonra belki tanıyordur diye eklemiştir. Her eklediğiyle muhabbet mi edecek sanki inanın ınstagram da o kadar takipçi birbiriyle muhabbet etmiyor bile ve sırf birisi beğendi diye gidip o kişinin gönderisini beğeniyor siz daha dk bir sıkarsanız insanları hiçkimseyle olamazsınız. Bu şekilde kendine güveni olmayan insan görünümü veriyorsunuz. Kim olsa daha 1 saat geçmeden böyle davranan insanı siler itici gelir. Şu sosyal medyayı bu kadar ciddiye almayın.
Evet muhabbet ediyolar amacına göre davranmadıkları için biz de bu kadar takıyoruz. Tanımadığın birini eklemenin amacı ne olabilir. Gereği nedir?? 1000 tane arkadaşı olsa ok dicem alışkanlık instagramda da olsa ona da ok dicem ama burda swarm kullananlar çok iyi bilir swarm da insanlar tanımadığı insanları ne amaçla eklediğini!

Özel olarak 1 kere görüştük uzun zamandır da begenıyodum göruyodum bakışıyoduk. Tanışmak nasip oldu. Buluşmaya gelirken de kanka olmak için gelmiyoduk ikimizde.

1 kere görüştüğünüz erkekten böyle bi talebiniz olması saçma bi kere.

İlk gün için fazla talepkar olmuşsunuz lakin bir şey de nasıl başlarsa öyle gidiyor beee...
Bir de bu instagram, swarm vs kullanan erkekler bir tek bana mı itici geliyor...
Forum değil, platform değil, fikir zikir alışverişi değil...
- Paylaştı beğendim. Yanlışlıkla beğendim.
- Paylaştım beğendi, sonra geri çekti.
- Şarkı beğenmiş, caps beğenmiş. Acaba bana mı dedi ? Benim için mi paylaştı. Ne demek istedi..
- Paylaşımını beğenen kızlara baktım. Sonra o kızların 7 ceddine baktım. Döndüm kıza bir daha baktım.
- Ekledi sonra sildi
- Engelledim, engelledi
- Engeli kaldırdım o kaldırmadı
- Heryerden engellemiş bir tek xxxx kalmışım. Ordan baktım. AAAA ne gördüm...

Instegram, swarm, bildirim kullanmadım hiç... Zamanım bana kalsın. Whatsapp 'a bile bazen tahammül edemiyorum da iş dolayısıyla hızlı cevap alabilmek için mecbur kullanıyorum...
O kadar haklısınız ki. Keşke hepimiz böyle olsak. Bırakamıyosun. Ama ben kendımden eminim ben ayarında kullandım bu böyle de devam edicek. Keşke şu teknoloji bu kadar kötü amaçlar haline gelmeseydi de ınsanlar daha iyi sağlıklı ilişki içinde olsaydı.

Az arkadaşı olunca baktım. Başıma hep bunlar geldiğinden takıntı yaptım evet. Ben de nasıl kurtulabılırım diye sıze sormaya geldım.
Bence önce bu şekilde takip etmekten vazgeçin, sağlıklı değil çünkü yıpratır sizi.
Sizle flörtleşirken başka kadınları da flörtleşme amacıyla eklemesi kabul edilemez tabiki de, ama bunu devamlı takip ederek önleyemezsiniz, sosyal medyadan eklemez dışarıda konuşur bu sefer gözü dışarıda olan insan her türlü yolunu bulur, sizin ruhunuz duymaz. Bunu baştan kural olarak koyarsanız adam bu kurala dikkat eder, ama yapacağını yine yapar. Önemli olan sizin bu hassasiyetinizi bilmeden bu konularda düşünceli olması. Önce karşınızdakini tanımaya, güvenebilir misiniz bunu anlamaya çalışın, gerçek hayatta güvenilecek adam sosyal medyada da düzgün davranır, oradan da aldatmaz merak etmeyin.
Not: konuda bahsettiğiniz adam belki o kızı yanlışlıkla eklemiştir neyse oraya girmeyeceğim ama 1 kez görüştüğü birine romantik sözler söylemek abartılı geldi, bu normal değil.

