bıktım eski sevgilisiyle ilgili bişeyle karşılaşmaktan..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
İyi akşamlar hanımlar, malumunuz 8 aylık inişli çıkışlı bir ilişkim var..Pazar günü o erkek kardeşi ve ben üçümüz görüştük..Daha sonra annesi bizi çağırdı bende evlerine gittim,çay içtik hoş sohbet muhabbet derken kpss den konuşuyoduk, erkek arkadaşıma senin şimdilik kpss le işin yok kitaplarını verirmisin dedim oda tamam dedi odasına geçtik, çıkardı bana hepsini sonra ben çok başbaşa kalmayalım ailesi var sonuçta diye salona geçtim o odasında kaldı,sonra çat çat sesler gelmeye başladı noluyo diye bi döndüm tarih kitabının sayfalarını hızlı hızlı çeviriyodu, hayırdır dedim hiç bakıyorum öyle üzülecegin bişey görme diye dedi bende tamam dedim geçtim..bugünde kitapları incelerken baktım eski o çok sevdigi kız arkadaşının ismi yazıyo bide baş harfiyle imza yapmış falan..Mesaj attım tarihe değilde keşke türkçe kitabını kurcalasaydın diye oda özür dilerim yazdı cevap vermedim..Bana bişey sezdirmedi sekiz aydır faceten bikaç kere aratması dışında ama o kızı önceden çok sevdigini biliyorum üzüldüğüm şey bu

sonuçta geçmişte olmuş bir şey, şu an seviyor değil ya. Ayrıca isim aratmak önemli bir şey değil, ben de sevgilim varken eski erkek arkadaşlarımı aratiyorum, ne var ne yok bakıyorum öylesine, bu herhangi birine karşı hala bir şeyler hissediyorum demek değil ama. hiçbir şey de yapmamış başka, halinize sükredin bence.

Geçmişi kurcalamayin.sizi sevmese neden 8 ay beraber olsun ailesiyle tanistirsin.oalbilir geçmiştessevgilisi kitaba adini karalamis olabilir takilmayin kitapta onun adi kalbinde sizin adiniz ...:)

Off kotu bir durum ama sana birşey deyim mi, tamam zamaninda çok sevmiş aşık olmuş olabilir kendimden örnek vericem ben de oyleydim mesela..
Şuan hayatimda kimse yok, sürekli sosyal mecralardan aratmalar falan kolay kolay silemiyor insan bazı şeyleri.. Onlar da eskiden kalma şeyler keşke hic mesaj atmasaydin bile, çünkü o da mahcup oluyor belki bu durum için..

Hepimiz zamanında sevip sevilmiyor muyuz?
Ama emin ol; insanlar çok sevseler ayrılmıyor canım. Bir şeyler yolunda gitmemiş ki yollarını ayırmışlar.
Çok seven iki insan niye ayrılsın?.
Onlar da çok sevmemiş demek ki ayrıldıklarına göre.
valla bizimki ayrılmak istememiş kızı arayıp durmuş çok, sagolsun bana en ince ayrıntısına kadar anlattı aşmıştım bu konuyu ama şimdi ismi görünce canım sıkıldı işte

sonuçta geçmişte olmuş bir şey, şu an seviyor değil ya. Ayrıca isim aratmak önemli bir şey değil, ben de sevgilim varken eski erkek arkadaşlarımı aratiyorum, ne var ne yok bakıyorum öylesine, bu herhangi birine karşı hala bir şeyler hissediyorum demek değil ama. hiçbir şey de yapmamış başka, halinize sükredin bence.

Geçmiş geçmişte kalmış. Bence de hiç canınızı sıkmayın.

Geçmişi kurcalamayin.sizi sevmese neden 8 ay beraber olsun ailesiyle tanistirsin.oalbilir geçmiştessevgilisi kitaba adini karalamis olabilir takilmayin kitapta onun adi kalbinde sizin adiniz ...:)

