yalanlar diye okuyunca konu başlığını aldatılma gibi bir mevzu var sanarak geldim ama bambaşka bir şey çıktı.
öncelikle hanımefendi, siz bir kere bu kadar gözünüz kapalı ayakta neden uyutulduğunuzun cevabını şurada aramalısınız; ben niye bu kadar körüm. altınızdaki arabadan tutun da altınlarınızın akıbetine kadar neler neler dönmüş siz bunları nasıl göremiyorsunuz. vur enseye al lokmasını gibi sesini çıkarmayan, etrafına hiç bakmayan bir insansanız bunların olması çok da şaşırtıcı değil. biraz uyanık neden olmuyorsunuz, bu evde hiç konuşulmuyor mu? nasıl bir iletişimsizlik bu.
buradaki tek yalan sizden önce nişan atmış olmasıdır ki o da yalan mı değil mi belli değil. söylemek istemediği utandığı bir şeydir belki sizi de üzmek istememiştir.
evinizin içinde gelir nereye gidiyor, giderleri nedir bu evin hiç oturup eşinizle birlikte bakmıyor musunuz? geleni gideni görmüyor musunuz? bu kadar alakasız durursanız bu kadar gözleri kulakları kapatırsanız altınızdan yatağınız gitse ruhunuz duymayacak gibi duruyor. farkındalık sahibi olun biraz böyle şeyler yaşanmasın. gidin eşinizle konuşun. bize yazdığınız gibi.