Arkadaşlar merhaba, başlıktan da anlaşılcağı gibi bıktım gerçekten bıktım. Çok uzun zamandır hayatımda kimse yok ve hayatıma bundan sonra gircek olan kişi doğru kişi olsun diye bekledim. Çoğu kişiyi tanımaya çalıştım her önüme geleni değil tabi. Neyse tanıdıklarımla da en büyük sorunumuz sosyal medya oldu.

En son olayı söyleyim. Biriyle tanıstım tip olarak ağır duruşu fln tam benim istediğim gibiydi. Biz bunla kahve içtik çok güzel muhabbet. Kendini çok iyi anlatıyo nasıl kendınden emin böyle. Benim bi erkekten beklentilerimi sordu. Söyledim bak dedim face instg swarm istediğini kullanabilirsin ama herşeyin dozu var ayarı var. Sen benle flört ederken görüşürken, başka tanımadığın kızları ekleyip foto fln begenırsen olmaz, ters bana böyle şeyler. Böyle böyle konuştuk. Benden çok etkilendiğini söyledi belli etti, ilgileniyodu baya.

Yahu kalktık aradan bi saat geçti kızın teki bunu swarmda eklemiş bu da kabul etmiş sonra bizimki silmiş hemen. Tabi benden kaçar mı kaçmaz gördüm .Ya dedim 1 saat geçmeden yapılır mı dedim ya. Ben ne konuşuyorum sen ne yapıyosun. Bu işte yemınler etti isteyerek olmadı. 2 romantik söz fln azcık gönül alma çabaları. Ben dedim herkese yutturursun ama bana zor. Sizin sosyal medyadaki ciğerinizi biliyorum ben be. Neyse bu en sevdiğinın ustune yemın edince elinden geleni yapmış olduğunu düşündü tabi.

Diğer gün de benden ses çıkmayınca silmiş beni her yerden. Neden sildin dedim. Bir sürü şey yazdı yok ben onu dınlememişim, durmadan yargılamışım. Benim yanımdan kalkıp baskasıyla muhattap olcak kadar gevşek değilmiş zart zurt. Ulan madem açıklasana neden ekledin. Sorunun cevabı yok romantik sözler söylemeler fln hala. Neyse dedım ya kendine iyi bak. Bu da aynı şekilde kendine iyi bak dedi bitti. Tabi akşamına karşılaştık aynı mekanda. Ne o bana ne ben ona bıdaha bısey yazmadım. Dün oluyo bu en son olay.

Ya bana bişey söyleyin nolur ben mi çok abartıyorum çok takıyorum şu konulara. Bana çok ters geliyo biriyle flört ederken baska kızlarla erkeklerle ekleşmek fln. Yanlış mı düşünüyorum? Başlarda takılmasam mı bu konulara? Ama sonradan çıkcağına ne olduğu baştan koksun kafasındayım. Bi yandan da basta bağlılık yok sonradan bağlılık olunca mı böyle şeyler yapmaz bunlar diye düşünüyorum. Hoşlandığını düşünüyosun senden ve adam hemen birini ekliyo. Ya nasıl pozitif düşünebilirim bu konularda bı söyleyin? İnsan şu konudan bu kadar çeker mi yaa:KK14::KK14::KK14::KK14:
Bence haklısın

Swarm dediğiniz olay zaten insanların sık gittikleri yerlerde birileri ile tanışmak için sıkça kullandıkları bir uygulama. Arkadaş listesini falan görüyorsanız tahminimce siz de kullanıyorsunuz. Kendiniz bu tip uygulamaları kullanıyorken daha bir saat önce tanıştığınız ve sadece kahve içtiğiniz ilişkiye dair bir yön bile çizmediğiniz adamdan bu kadar şey beklemeniz normal mi? Adam haklı olarak bir kahvede ne noktaya geldik diye korkup kaçmıştır. Böyle basit sorun olmayan şeyler dert edinirseniz ilişki açısından hayatı kendinize zindan edersiniz. Sosyal medya kullanılmasından hoşlanmıyorsanız siz de kullanmayın önce.

