içini soğutacakmı bilemem ama en azından sanane diyip posta koyarak gözünün önünde çatır çatır yapmıyor
en azından azcık çekinceleri varda saklamaya çalışıyor. tabi bu değerlendirme benimkiyle kıyaslandığında böyle bi savunması oluyor yoksa asla destek verdiğim bişey değil insanı sinirden çatlatan bi mevzu sinirden burnum kanardı Allah kolaylık versin.
kızlar gerçekten artık eşimin yalanlarındaan bıktımmm evlenelı ıkı yıl oldu veee naptımsa yalandan vazgeçmiyo benden once nısan atmıs bunu başkasından evlendıkten bır yıl sonra ogrendım ılk evlendıgımıde para yok dugun borcu falan derken kendımız kurban kesmedık aılesının kurban parasını bız vermısız tesadufen ogrendım altımızdakı benım altınlarımla alınan araba kayınbabamın ustune eve ceza geldı o sekılde ogrendım unutmusmus solemeyı falan hep yalan şimdi bide kaynım çıktı başma beyefendı 26 yasında calışmıyo gezıyo cebının harclığını bız verıyomuşuz bunuda yenı ogrendım solemeyı unutmus hayır yanı kendı elımızde bolluk olsa neyse ama yok yanı bızdede yok kaynananam memur kayınbabam memur eve para yetmıyomuş bole bı saçmalık varmı yaa onlar bzıı yolmaktan bıkmıyo benım enayıde vermekten bebek gormeye gıdılırrr altınları bız alırız bu ne yaaa valla yettı artık cıdden yettı hıç ama hıç gevenmıyorum eşime sizce bu boyle gider miiii benım elimiz cok dar oldugu gunlerde oldu kendı aılem destek oldu bıe on ların gram hayrını gormedım bende yokken onlar vermıyo ama onlarda varken dahı bız verıyoruz bu saçma değilmi
Ben olsam bankadan yüklü bir miktar kredi çektirrdim eşime
çekilen parayşlada ev alırdım.
maaşı krediye kesilince size kalan miktarda zaten azalacağı için
eşiniz mecbur gönderemeyecek artık ailesine .
ya da eşinize resti çekip maaş kartını ve kredi kartını siz alırsınız
ve nereye yatırım yapılıcak nereye para harcanıcak faturalar vs
siz planlarsınız.:26:
aile zor durumdaysa yardım edilmeli tamam ama
siz bir ailesiniz artık bunun farkına varmalı eşiniz
ahhh cnımmm bende dusundum bnları ama dzenli bi işi yokki bi orda bı burda hıc bı banka kredı vermezz
Ben asıl neye çok üzülüyorum biliyor musunuz
geline takılan altınlara eşinin göz koymasına.
Bi kere o mehirdir haktır !
Bazen evlenicek olan kız arkadaşlarımda
nişanlım diyor ki evlenince altınları bozdurup ev alıcaz işte araba alıcaz vs.
O kadar üzülüyorumki daha evlenmeden bunların pazarlığının yapılmasına.
Bir eş gerçekten zor durumda kalırsa elbette bunlar kullanılır ama
evlenir evlenmez üzerinden sıyırıp almak hiç hoş değil.
az takı tak ama öz olsun kızın olsun.
Rızası olursa zaten ev vs alınırken teklif dahi edilmeden yardımcı olmak için eşine verir
iyi bir eş
keşke ilk yalanını duyduğunda büyük bir rest çekseydin de iş buralara gelmeseydi.eşin alışmış bence yalan söylüyorum br iki kızıyo sonra barışıyoruz diyordur alışkanlık yapmış..
Ben olsam bankadan yüklü bir miktar kredi çektirrdim eşime
çekilen parayşlada ev alırdım.
maaşı krediye kesilince size kalan miktarda zaten azalacağı için
eşiniz mecbur gönderemeyecek artık ailesine .
ya da eşinize resti çekip maaş kartını ve kredi kartını siz alırsınız
ve nereye yatırım yapılıcak nereye para harcanıcak faturalar vs
siz planlarsınız.:26:
aile zor durumdaysa yardım edilmeli tamam ama
siz bir ailesiniz artık bunun farkına varmalı eşiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?