• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım erkeklerin sosyal medya sevdasından!

Ne kusuru estg. vakit ayırıp yorum yaptığınız için ben çok teşekkür ederim. Siz de çok şanslıymışınız ki eşinizle birlikte internetsiz sağlıklı ilişki kurabilmişsiniz. Keşke herkes sizler gibi böyle şeylerde duyarlı olsa. Benim tam birini tanımaya çalışırken hep böyle şeyler başıma geldiği için isyanlardaydım. Belki bundan sonra çok takılmam böyle şeylere bilmiyorum kafalar karışık:) Şu teknoloji zamanları sıkıntılı zamanlar. Umarım herşey herkesin gönlüne göre olur.:)

aferin sana. bi erkegin 'parttime muhabbeti' olmayi kabullenmiyorsun, ya 'fulltime' benimle ilgilenirsin, yada sagdan sagdan yol alirsin diyosun.
durusunu hic bozma, sonuna kadar haklisin. maalesef kizlar ve erkekler bu konuda cok taviz verdigi icin boyle ucuzlasti gorusmeler tanismalar. dunya kuculdu, eyvallah, her bekar artik insanlarin avuclarinin icinde, manavda meyve secer gibi secim yapilabiliyor. insanlarin birbiriyle cabuk iletisime gecebilmelerinin artilari var elbette, ama maalesef bircok eksiside var.

aferin sana. bi erkegin 'parttime muhabbeti' olmayi kabullenmiyorsun, ya 'fulltime' benimle ilgilenirsin, yada sagdan sagdan yol alirsin diyosun.
durusunu hic bozma, sonuna kadar haklisin. maalesef kizlar ve erkekler bu konuda cok taviz verdigi icin boyle ucuzlasti gorusmeler tanismalar. dunya kuculdu, eyvallah, her bekar artik insanlarin avuclarinin icinde, manavda meyve secer gibi secim yapilabiliyor. insanlarin birbiriyle cabuk iletisime gecebilmelerinin artilari var elbette, ama maalesef bircok eksiside var.
O kadar haklısınız ki... İnsanlar daha hiç görmediği insanları ekliyolar. Hayır yani bi mekanda durmadan karşılaşırsın çok beğenırsın, ama yanına gidip tanışamazsın böyle ulaşırsın. Bunlar tatlı mantıklı şeyler. Sizin dediğiniz gibi herşey ucuzlaştı...

Ben de konuştuğum çocukla bu gibi sebeplerden konuşmayı kestim ,gerçi benimki karışık ama neyse..
Swarmında facesinde bir sürü kız ekli ,tanımadığı kişiler var falan sorun yaptım ben de.
Bana çok saçma geliyor benle konuşuyorsa neden başkalarını ekliyor ki ?
Swarmı da ben hiç masum bulmuyorum özellikle erkeklerin kullanması konusunda.
İnternete bir yaz swarmın amacı nedir diye bir sürü erkek aynı yorumu yapmış;kız düşürmek bilmem ne ,yok az ekmeğini yemedim.
Valla bilmiyorum biz ne yapacağız,biz mi çok abartıyoruz anlamadım

Ben de konuştuğum çocukla bu gibi sebeplerden konuşmayı kestim ,gerçi benimki karışık ama neyse..
Swarmında facesinde bir sürü kız ekli ,tanımadığı kişiler var falan sorun yaptım ben de.
İnternete bir yaz swarmın amacı nedir diye bir sürü erkek aynı yorumu yapmış;kız düşürmek bilmem ne ,yok az ekmeğini yemedim.

Abartmıyorsunu ama daha önceki mesajlarda da dediğim gibi adam direkt savunmada " sen de kullanıyorsun, demek ki sen de o niyetle kullanıyorsun" modunda saldırıya geçiyorlar. O yüzden swarm vs gibi özellikle amacı belli uygulamaları siz de kullanmayın ve "ben kullanmıyorum birlikte olduğum insanın da kullanması hoşuma gitmiyor" şeklinde net bir tavırla karşınızdakine yaklaşırsanız herşey daha kolay oluyor. Adamın niyeti sizinle olmaksa zaten sosyal medyayı falan önemsemiyor, kullanmayı bırakıyor. aten bırakmazsa da derdi belli der siz gönderirsiniz. Ama kendiniz kullanırken adama kullanma deyince çok ters tepiyor.