Swarm dediğiniz olay zaten insanların sık gittikleri yerlerde birileri ile tanışmak için sıkça kullandıkları bir uygulama. Arkadaş listesini falan görüyorsanız tahminimce siz de kullanıyorsunuz. Kendiniz bu tip uygulamaları kullanıyorken daha bir saat önce tanıştığınız ve sadece kahve içtiğiniz ilişkiye dair bir yön bile çizmediğiniz adamdan bu kadar şey beklemeniz normal mi? Adam haklı olarak bir kahvede ne noktaya geldik diye korkup kaçmıştır. Böyle basit sorun olmayan şeyler dert edinirseniz ilişki açısından hayatı kendinize zindan edersiniz. Sosyal medya kullanılmasından hoşlanmıyorsanız siz de kullanmayın önce.
1. si 1 saat önce tanışmadım 2. Sosyal medya kullanıyorum diye abazalık yapmam gerekmiyo. Ben nasıl normal kullanıyosam ayarında saçmalamadan karşımdakinden de öyle beklerim. Bu da aşırı abartı bi istek değil bence.

1. si 1 saat önce tanışmadım 2. Sosyal medya kullanıyorum diye abazalık yapmam gerekmiyo. Ben nasıl normal kullanıyosam ayarında saçmalamadan karşımdakinden de öyle beklerim. Bu da aşırı abartı bi istek değil bence.
Sosyal medyayı normal kullanmamak abazanlık dediğiniz şey herhangi bir takip talebini onaylamak. Kıza mesaj atmamış, isteği kendi göndermemiş, üç kadın ekli sadece diyorsunuz. Ne yapsın topçu tugayı gibi arkadaş listesi mi oluşturursa ayarında kullanım olacak? İlişki, evlilik yürütmek, hayat paylaşmak çok farklı bir şey. Kullananlar yanlışlıkla eklenebiliyor bile diyor keza. Üzgünüm haklı okduğunuzu duymak istiyorsunuz anlıyorum ama bu şekilde ilişkileriniz hep çıkmaza sürüklenir.

Ben sana hak verdim. Sonuçta ilişki başlayacaksa ona göre en başında konuşulur her şey. Bunu bir ay sonra söylesen adam sana önceden sorun olmadı şimdi mi oluyor diyebilir. Ayrıca siz zaten flört amaçlı görüşmüşsünüz normal arkadaşlık için değil. Yalnız sapıklık için bu tür uygulamaları kullanan erkeklerin her zaman yedek hesapları olur. Ruhun bile duymaz maalesef. Facebook falan neyse de swarm kullanan adamdan uzaklaş zaten. Erkeklerin bu uygulamayı kullanma amaçları belli. Umarım hayalindeki dürüst erkeği bulursun.

Sosyal medyayı normal kullanmamak abazanlık dediğiniz şey herhangi bir takip talebini onaylamak. Kıza mesaj atmamış, isteği kendi göndermemiş, üç kadın ekli sadece diyorsunuz. Ne yapsın topçu tugayı gibi arkadaş listesi mi oluşturursa ayarında kullanım olacak? İlişki, evlilik yürütmek, hayat paylaşmak çok farklı bir şey. Kullananlar yanlışlıkla eklenebiliyor bile diyor keza. Üzgünüm haklı okduğunuzu duymak istiyorsunuz anlıyorum ama bu şekilde ilişkileriniz hep çıkmaza sürüklenir.
İnsanlar tanımadığı karşı cinsteki kişileri neden ekler peki? Kanka olmak için mi? Swarm kullanıyorum. Listemde ki kişilerin hepsi tanıdık. Ve hiç tanımadığım birini eklersem beğenmişimdir tanışmak isterim bu yuzden kabul ederim veya ben istek gönderirim. Swarm olayı instegram olayına benzemıyo. İnstegramda da kabul etme nedenleri çok fazla. Takipçisi çok gözüksün yok beğeniler artsın. İlla tanışmak gibi bi niyet olmuyo. Saçma ama böyle. Ben bu kişiyi beğendim o da begendi görüşme çok güzel geçti. Ve birbirimizi tanımaya karar vermiştik. Ben rahatsız oldugum bu konuyu onada söyledim. Ve 1 saat gecmeden rahatsız oldugum seyı yaptı. Sonuçta bi flört dönemine giriyosun. Sadece onu tanımak için. Ben anlamıyorum neden birden fazla kişiyle tanışma ihtiyacı duyuyo? Kötü geçen bi görüşme olsa eyvallah. Bu bana hiç bı zaman dogru gelmicek. Siz de kendinizi yerime koyun sizin de hoşunuza gidermiydi. Etkilendiğiniz birinin baska kızları eklemesi?

