Ama söz verdi ve eşim giderken bana emanet yanından ayrılmam dedi. Eşim yalnız kalmamı istemiyor aklı burda kalıyorTam anlamadım anneniz sizde mi yatmalı? Arada 1 apartman varmış siz gidip kalın sonuçta kadının tek çocuğu siz değilsiniz herkesin evi köyü ayrı .Evlenirken bunları hesaba katmaliydiniz.Heleki asker polis eşi olmak çoğu gece tek olmak demektir bunları biliyorsunuz.
Yaşla ne alakası var??? Önce konuyu anla sonra yorum yapGercekten evlenecek kadar yaşin yetiyorda, yanliz kalacak kadar yetmiyormu?
Gerekirse ilk başta tüm işiklari açik tutup yat. Kapinida kilitlerdin, nolcakta ya. Hirsiz olsa annenmi durduracakti?
Bu şekilde kusura bakma ama komik duruyor. Erkek aynisini yapsa burdan linç yerdi.
İdare ediyorum yine de sürekli gerginEve alarm taktırmanızı tavsiye ederim. Ya da annenizi idare edeceksiniz
Kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz bence. Sürekli birilerine emanet edilmek zor olmalı.Ama söz verdi ve eşim giderken bana emanet yanından ayrılmam dedi. Eşim yalnız kalmamı istemiyor aklı burda kalıyor
Aynen niye ev tutmuşlar kalsaymış annesiyle madem. Orayı hiç anlamadım:)Yine şaka gibi bir konu…
Şehir değişikliği yapmamissiniz yabancı bir yerde değilsiniz neden bu kadar buyutuyorsunuz annenle yan yana oturuyorsunuz zaten siz de gidip kala bilirsiniz benim eşimde sürekli dış göreve gidiyor üstelik şark gorevindeyiz korksam da yansitmadim aklı bende kalmasın diye anneniz sürekli sizinle kalamaz kiEşim sözleşmeli er bu sene düğün yaptık düğünden 1 ay sonra yurtdışı na göreve gitti. Benim memleketim farklı eşimin memleketi bize 3 saat mesafede. Evim döşeneceği zaman annem ben senin yanında dururum başka yerden tutmayın dedi. Bizde anneme yakın ev tuttuk. Arada 1 apartman var. Annem sürekli sorun çıkarıyor yok rahat edemiyorum yok evimi özledim vs. Babam vefat etti 9 sene oldu. Bir erkek kardeşim ve ablam var ablam evli kardeşim yanımızda okuyor. Borcumuz var eşim birakmak istemiyor. Ben yalnız kalamiyorum bulunduğum yer ilçe ve hırsızlık bu ara çok arttı. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?