- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Tek gitmeme izin vermez keske gitsemde kendime gelsemHazirci kocan var sanki. Ev kirasiz, baba isinmayi oduyor eee.. niye annenize beraber gidiyomusunuz ki ya? Siz kendiniz gidin kafa dinleyin. Kocacinca evde otursun dizi izlesin iste.
Bide zorla ikna etmisim bebek yapmaya... hic bisi demiyorum.
Keşke birşeyler yoluna girmeden hamile kalmasaymışsınız da olan olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Eşiniz çok sorumsuz. Ne demek yiyecek birşeyinizin olmaması hem de siz hamileyken. Babasına yaslamış sırtını sabahlara kadar dizi izliyor, akşama doğru uyanıyor. Bekar gibi bile değil ergen gibi. Eşiniz işe başlayana kadar ailenizin yanında kalın. O dönsün geri siz gitmeyin. Hem beden hem de ruh sağlığınız için çok daha iyi olur.Anlatayim kardesim)
1)esim calismiyor cunku sinavina yogunlasmisti simdi sinava girdi sonucu aciklandi kazandi da, is gorusmesi yapti sonuç bekliyoruz
2)kayinvalidemde kaldik gebeligim suresince hem esim dersime daha iyi calisirim evde yalniz olmayiz dedi hemde evi gecindiremiyorduk. kayınvalidem bana haksizlik etti o sure zarfinda esimde tartisti sonucunda bizi evden kovdu
3)hamile kaldigimda demeyeyim de allah verdi cunku, hamile kalmayi istedigimde bunca sikintimiz yoktu, kayinbabam bize bakiyordu esimde sinavi kazanir hersey yoluna girer diye dusunmustum..
4) evimizde internet yok izledigi dizileri annesinin evinde indirdi
5) annem mersinde ben konyadayim haftaya ikimizde yanina gidecegiz simdiki cesaretim olursa ben donmem insaallah bunla geri
Bak tatlım çok üzüldüm durumuna ama çelişiyor söylediklerin cesaretimi toplarsam geri dönmem bununla diyorsun bi de dönüp tek gitmeme izin vermez diyorsun doğacak çocuğu karısı aç kalmasını umursamayan bi adamdan bahsediyoruz o uyurken kaç git arkana bile bakma ne demek izin vermez ha işe girince düzelir mi falan diycem ama pek umut yok gibiTek gitmeme izin vermez keske gitsemde kendime gelsem
Bende oyle dusunuyorum insaAllah yaparim bu dediginiziKeşke birşeyler yoluna girmeden hamile kalmasaymışsınız da okan olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Eşiniz çok sorumsuz. Ne demek yiyecek birşeyinizin olmaması hem de siz hamileyken. Babasına yaslamış sırtını sabahlara kadar dizi izliyor, akşama doğru uyanıyor. Bekar gibi bile değil ergen gibi. Eşiniz işe başlayana kadar ailenizin yanında kalın. O dönsün geri siz gitmeyin. Hem beden hem de ruh sağlığınız için çok daha iyi olur.
Istemiyor mu ?bebeği zulüm bu yaptığı gercekten de ben burada haline üzüldüm sen gözünün onündesin birdeBebek umrunda değil zaten. Tamam biz kadinlar karnimizda tasidigimiz icin daha kolay alisiyoruz bebegimize ama insanda biraz merhamet olurda.en azindam bu ladar gaddar olmaz degil mi..
Kardesim suan ona karsi kin ve ofke doluyum, ama insan "hadi ben cikip gidiyorum " diyemiyor oyle hemen.. "Keske.sunuda yapsa da tereddutsuz ceksem kapiyi" diye başınıza kötülük getirmesini bile diliyorsunuz Allahtan, ama kolay gidilmiyor. Donmemek uzere gitmek icim iyice.dusunmek gerekiyor..Bak tatlım çok üzüldüm durumuna ama çelişiyor söylediklerin cesaretimi toplarsam geri dönmem bununla diyorsun bi de dönüp tek gitmeme izin vermez diyorsun doğacak çocuğu karısı aç kalmasını ımursamayan
Yok istemiyor degil ama bebwk var gibide davranmiyor hic.Istemiyor mu ?bebeği zulüm bu yaptığı gercekten de ben burada haline üzüldüm sen gözünün onündesin birde
Sorumsuz vicdansız gereksiz yaratık allah mustehakını versin ne diyimYok istemiyor degil ama bebwk var gibide davranmiyor hic.