Ben sana hak verdim. Sonuçta ilişki başlayacaksa ona göre en başında konuşulur her şey. Bunu bir ay sonra söylesen adam sana önceden sorun olmadı şimdi mi oluyor diyebilir. Ayrıca siz zaten flört amaçlı görüşmüşsünüz normal arkadaşlık için değil. Yalnız sapıklık için bu tür uygulamaları kullanan erkeklerin her zaman yedek hesapları olur. Ruhun bile duymaz maalesef. Facebook falan neyse de swarm kullanan adamdan uzaklaş zaten. Erkeklerin bu uygulamayı kullanma amaçları belli. Umarım hayalindeki dürüst erkeği bulursun.
Çok teşekkür ederim ben de bunları anlatmaya çalışıyorum. Başta konuşmuştuk işte çok güzel dinledi beni hak verdi. Sonra bunu yapması pes dedim artık. Üstüne basa basa söyledim çünkü bi ilişkide hoşlanmadığım şeyleri. Ben herşeyi kullanmasına karşı değilim. Kız arkadasları olmasına da karşı değilim. Ama biriyle görüşmeye başlayıp sonradan eklediği kızlar tanıdık olmuyo malesef. Umarım dürüst erkek kalmıştır..

İnsanlar tanımadığı karşı cinsteki kişileri neden ekler peki? Kanka olmak için mi? Swarm kullanıyorum. Listemde ki kişilerin hepsi tanıdık. Ve hiç tanımadığım birini eklersem beğenmişimdir tanışmak isterim bu yuzden kabul ederim veya ben istek gönderirim. Swarm olayı instegram olayına benzemıyo. İnstegramda da kabul etme nedenleri çok fazla. Takipçisi çok gözüksün yok beğeniler artsın. İlla tanışmak gibi bi niyet olmuyo. Saçma ama böyle. Ben bu kişiyi beğendim o da begendi görüşme çok güzel geçti. Ve birbirimizi tanımaya karar vermiştik. Ben rahatsız oldugum bu konuyu onada söyledim. Ve 1 saat gecmeden rahatsız oldugum seyı yaptı. Sonuçta bi flört dönemine giriyosun. Sadece onu tanımak için. Ben anlamıyorum neden birden fazla kişiyle tanışma ihtiyacı duyuyo? Kötü geçen bi görüşme olsa eyvallah. Bu bana hiç bı zaman dogru gelmicek. Siz de kendinizi yerime koyun sizin de hoşunuza gidermiydi. Etkilendiğiniz birinin baska kızları eklemesi?
İsyanınızı gerçekten anlıyorum ama erkek bakış açısında "ama onun listesi hep tanıdık" gibi detay yok. Bir arkadaşına anlatırken "kendisi de kullanıyor ben kullanınca suç ama" diye direkt en düz savunmaya geçiyorlar. Açıkcası çok manası olan bir sosyal mesya türü de değil swarm. Dediğiniz gibi amacı çok farklı. Bundan sonraki ilişkilerinizde "kullanmıyorum, kullanılmasını da sevmiyorum. Temel amaç hoşlandığınla tanışmak zaten" deyin. Ama önce sizin de bu uygulamadan uzaklaşmanız lazım. Çünkü erkekler böyle işin detayına bakmadan, " ama sen de kullanıyorsun o zaman senin de amacın bu" modunda saldırı tipi savunmaya geçiyorlar. Bunları size saldırı gibi de görmeyin sadece benzer şeyleri yaşamamanız için kendi hayatımızda da yaşadığımız örneklerden. Sosyal medyadan ben de hoşlanmıyorum ve kullanmıyorum. Eşim de evlenmeden çok önce ben zaten kullanmıyorum diye bıraktı ve ben hiçbir şey söylemeden kendisi "ya ne kadar vaktimi alıyormuş şimdi diğer zevklerime ne kadar vaktim kalıyor hayatımda en doğru hareketlerimden birisi" dedi ve sanısım 3-4 yıldır kullanmıyor. Ama adamlar lafla anlamıyor, sizin yaptıklarınızdan yola çıkarak birşeyleri değiştiriyorlar. Çok uzun uzun oldu ama kuaura bakmayın, okusuysanız da sağolun. :)

Back
X