Bıktım evliliğimden!

Canim Allah yardimcin olsun bir erkegin sinava hazirlanmak icin isten cikip evinin rizkini kazanmadigini ilk defa duydum ve hayretler icindeyim ki ustune ustluk hamilesin anlamadim ben bu isi ama herseyden once sen kendini dusunucen rahatina bakip iyi beslenicenki bebisinde saglikli olsun suanda senin icin en iyisi annenin yanina gitmek inan cok uzuldum

Normalde haftaya pazar gidecektik ama biraz.toparlanayim iceri gecip konusacagim adamla, hemen yarin gitmek istiyorum
Burdan gaza gelip adama atarlanma sakın haa döver möver seni hamile halinle hiçbirimizin elinden birşey gelmez düzelebileceğine umudun varsa köprüleri yıkma sakince rica et kendim için değilse de bebeğim için de paran olsa bizi ihmal etmeyeceğini biliyorum ama işe girene kadar orda kalayım falan de sorumsuzsun düşüncesizsin falan diye yaklaşırsan biyere varamazsın

Canım benim ya benim sana içim acıdı allah sabır versin bebeğin inşallah rızkıyla gelir inan sana dua edecem bacım kocan sana da bebeğine de kurban olsun valla . Peki sözlü ve fiziksel şiddet var mı

Anladigim kadariyla konyada sin neredesiniz tam olarak

Ne güzel, dünyada senin gibi kadınlar, vicdanlı insanlar var. Ne güzel...

vallah guzelim insallah fake değilsindr ama oaraniz yoksa salami nasil aliyosnz bizimde maddi sikintilrmz var ama salam yerine daha besleyici ve ekonomik gidalar seciyorz he gercekse ornek olarak verdiysen o ayri esin demek ki calismak istemiyo cocuguda bakmaz zaten en kisa zamanda ayrilirsn buraya yazacagina hos ayrilirdn simdiye ya hakkinda hayirlisi

Arkadaşlar hepiniz iyi niyetlisiniz eminim ama yardım etmek istiyorsanız lütfen özelden yazın. Konu sahibinin kalbi kırılabilir, onuru incinir.

İnan canım çok üzüldüm. Annen başka şehirde olabilir ama nasıl farketmedi içinde bulunduğun sıkıntıları? Bende annemle farklı şehirlerdeyiz ama ben hamileyken annem kahvaltıyı geç yaptığımı bildiğinden her sabah arayıp kahvaltı yaptın mı, ne yedin diye beynimi didikliyordu. Bence annene gerçekleri anlat ve kocan düzgün bir işe girip dolabı doldurana ve evin sorumluluğunu alana kadar aşkından ölsen de dönme. Annene de söyle dönmene izin vermesin. Yarın çocuk gece ateşlense dur şu bölüm bitsin de der bu adam..

Ciddi olduğunun anlaşılması için yarın kalk tek başına annene git.

Elinizde sadece 200 tl varmış anladığım kadariyla
Bim veya a101 den makarna bulgur kuru bakliyat alip salca zeytin peynir ve yoğurt alabilirsiniz 100 tl yi aşmayacak biçimde
Salam veya sosis e para vermek yerine bu daha saglikli olur
Bende cok zor zamanlar gecirdim
3 ay sadece makarna ve kahvaltilik yedik bir dönem
Ama esin de baya bir bosvermislik var galiba
Once fazla gerginlik yaratmadan konuş
Rabbim yardımcın olsun

Kizima bende cok uzuluyorum insaallah dogdugunda bugünleri unuturum..siz bu kadar sinirlenip uzuluyorken benim durumumu dusunebiliyor musunuz birazdan kendiyle konusacagim zaten bosanma hususunda annemim yanina gitme.hususunda
Esin tam bir dangoz ...herif bak yahu ..orda kalmamalısin ,bak biz anneler evlatlarimizi dusunmeliyiz ,kocan sonra gelir ,hadi seni bekliyoruz git konuş eşinle ...kararlı ol bu bir ikincisi şunu sakin unutma sen kendine değer vermezsin bu sekilde ,kimse sana deger vermez

Ne desem bilemedim vallah. Karnindaki bebegi düsün ya esin 4 e kadar uyurken sen al annenin gönderdigi parayi cik git annenin yanina neyden korkuyorsun? Neyden ya neyden korkuyorsun? Napcak esin olacak adam ? Karnindaki bebegi nasil ac birakirsin sen bebegin gelisimi insallah saglikli olur ya. Bizimde zor durumlarimiz oldu ama esim hic böyle sorumsuzluk etmedi Allaha sükür etseydi de ben basimin cagresine bakardim aklimi kullanip annemin evine giderdim. Sende akilli ol aklini kullan ve esinin keyfini bekleme. Senin tasidigin bir sorumluluk var oda karninda. Esine sorumsuz diyorsun kusura bakma sende en az okadar sorumsuz davraniyorsun bebegine hamileligine karsi.
Senin dogru düzgün beslenmen lazim ilac icmen lazim vitamin kullanman lazim meyve et balik süt yogurt yumurta yemen lazim. Aklini basina topla ve annenin yanina git esin uyurken bekleme onun keyfini. Yazdiklarim agir olduysa kusura bakma ama aklin basina gelmesi icin bunlari yazdim

Adam belli ki baba parası yemeye alışmış hiç sorumluluk almamış evlenene kadar şimdi de işler yoluna girene kadar kendini kapatmış birtür depresyona girmiş ama karısının hamile olduğunu düşününce nasıl ihmal edilir aklım almıyor hadi bu oğlan sorumsuz anası babası nasıl kovar bunları evden gelin hamileyken nasıl yaşanıyor böyle şeyler inanasım gelmiyor

Kuzum ben çok üzüldüm ya ben de kocam çok çalışıyor bana vakit ayirmiyor diye dert yakiyordum Allah yardımcın olsun güzelim dua et... Bak ben iki günce kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelikten dolayı herkesin ayrı sıkıntısı var kurtajdan bir gün önce eşimle boşanma aşamasına geldik sabahiyla kurtaja girdim herşey bos...

Kuzum üzülme, kocan olacak hayvan çocuk dogsa inan senden çok sever Daha baba olamamış eline alınca olur.
Buradan etkilenip fevri hareket etme, eşin sınavı kazanmış bekle biraz, ama bu zamanda da annenden bir miktar yardım isteyin çalışınca ödersiniz

Eşinizin ailesi geçiminizi sağlamış. Akrabadan alınan 200 lira ile eve salam alınmış. Anneme gidemem diyen siz. Karnınızda bir bebek. Dünya umrunda olmayan olmayan bir koca. Çileyi çekicem diye direten yine siz. Size ve eşinize bir şey demiyorum. Karnınızdaki masumun ne günahı var? İki insanın hatasını bebek çekmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…