- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Tabiki aserdigim seyler oluyor.. Sekerim dusuyor.. Annemi cok ozledim 5 aydir gormedim ablamida oyle haftaya insaallah onlari gormeye gidicem ama benim en cok sevindigim sey annemin bana yapacagi yemekler.. Hamilelik degisik bir psikoloji..200 lira ile gecinmek mi
Yahu icim acidi okurken.
Yanlis anlama merhamet sadece. Sonucta karninda can tasiyosun illaki caninin cektgi biseyler vardr. Senin icin dua edecegm. Insallah en yakin zamanda duzluge cikarsnz.
Annem mersinde ben konyadayim.. Pat diye gidemiyorum ki..Annene gitsene bacım bebeğin var karnında git krnını doyur, düzgün beslen. O bebek sağlıklı olmaz ki böyle. Bekleme o adamın başında. Onu da götürcem diye uğraşma. Otursun dizisini izlesin sen kendi keyfine bak iki canlısın.
Allah yardımcın olsun Can'ım. Eşinle konuş bak Bebek bayılır karnında demişti Dr bana. Bunu eşine söyle. Hem az para varsa salam yerine peynir süt falan alın besleyici Bi şeyler olsun bari.Evet eşim genel anlamda sorumsuz. Yani eminim parasi olsa ben ne istesem yapar gozu dar cimri degil ama sorumsuz.
Kac kere uyardim kendini ben hamileyim kansizligimda var duzenli yemem gerekiyor bir ekmek olsa yeter dedim ama asla kalkipta almiyor benide gondermiyor. Babam vefat etti ben kucukken annem var elhamdullah zaten ona gidecegiz biraz kafa dinlemeye uzak sehirde annem. Yasadiklarimdan haberi yok olsa.ceker alir beni
Anlasilan basinizi sokacak sicak bir eviniz var. Buna sukur.Evimiz kira degil isinma paramizida kayinbabam oduyor. Evimi gorseniz burada gelin ac yatiyor.demezsiniz..
Nisanlilik doneminde birazcik gorseydim hu yuzunu aptalmiyim ko gurbete.gelin geleyim.. Cocuk konusunda cok haklisiniz ama.. Evet Allah veriyor ama Allah sebebe bagliyor bide zorla ikna ettim cocuga..İşi olmayan, kalacak yeri olmayan,aile sorumluluğu bilmeyen bu adamla neden evlendin?
Hadi evlendin neden çocuk yaptın?
Diye sormak isterdim ama olan olmuş.
Ailen varsa çık git yanlarına,kendine yazık etmişsin bebeğine etme bari.
allah islah etsin boyle kocalari sanada bebginede yardim etsin canim hamilesin yemene icmene dikkat et ekmekle su ic ama bastr migdeni bebegni dusunKizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
Annem mersinde ben konyadayim.. Pat diye gidemiyorum ki..
Git bence de bu ne böyle kansız kalırsın allah muhafaza bunun daha doğumu var hamilesin hassassın ama uyarmam gerek ikinizin sağlığı için kuzum can bu can başka birşeye benzemez öyle içine atma gerekirse şımarıklığa hatta şirretlige vur halden anlamıyorsaEvet eşim genel anlamda sorumsuz. Yani eminim parasi olsa ben ne istesem yapar gozu dar cimri degil ama sorumsuz.
Kac kere uyardim kendini ben hamileyim kansizligimda var duzenli yemem gerekiyor bir ekmek olsa yeter dedim ama asla kalkipta almiyor benide gondermiyor. Babam vefat etti ben kucukken annem var elhamdullah zaten ona gidecegiz biraz kafa dinlemeye uzak sehirde annem. Yasadiklarimdan haberi yok olsa.ceker alir beni
Yol parasini ondan almama gerek bile yok.. Zaten annem bize para gonderdi cikin gelin diye anamin parasini alirim alacak olsam, cikiyorum demeyle cikilsa ah beni bor biraksa kavgasiz gurultusuz.. Keske sala beni bosasa.. Ama inan gurultu cekecek halim yok yoruldum bacimBilet paranı al o 200 liradan ben gidiyorum de. Kocan bebeği düşünmüyorsa sen düşün. Senin öncelikli görevin bebeği düşünmek! Kendine acıma, eşine acıma çık git o evden. 4 e kadar aç kalmak nedir? Neden pat diye gidemeyesin? Anneciğin sana güzel güzel yemekler yapar. Yazık değil mi o yavrucağa? Bak ilk 3 ayı geçmiş artık kordonundan besleniyor. Sen ne yersen onunla büyüyecek.
Ne yap et ailenin yanına git.bebek için bu şart.beslenme yok,huzur yok.Nisanlilik doneminde birazcik gorseydim hu yuzunu aptalmiyim ko gurbete.gelin geleyim.. Cocuk konusunda cok haklisiniz ama.. Evet Allah veriyor ama Allah sebebe bagliyor bide zorla ikna ettim cocuga..
Bagirdim kendine zaten biktim sendem riskimi karsilamiyorsun istedigim bir ekmek sadece dedim ustume geldi bana bagirma dedi. Simdi ben ayri odadayim o ayri odada..Git bence de bu ne böyle kansız kalırsın allah muhafaza bunun daha doğumu var hamilesin hassassın ama uyarmam gerek ikinizin sağlığı için kuzum can bu can başka birşeye benzemez öyle içine atma gerekirse şımarıklığa hatta şirretlige vur halden anlamıyorsa
Detaylarıyla birlikte anlatmadığınız için birçok şeyi merak ettim. Eşiniz çalışıyor mu ? Kayınvalideniz neden sizi kovdu ? Alışverişe para bulamıyor da dizi izlemek için gerekli olan internete nasıl para buluyor ? Bu kadar sıkıntının içinde neden hamile kaldınız ? Aileniz nerede ? Yargılamak için değil yanlış anlamayın gerçekten merak ettim.Kizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
Evimiz kira degil isinma paramizida kayinbabam oduyor. Evimi gorseniz burada gelin ac yatiyor.demezsiniz..
Bak ya öküze sen çocuğu tek başına mı yaptın ?ne demek hamile bir kadını ekmeğe muhtaç etmekBagirdim kendine zaten biktim sendem riskimi karsilamiyorsun istedigim bir ekmek sadece dedim ustume geldi bana bagirma dedi. Simdi ben ayri odadayim o ayri odada..
Anlatayim kardesim)Detaylarıyla birlikte anlatmadığınız için birçok şeyi merak ettim. Eşiniz çalışıyor mu ? Kayınvalideniz neden sizi kovdu ? Alışverişe para bulamıyor da dizi izlemek için gerekli olan internete nasıl para buluyor ? Bu kadar sıkıntının içinde neden hamile kaldınız ? Aileniz nerede ? Yargılamak için değil yanlış anlamayın gerçekten merak ettim.
Bebek umrunda değil zaten. Tamam biz kadinlar karnimizda tasidigimiz icin daha kolay alisiyoruz bebegimize ama insanda biraz merhamet olurda.en azindam bu ladar gaddar olmaz degil mi..Bak ya öküze sen çocuğu tek başına mı yaptın ?ne demek hamile bir kadını ekmeğe muhtaç etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?