Off kotu bir durum ama sana birşey deyim mi, tamam zamaninda çok sevmiş aşık olmuş olabilir kendimden örnek vericem ben de oyleydim mesela..
Şuan hayatimda kimse yok, sürekli sosyal mecralardan aratmalar falan kolay kolay silemiyor insan bazı şeyleri.. Onlar da eskiden kalma şeyler keşke hic mesaj atmasaydin bile, çünkü o da mahcup oluyor belki bu durum için..
sağolun kızlar insanın canı sıkılıyo ister istemez konuşmaya çalışıyo bende soğuk konuşuyorum ama içimden bu geliyo napim

cok iyi anliyorum seni..bende gecen benimkinin eski kiz arkadasiyla resimlerini buldum tesadüfen e haliyle 2 gün soguk davrandim icimden öyle geldi
ama düsün eski kiz arkadasiyla olmak isteseydi seninle birlikte olmazdi üstelik ailesiyle tanistirmazdi :)

cok iyi anliyorum seni..bende gecen benimkinin eski kiz arkadasiyla resimlerini buldum tesadüfen e haliyle 2 gün soguk davrandim icimden öyle geldi
ama düsün eski kiz arkadasiyla olmak isteseydi seninle birlikte olmazdi üstelik ailesiyle tanistirmazdi :)
eski falan ama insan rahatsız oluyo ya arıyo falan ama hiç sıcak davranmak gelmiyo içimden iyi yapmışsın canım sende

canim uzulme oluyor boyle seyler 6 bucuk yillik evliyim esimin ailisi nisanlandigimizdan beri anlatir eski sevgilisini esimden bisey duymadim ama 4 senelik evliydin facedeb eski kiz arkadasi mesaj atti bende eşimin adina cevap verdim engelledim esiminde haberi var cok agladim cok uzuldum kimse beni anlamadi şimdi bile bi ilgi gistermese beni sevmiyor mu diye dusjnmeden dyramiyorjm kaldiki kizdan esim ayrilmis kiz cok kosmus peşinde istememis simdilerde olmus bitmis sey niye kendimi yiprattim diyorum

canim uzulme oluyor boyle seyler 6 bucuk yillik evliyim esimin ailisi nisanlandigimizdan beri anlatir eski sevgilisini esimden bisey duymadim ama 4 senelik evliydin facedeb eski kiz arkadasi mesaj atti bende eşimin adina cevap verdim engelledim esiminde haberi var cok agladim cok uzuldum kimse beni anlamadi şimdi bile bi ilgi gistermese beni sevmiyor mu diye dusjnmeden dyramiyorjm kaldiki kizdan esim ayrilmis kiz cok kosmus peşinde istememis simdilerde olmus bitmis sey niye kendimi yiprattim diyorum
üzüldüm canım keşke o kadar yıpratmasaydın kendini..bizde durum tam tersi işte ayrılık kararını birlikte almışlar ama benimki barışmak istemiş aramış defalarca sonradan,ilişkiyi kimin bitirdiğide çok önemli..aileside ne diye anlatıyomuşki boş yere germişler

insan ister istemez takıyo kafasına yansıtmamaya çalışsa da elinde değil :KK14:
ama bu size ilişkinize zarar veriyo işte onu da düşünmek gerek sizi sevmese 8 ay bi ilişki sürmezdi, sizin üzüleceğinizi düşünmezdi üzmeyin kendinizi :KK51:

insan ister istemez takıyo kafasına yansıtmamaya çalışsa da elinde değil :KK14:
ama bu size ilişkinize zarar veriyo işte onu da düşünmek gerek sizi sevmese 8 ay bi ilişki sürmezdi, sizin üzüleceğinizi düşünmezdi üzmeyin kendinizi :KK51:
bilseydim diğer kitaplarada bakardım diyo gülüyo bide sinir olmamak elde değil

Senın ılıskın 8 aylık mı 8 yıllık mıydı?
Eskı kıtapta yazanları kafana takmamaya calıs.Bence boşa uzme kendını..Eskı sevgılıler hayalet gıbı maalesef ınsan kurtulamıyor ama takmamaya calıs cnm.

Yazık ya bide sen üzülme diye alelacele kitaplari karıştırmıs. gözüne gözüne sokmaya çalışmamış ki hepimizin bi geçmişi var takma kafana.

Eski kız arkadaşından ayrılmak istememiş ki.
Yorumlar istese onunla olurdu şeklinde gelmiş ama maalesef öyle basit bi şey değil bu.
Umarım her şey güzel olur. Bence gayet riskli bir durum. Aklından tamamen atıp atmadığını bilemezsin. Eğer ki o kız tekrar bununla görüşmek için bir adım atarsa anlaşılır ancak tepkisinden ama kız evliyse bir şey olmaz artık tabii.

Eski sevgili kalintilari olabilir unutmuştur kalmistir kitap meselesine sözüm yok. Ancak adini faceden aratmasi onu unutamadiginin ciddi bir kanitidir. Böyle bir şeye şahit olup da nasil devam ettirdin iliskiyi merak etmedim değil.

X