Bıktım evliliğimden!

200 lira ile gecinmek mi
Yahu icim acidi okurken.
Yanlis anlama merhamet sadece. Sonucta karninda can tasiyosun illaki caninin cektgi biseyler vardr. Senin icin dua edecegm. Insallah en yakin zamanda duzluge cikarsnz.
Tabiki aserdigim seyler oluyor.. Sekerim dusuyor.. Annemi cok ozledim 5 aydir gormedim ablamida oyle haftaya insaallah onlari gormeye gidicem ama benim en cok sevindigim sey annemin bana yapacagi yemekler.. Hamilelik degisik bir psikoloji..

İşi olmayan, kalacak yeri olmayan,aile sorumluluğu bilmeyen bu adamla neden evlendin?
Hadi evlendin neden çocuk yaptın?

Diye sormak isterdim ama olan olmuş.

Ailen varsa çık git yanlarına,kendine yazık etmişsin bebeğine etme bari.

Annem mersinde ben konyadayim.. Pat diye gidemiyorum ki..

Allah yardımcın olsun Can'ım. Eşinle konuş bak Bebek bayılır karnında demişti Dr bana. Bunu eşine söyle. Hem az para varsa salam yerine peynir süt falan alın besleyici Bi şeyler olsun bari.

Evimiz kira degil isinma paramizida kayinbabam oduyor. Evimi gorseniz burada gelin ac yatiyor.demezsiniz..
Anlasilan basinizi sokacak sicak bir eviniz var. Buna sukur.
Kavga kismiyla ilgili bir sey demeyecegim kv nin tasarrufuna kalmis bir durum, evine gitmeseydiniz.
Süt, yumurta, un alsaniz o paraya daha iyi olurdu. Krep yaparsiniz falan, tok tutar.
Annenizden gelme kislik birkac seyde mi yok?

Ac halde esinizin uyanmasini beklemek yerine siz gidin alin eksikleri.
Evinizde hic patates, sogan, makarna yok mu?
Internet icin odeyeceginiz parayi yemenize, icmenize harcasaniz keske.
Ne demisler elden gelen ogun olmaz, o da vaktinde bulunmaz.
Gunluk islerde calissin eve bir ekmek getirsin esiniz ya da siz bir ise girin saglik yonunden sikintili degilse hamileliginiz.
Cok uzuldum ama ne esiniz icin ne sizin icin. O anne karnindaki bebege uzuldum.

Nisanlilik doneminde birazcik gorseydim hu yuzunu aptalmiyim ko gurbete.gelin geleyim.. Cocuk konusunda cok haklisiniz ama.. Evet Allah veriyor ama Allah sebebe bagliyor bide zorla ikna ettim cocuga..

Sınava calisacam diye insan evini ihmal edermi bu ne ya....acaba esiniz depresyonda filanmi bu kadar uyuyor sorumlulugunu üstlenmiyor...
Rabbim darliktan feraha cikarsin seni ve bebegini. Olumlu düşünmeye calis belki gecici bir durumdur belki esinde akli basina tez zamanda gelince hatasini anlar. Ama herseye ragmen seni ac birakmasi olacak sey degil. Ayrıca günu birlik almaya gerek yokki.
Un maya tuz su bunlarla atıyorum bazlama pisirirsin mis gibi, evde yumurta varsa en azindan o uyanana kadar kahvaltini etmis olursun bunu bi aklindan gecir (zaten hamileyken salam yemen pek dogru degil)

allah islah etsin boyle kocalari sanada bebginede yardim etsin canim hamilesin yemene icmene dikkat et ekmekle su ic ama bastr migdeni bebegni dusun

Annem mersinde ben konyadayim.. Pat diye gidemiyorum ki..

Bilet paranı al o 200 liradan ben gidiyorum de. Kocan bebeği düşünmüyorsa sen düşün. Senin öncelikli görevin bebeği düşünmek! Kendine acıma, eşine acıma çık git o evden. 4 e kadar aç kalmak nedir? Neden pat diye gidemeyesin? Anneciğin sana güzel güzel yemekler yapar. Yazık değil mi o yavrucağa? Bak ilk 3 ayı geçmiş artık kordonundan besleniyor. Sen ne yersen onunla büyüyecek.

Git bence de bu ne böyle kansız kalırsın allah muhafaza bunun daha doğumu var hamilesin hassassın ama uyarmam gerek ikinizin sağlığı için kuzum can bu can başka birşeye benzemez öyle içine atma gerekirse şımarıklığa hatta şirretlige vur halden anlamıyorsa

Bu bilincsizlikle nasil ebeveyn olunuyor ya. Acil is bulun hala ailelere siginiyorsunuz elalelimin verdigi 200 lirayla olur mu?Agir yazmis olabilirim kusura bakma ama en hafif hali bu inan.Sartlar olusmadan evlenenlere çocuk yapanlara ne desek az

Yol
Yol parasini ondan almama gerek bile yok.. Zaten annem bize para gonderdi cikin gelin diye anamin parasini alirim alacak olsam, cikiyorum demeyle cikilsa ah beni bor biraksa kavgasiz gurultusuz.. Keske sala beni bosasa.. Ama inan gurultu cekecek halim yok yoruldum bacim

Nisanlilik doneminde birazcik gorseydim hu yuzunu aptalmiyim ko gurbete.gelin geleyim.. Cocuk konusunda cok haklisiniz ama.. Evet Allah veriyor ama Allah sebebe bagliyor bide zorla ikna ettim cocuga..
Ne yap et ailenin yanına git.bebek için bu şart.beslenme yok,huzur yok.

Bagirdim kendine zaten biktim sendem riskimi karsilamiyorsun istedigim bir ekmek sadece dedim ustume geldi bana bagirma dedi. Simdi ben ayri odadayim o ayri odada..

Detaylarıyla birlikte anlatmadığınız için birçok şeyi merak ettim. Eşiniz çalışıyor mu ? Kayınvalideniz neden sizi kovdu ? Alışverişe para bulamıyor da dizi izlemek için gerekli olan internete nasıl para buluyor ? Bu kadar sıkıntının içinde neden hamile kaldınız ? Aileniz nerede ? Yargılamak için değil yanlış anlamayın gerçekten merak ettim.

Evimiz kira degil isinma paramizida kayinbabam oduyor. Evimi gorseniz burada gelin ac yatiyor.demezsiniz..

Hazirci kocan var sanki. Ev kirasiz, baba isinmayi oduyor eee.. niye annenize beraber gidiyomusunuz ki ya? Siz kendiniz gidin kafa dinleyin. Kocacinca evde otursun dizi izlesin iste.

Bide zorla ikna etmisim bebek yapmaya... hic bisi demiyorum.

Anlatayim kardesim)
1)esim calismiyor cunku sinavina yogunlasmisti simdi sinava girdi sonucu aciklandi kazandi da, is gorusmesi yapti sonuç bekliyoruz
2)kayinvalidemde kaldik gebeligim suresince hem esim dersime daha iyi calisirim evde yalniz olmayiz dedi hemde evi gecindiremiyorduk. kayınvalidem bana haksizlik etti o sure zarfinda esimde tartisti sonucunda bizi evden kovdu
3)hamile kaldigimda demeyeyim de allah verdi cunku, hamile kalmayi istedigimde bunca sikintimiz yoktu, kayinbabam bize bakiyordu esimde sinavi kazanir hersey yoluna girer diye dusunmustum..
4) evimizde internet yok izledigi dizileri annesinin evinde indirdi
5) annem mersinde ben konyadayim haftaya ikimizde yanina gidecegiz simdiki cesaretim olursa ben donmem insaallah bunla geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…