Cok teşekkür ederim yureginize ama cevabimi size mesajla verdim.. Kendi annesinin babasinin durumu cok iyi bu durumumuzdan haberleri yok henuz ama cok zor durumda oldugumuzu biliyorla arayip sormuyorlar, ben istesem bu durumda olmam annemden para isterim ama dedigim gibi ben esim adam olsun istiyorum karnim doysun degil ki..İnan ki bir kadın olarak gözlerim doldu, kalbim acıdı. Sanki kendim hamileyim gibi içim sızladı. Bence şuan "madem kocan böyleydi, neden çocuk yaptın?" diye sormanın sırası değil, hemde hiç.
Eşine uygun dille açıklama şansın varsa, gel biz yollayalım bir şeyler, gerçekten diyorum bak, yemektir, erzaktır. Burada bir iki kişi daha çıksa, kargoya veririz. Ertesi gün elinde olur. Konuşsak ya seninle kuzum benim ya... Allah bebeğine sana sağlık versin...
Neden haftya gidiyorsunuz annene de şimdi yarın değil?Yok istemiyor degil ama bebwk var gibide davranmiyor hic.
Arabasini bir yere vurdu tamirde suan arabasinin çıkmasını bekliyorNeden haftya gidiyorsunuz annene de şimdi yarın değil?
Kocam adam olsun diye o bebeği aç bırakamazsın sen buna hakkın yok ANNESİN SEN ya da anne adayı herneyse...Cok teşekkür ederim yureginize ama cevabimi size mesajla verdim.. Kendi annesinin babasinin durumu cok iyi bu durumumuzdan haberleri yok henuz ama cok zor durumda oldugumuzu biliyorla arayip sormuyorlar, ben istesem bu durumda olmam annemden para isterim ama dedigim gibi ben esim adam olsun istiyorum karnim doysun degil ki..
.
Kizlar hepinize toplu cevap vereyim ;
Haftaya anneme gidecegiz zaten birlikte.
Esim suan calismiyor sinava girdi sonucu aciklandi ve kazandi, is icin gorusme yapti aonuc bekliyoruz. Aylarca sinava calistigi icin ise giremedi.
Kayinvalidem bana cok haksizlik etti brn hep sustum en son dayanamadi esim tartisti bana ettikleri icin o da bizi kovdu, dayisi zengin esime 200 tl vermiş evine.birdeyler al diye bizde o 200 lira ile gecinebilecegimiz kadar gecinmeye calisacagimiz icin boyle azar azar harciyoruz.. Vallahi billahi umrumda degil maddiyat ama sorumsuz iste o canımı sıkıyor
Kizima bende cok uzuluyorum insaallah dogdugunda bugünleri unuturum..siz bu kadar sinirlenip uzuluyorken benim durumumu dusunebiliyor musunuz birazdan kendiyle konusacagim zaten bosanma hususunda annemim yanina gitme.hususundaKocam adam olsun diye o bebeği aç bırakamazsın sen buna hakkın yok ANNESİN SEN ya da anne adayı herneyse...
Cok sag olun ama yardim istemiyorum. Allah birnize bin versin gozunuz gonlunuz bol.. Annemin yanina gidecegimYa annenin yanına git
Ya da özelden adresini yaz bana bişeyler göndereyim kargoyla hamile halinle aç oturulurmu Allah kahretsin kocan olacak p ....i
Ne diye çekiyorsun bu kansız herifin kahrını bi salamla doyarmı hamile kadın
Normalde haftaya pazar gidecektik ama biraz.toparlanayim iceri gecip konusacagim adamla, hemen yarin gitmek istiyorumne zaman gidiceksiniz
işte aslnda sıkıntı varmış ama gözüne batmamış demekki. şimdi biz ne desek boş aksine daha çok üzeriz seni. ama sende de bi parça ihmal var. benim de en çok istedğm şey bebek sahibi olmak. 4 yıllık evliyim daha çocuğm yok. atanamadım çünkü. hep işe girmeyi bekledim. eşimi geçen aylarda işten çıkardılar. allahtan benm gelirm düzenli. bu yüzden bıraktık korunmayı, ne zaman işe girer bilmiyorum, evet allah rızkını verir. ama kendimi sağlama almadan başka bi canı riske atmaya korktumhamile kaldigimda demeyeyim de allah verdi cunku, hamile kalmayi istedigimde bunca sikintimiz yoktu, kayinbabam bize bakiyordu esimde sinavi kazanir hersey yoluna girer diye dusunmustum..
Aynen beraber bir şeyler gönderelim bende öyle düşündüm...Ya annenin yanına git
Ya da özelden adresini yaz bana bişeyler göndereyim kargoyla hamile halinle aç oturulurmu Allah kahretsin kocan olacak p ....i
Ne diye çekiyorsun bu kansız herifin kahrını bi salamla doyarmı hamile kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?