- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Canim Allah yardimcin olsun bir erkegin sinava hazirlanmak icin isten cikip evinin rizkini kazanmadigini ilk defa duydum ve hayretler icindeyim ki ustune ustluk hamilesin anlamadim ben bu isi ama herseyden once sen kendini dusunucen rahatina bakip iyi beslenicenki bebisinde saglikli olsun suanda senin icin en iyisi annenin yanina gitmek inan cok uzuldum.
Kizlar hepinize toplu cevap vereyim ;
Haftaya anneme gidecegiz zaten birlikte.
Esim suan calismiyor sinava girdi sonucu aciklandi ve kazandi, is icin gorusme yapti aonuc bekliyoruz. Aylarca sinava calistigi icin ise giremedi.
Kayinvalidem bana cok haksizlik etti brn hep sustum en son dayanamadi esim tartisti bana ettikleri icin o da bizi kovdu, dayisi zengin esime 200 tl vermiş evine.birdeyler al diye bizde o 200 lira ile gecinebilecegimiz kadar gecinmeye calisacagimiz icin boyle azar azar harciyoruz.. Vallahi billahi umrumda degil maddiyat ama sorumsuz iste o canımı sıkıyor
Burdan gaza gelip adama atarlanma sakın haa döver möver seni hamile halinle hiçbirimizin elinden birşey gelmez düzelebileceğine umudun varsa köprüleri yıkma sakince rica et kendim için değilse de bebeğim için de paran olsa bizi ihmal etmeyeceğini biliyorum ama işe girene kadar orda kalayım falan de sorumsuzsun düşüncesizsin falan diye yaklaşırsan biyere varamazsınNormalde haftaya pazar gidecektik ama biraz.toparlanayim iceri gecip konusacagim adamla, hemen yarin gitmek istiyorum
Anladigim kadariyla konyada sin neredesiniz tam olarakKizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Boyle sorumsuzluk olur mu ben hamileyim?
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
Ne güzel, dünyada senin gibi kadınlar, vicdanlı insanlar var. Ne güzel...Canım bu arada özelden adresini at istersen ben yardım toplarım sana birde elimde bi 100 lira filan var onu yollarım benim de durumum iyi değil çalışmıyorum ama sen orada aç yatarken ve ben bunu biliyorum vicdanım el vermez . vicdansızlar hamile kadın aç bırakılır mı ya
vallah guzelim insallah fake değilsindr ama oaraniz yoksa salami nasil aliyosnz bizimde maddi sikintilrmz var ama salam yerine daha besleyici ve ekonomik gidalar seciyorz he gercekse ornek olarak verdiysen o ayri esin demek ki calismak istemiyo cocuguda bakmaz zaten en kisa zamanda ayrilirsn buraya yazacagina hos ayrilirdn simdiye ya hakkinda hayirlisiKizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Esim geceleri sabahlara kadar uyumuyor bilgisaydan dizi izliyor. Tamam ise girene kadar keyfine baksin diyecegim ama ebde ne 1 ekmek bar ne de dolapta en ufak bir yiyecek kirintisi. Gunluk alisveris yapuyoruz. Mesela 1 salam aliyor sadexe o salami yiyoruz kahvaltida. O uyanana kadar ac beklemek zorunda kaliyorum esimde en erken saat 4 gibi uyaniyor. Uyandirsam da uyanmiyor. Depresyona giriyorum o uyandiktan sonrada ben yemek yemiyorum yiyemiyorum.
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
Esin tam bir dangoz ...herif bak yahu ..orda kalmamalısin ,bak biz anneler evlatlarimizi dusunmeliyiz ,kocan sonra gelir ,hadi seni bekliyoruz git konuş eşinle ...kararlı ol bu bir ikincisi şunu sakin unutma sen kendine değer vermezsin bu sekilde ,kimse sana deger vermezKizima bende cok uzuluyorum insaallah dogdugunda bugünleri unuturum..siz bu kadar sinirlenip uzuluyorken benim durumumu dusunebiliyor musunuz birazdan kendiyle konusacagim zaten bosanma hususunda annemim yanina gitme.hususunda
Kizlar daha once hamilelik bolumune yazardim hep.. Belki oradan taniyan vardir beni. Anlatsam romanda olur elbet ama iki satir yazmaya calisacagim. Kaynanamda kaliyirduk maddi sikintilarimiz yuzunden kaynanam bizi evden kovdu bizde evimize geldik.
Biktim..
Bosanmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?