Abartmıyorsunu ama daha önceki mesajlarda da dediğim gibi adam direkt savunmada " sen de kullanıyorsun, demek ki sen de o niyetle kullanıyorsun" modunda saldırıya geçiyorlar. O yüzden swarm vs gibi özellikle amacı belli uygulamaları siz de kullanmayın ve "ben kullanmıyorum birlikte olduğum insanın da kullanması hoşuma gitmiyor" şeklinde net bir tavırla karşınızdakine yaklaşırsanız herşey daha kolay oluyor. Adamın niyeti sizinle olmaksa zaten sosyal medyayı falan önemsemiyor, kullanmayı bırakıyor. aten bırakmazsa da derdi belli der siz gönderirsiniz. Ama kendiniz kullanırken adama kullanma deyince çok ters tepiyor.
Evet haklısınız ben kullanmıyorum mesela swarm instagram ,snapchat falan hiçbir şey.
Sadece facebook var ben de o kadar. Karşımdakinden de bekliyorum haliyle kullanmamasını .
Bilmiyorum ya benim hoşuma gitmiyor,özellikle swarmdan nefret ediyorum

Sizin nasıl oldu biraz bahsedebilirmisiniz?

İyi de dün bir bugün iki. Abartıyorsunuz hem de baya.
Zaten silmiş neyi sorun ettiniz ki? Bir de bu kadar takip etmek sizi yıpratır.

Arkadaşlar merhaba, başlıktan da anlaşılcağı gibi bıktım gerçekten bıktım. Çok uzun zamandır hayatımda kimse yok ve hayatıma bundan sonra gircek olan kişi doğru kişi olsun diye bekledim. Çoğu kişiyi tanımaya çalıştım her önüme geleni değil tabi. Neyse tanıdıklarımla da en büyük sorunumuz sosyal medya oldu.

En son olayı söyleyim. Biriyle tanıstım tip olarak ağır duruşu fln tam benim istediğim gibiydi. Biz bunla kahve içtik çok güzel muhabbet. Kendini çok iyi anlatıyo nasıl kendınden emin böyle. Benim bi erkekten beklentilerimi sordu. Söyledim bak dedim face instg swarm istediğini kullanabilirsin ama herşeyin dozu var ayarı var. Sen benle flört ederken görüşürken, başka tanımadığın kızları ekleyip foto fln begenırsen olmaz, ters bana böyle şeyler. Böyle böyle konuştuk. Benden çok etkilendiğini söyledi belli etti, ilgileniyodu baya.

Yahu kalktık aradan bi saat geçti kızın teki bunu swarmda eklemiş bu da kabul etmiş sonra bizimki silmiş hemen. Tabi benden kaçar mı kaçmaz gördüm .Ya dedim 1 saat geçmeden yapılır mı dedim ya. Ben ne konuşuyorum sen ne yapıyosun. Bu işte yemınler etti isteyerek olmadı. 2 romantik söz fln azcık gönül alma çabaları. Ben dedim herkese yutturursun ama bana zor. Sizin sosyal medyadaki ciğerinizi biliyorum ben be. Neyse bu en sevdiğinın ustune yemın edince elinden geleni yapmış olduğunu düşündü tabi.

Diğer gün de benden ses çıkmayınca silmiş beni her yerden. Neden sildin dedim. Bir sürü şey yazdı yok ben onu dınlememişim, durmadan yargılamışım. Benim yanımdan kalkıp baskasıyla muhattap olcak kadar gevşek değilmiş zart zurt. Ulan madem açıklasana neden ekledin. Sorunun cevabı yok romantik sözler söylemeler fln hala. Neyse dedım ya kendine iyi bak. Bu da aynı şekilde kendine iyi bak dedi bitti. Tabi akşamına karşılaştık aynı mekanda. Ne o bana ne ben ona bıdaha bısey yazmadım. Dün oluyo bu en son olay.

Ya bana bişey söyleyin nolur ben mi çok abartıyorum çok takıyorum şu konulara. Bana çok ters geliyo biriyle flört ederken baska kızlarla erkeklerle ekleşmek fln. Yanlış mı düşünüyorum? Başlarda takılmasam mı bu konulara? Ama sonradan çıkcağına ne olduğu baştan koksun kafasındayım. Bi yandan da basta bağlılık yok sonradan bağlılık olunca mı böyle şeyler yapmaz bunlar diye düşünüyorum. Hoşlandığını düşünüyosun senden ve adam hemen birini ekliyo. Ya nasıl pozitif düşünebilirim bu konularda bı söyleyin? İnsan şu konudan bu kadar çeker mi yaa:KK14::KK14::KK14::KK14:
bence abartıorsun. hemde cok.

Bence sosyal medya bagimlisi olan sizsiniz hatta takintilisiniz bence.Bu sekilde kimseyle iliski yurutemezsiniz.

