- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
İyi akşamlar hanımlar, malumunuz 8 aylık inişli çıkışlı bir ilişkim var..Pazar günü o erkek kardeşi ve ben üçümüz görüştük..Daha sonra annesi bizi çağırdı bende evlerine gittim,çay içtik hoş sohbet muhabbet derken kpss den konuşuyoduk, erkek arkadaşıma senin şimdilik kpss le işin yok kitaplarını verirmisin dedim oda tamam dedi odasına geçtik, çıkardı bana hepsini sonra ben çok başbaşa kalmayalım ailesi var sonuçta diye salona geçtim o odasında kaldı,sonra çat çat sesler gelmeye başladı noluyo diye bi döndüm tarih kitabının sayfalarını hızlı hızlı çeviriyodu, hayırdır dedim hiç bakıyorum öyle üzülecegin bişey görme diye dedi bende tamam dedim geçtim..bugünde kitapları incelerken baktım eski o çok sevdigi kız arkadaşının ismi yazıyo bide baş harfiyle imza yapmış falan..Mesaj attım tarihe değilde keşke türkçe kitabını kurcalasaydın diye oda özür dilerim yazdı cevap vermedim..Bana bişey sezdirmedi sekiz aydır faceten bikaç kere aratması dışında ama o kızı önceden çok sevdigini biliyorum üzüldüğüm şey bu