Bence sosyal medya bagimlisi olan sizsiniz hatta takintilisiniz bence.Bu sekilde kimseyle iliski yurutemezsiniz.
Tamam öyleyse bundan sonra salarım çayıra hanfendi bakmam hiç kimseye. İlişkiye başlarım yerim boynuzları gelırım buraya konu açarım ne dersiniz ilk yorum sizden olsun ama:))

Tamam öyleyse bundan sonra salarım çayıra hanfendi bakmam hiç kimseye. İlişkiye başlarım yerim boynuzları gelırım buraya konu açarım ne dersiniz ilk yorum sizden olsun ama:))
Muhtemelen
Tabiki konu acarsiniz ama aldatilmaktan mi acarsiniz yoksa takintiniz yuzunden terk edildiginiz icin mi bilemem.Hay hay tabiki ilk yorumu atarim,muhtemelen de psikiyatr öneririm ;)

Benle flört ederken tanımadığı birini de eklesin onu da tanısın başka biri olsun onuda tanısın o zaman aramızdan birini seçsin tercihini yapsın. Ben kımseyi kısıtlamam. Kız arkadaşı olur karışmam banane. Ama benle flörtleşirken arayıştaysa aaa okkk yürü koçum dicek kadar midesiz değilim.

Yemin ederim ayni bensin :KK53: bende cektim
boyle bir sere..i . Biz arkadas vasitasiyla tanistik 1 ay sonra cafede oturken yer bildirimi yapti mesajlar kisminda gordum kizin bitanesine eklemissin tanışmak istiyosan tanisalim yazmıştı. Kiyameti kopardim biraz zaman ayrildik. Sonra binbir israrla ailemle tanismak istedi geldiler gittiler sonra babam soz ne zaman yapilcak diye sorunca kardesim evlenmeden olmaz dediler biz yine ayrildik. Sonra askere gitmeden evvel aradi cok pismanim unutamadim hataliydim vs vs neyse ben gerizekali yine affettim gelmesine 2 ay kala bir baktim instagramdan bir kizi takip etmis ayni zamanda skypten de eklemis.
Yani demem o ki cekme bacim. Bunlar ac kopek gibi kiz avindalarsa baskalarinin basina bela olsunlar kac kere denedim ben olmuyo :sinirli:

Yemin ederim ayni bensin :KK53: bende cektim
boyle bir sere..i . Biz arkadas vasitasiyla tanistik 1 ay sonra cafede oturken yer bildirimi yapti mesajlar kisminda gordum kizin bitanesine eklemissin tanışmak istiyosan tanisalim yazmıştı. Kiyameti kopardim biraz zaman ayrildik. Sonra binbir israrla ailemle tanismak istedi geldiler gittiler sonra babam soz ne zaman yapilcak diye sorunca kardesim evlenmeden olmaz dediler biz yine ayrildik. Sonra askere gitmeden evvel aradi cok pismanim unutamadim hataliydim vs vs neyse ben gerizekali yine affettim gelmesine 2 ay kala bir baktim instagramdan bir kizi takip etmis ayni zamanda skypten de eklemis.
Yani demem o ki cekme bacim. Bunlar ac kopek gibi kiz avindalarsa baskalarinin basina bela olsunlar kac kere denedim ben olmuyo :sinirli:
Çok haklısınız.. Sonra noldu peki?

En iyisini yapmışsın bende bu gibi durumları kabullenemiyorum ya sen benimle konuşurken kalk git başkasını ekle fotoğraflarını beğen mesajlaş yok daha neler ben karşıyım böyle şeylere ne yaparım ne de hayatımdaki insanın böyle bişey yapmasına müsade ederim.

Bir görüşmede neden siz dediniz diye değişmesini beklediniz ki? Gerçi bir görüşmeden sonra evlenenler de var.
Siz de hazır bekliyordunuz sanırım bir yanlışını yakalamak için. Adam bu yüzden garipseyip sizi engellemiş olabilir.
Ben olsam aynısını yapardım. Ama konuşurken sizinle aynı düşüncedeymiş gbi davranması da doğru değil

Bir görüşmede neden siz dediniz diye değişmesini beklediniz ki? Gerçi bir görüşmeden sonra evlenenler de var.
Siz de hazır bekliyordunuz sanırım bir yanlışını yakalamak için. Adam bu yüzden garipseyip sizi engellemiş olabilir.
Ben olsam aynısını yapardım. Ama konuşurken sizinle aynı düşüncedeymiş gbi davranması da doğru değil
Ben değişmesini beklemedim. Benden beklentilerimi sormuştu ben de bana ters gelen en dikkat ettiğim konuyu söyledim. Hak vermişti mantıklı olanın bu oldugunu soylemişti.. Üstüne eklemediği kişi kalmadı işte şu zamana kadar.. Sizin dediğiniz gibi düşünmeye basladım 1 kere görusmede belkı alışkanlıklarından kurtulamaz herkes farklıdır dıye olumlu dusunmeye çalıştım ama 4 aydır böyle. 30 yaşındaki beyimiz hala abazalık peşinde...

Back
X