Bıktım görümcemdem...

Burada 18 yaşında evlenen kızlar 25-30 yaşlarında ama sanki 60 yaş vaybı veriyolar çok üzülüyorum. Asla aşağılamak için değil söylediğim şey sadece çok üzücü.
Peki sizce 60 yaş vibesi mi veriyorum
Eğer veriyorsam size bunu düşündürten ne oldu peki bilmek isterim

Peki sizce 60 yaş vibesi mi veriyorum
Eğer veriyorsam size bunu düşündürten ne oldu peki bilmek isterim
Ha şu konuda eşimin hakkını yiyemem asla bi gün bana elini bile kaldırmadı
Bu cümlene binaen söyledim. Bu laf genelde eski neslin kullandığı türden. Asla alaycı bir ifade ile söylemedim. Sadece bunu lütuf olarak görmemek lazım artık bence. Genceciksin kendinden 10 yaş büyük biriyle evlisin jenerasyon farkı var neredeyse. Yaş farkı çok olunca anlaşılamama anlaşamama sorunları olabiliyor. Ama zor bir ailede büyümüşsün seni anlayabiliyorum okumana engel olunmuş evlilik bir kurtuluş gibi olmuş. Yazdığın problem de aslında çözülmeyecek bir sorun değil eşin daha anlayışlı davranırsa çözülür.

Bu cümlene binaen söyledim. Bu laf genelde eski neslin kullandığı türden. Asla alaycı bir ifade ile söylemedim. Sadece bunu lütuf olarak görmemek lazım artık bence. Genceciksin kendinden 10 yaş büyük biriyle evlisin jenerasyon farkı var neredeyse. Yaş farkı çok olunca anlaşılamama anlaşamama sorunları olabiliyor. Ama zor bir ailede büyümüşsün seni anlayabiliyorum okumana engel olunmuş evlilik bir kurtuluş gibi olmuş. Yazdığın problem de aslında çözülmeyecek bir sorun değil eşin daha anlayışlı davranırsa çözülür.
Yanlış anlaşıldım sanırım orda ailemden ve eşimden bahsettiğim için aslında anlatım bozukluğu olmasın diye öyle yazdim yani şiddet gördüm yazarken eşimden gördüğüm gibi anlaşılmasın diye aslında
Yoksa tabiki şiddet göstermemesi bir ölçüt değil zaten 🌸

Koşa koşa giden eşiniz, ama Allah'ın cezası olan görümce.
Bi ara güzel bir yemek yapsa arardı eşimi gel ye derdi biz yokuz sanki 🙄 onu bıraktı bu sefer bunu yapıyor
Eşimin tarafında bu çok normal herkes birbirinin ağzının içinde hep bir aradalar ama bana ters kimsenin kendine ait alanı yok

E siz de gidin 2 ye kadar başka bir yerde başka bir şey yapın madem. O 2 ye kadar içiyorsa siz 3 e kadar yapın. Bu akşam çocuk sende ben şuraya gidiyorum deyin çıkın. Evde sinirden kudurmanız neye yarıyor?

Her akşam nargile fokurdatarak ne konuşuyorlar çok merak ettim. Ben olsam bi bahaneyle çıkar telefonumu bi yere sokar ses kaydı açardım djjdjdjdk

evlilikte yaş farkına bu yüzden karşıyım işte, benim annem de böyleydi. sanki karşısında kocası değil de el pençe divan durması gereken amiri var. ömrü boyunca basit bir şeyi bile konuşamadı adam hörleyecek diye. hörlemese bile kocasına ayıp olur diye düşünüyor onun yaptığı saygısızlığı hasır altı ediyor. pis pedofiller.

Bi ara güzel bir yemek yapsa arardı eşimi gel ye derdi biz yokuz sanki 🙄 onu bıraktı bu sefer bunu yapıyor
Eşimin tarafında bu çok normal herkes birbirinin ağzının içinde hep bir aradalar ama bana ters kimsenin kendine ait alanı yok

Eşiniz ve görümceniz her akşam sürekli ne konuşuyorlar beraber? Ne ortak noktaları var. Bir iki değil neredeyde her akşam, gece yarılarına kadar, ne konuşuyorlar. Ne paylaşabilirler bu kadar çok.

İnsan sıkılır, konuşacak şey bulamaz. Böyle hani yaşlı insanlar var anneanne tarzında, eskileri sürekli konuşur dururlar, herkesi çekiştirir dururlar. Bunlar herhalde iki kardeş böyle anlamsız, boş boş muhabbet ediyorlardır.

ay çok garip bi konu umreden gelen görümcenin cimaya engel teşkil eden nargile iptilası:) )) umre beni çıkarın bu mentten diye ağlıyordu:)

Şaka bi yana burda suçlu kocan kırsın dizini oturdun evinde her gün tüttürmek nedir
o umrenin sevabı inşallah bu geline yazılır. amin.

Nereye gidicem ki kadın başıma gecenin o saatinde nereye gidebilirim

Eşiniz ve görümceniz her akşam sürekli ne konuşuyorlar beraber? Ne ortak noktaları var. Bir iki değil neredeyde her akşam, gece yarılarına kadar, ne konuşuyorlar. Ne paylaşabilirler bu kadar çok.

İnsan sıkılır, konuşacak şey bulamaz. Böyle hani yaşlı insanlar var anneanne tarzında, eskileri sürekli konuşur dururlar, herkesi çekiştirir dururlar. Bunlar herhalde iki kardeş böyle anlamsız, boş boş muhabbet ediyorlardır.
Boş zaten bomboş muhabbetler yani iki dakka dursam sıkılıyorum yanlarında

ay çok garip bi konu umreden gelen görümcenin cimaya engel teşkil eden nargile iptilası:) )) umre beni çıkarın bu mentten diye ağlıyordu:)

Şaka bi yana burda suçlu kocan kırsın dizini oturdun evinde her gün tüttürmek nedir
O ne oluyor tam olarak hemen araştırıyorum yani nargile umreye engel mi oluyor

O ne oluyor tam olarak hemen araştırıyorum yani nargile umreye engel mi oluyor
Yok canım umrede özlemiş olmalı çılgınlar gibi nargile içip kardeşinin evliliğini baltaladığına göre gerçek bir müptezel:) görümcenle aranız kötü değilse çek kenara konuş rahatsız oluyorum de, kocana da carla her gün her gün çekilmez

Yok canım umrede özlemiş olmalı çılgınlar gibi nargile içip kardeşinin evliliğini baltaladığına göre gerçek bir müptezel:) görümcenle aranız kötü değilse çek kenara konuş rahatsız oluyorum de, kocana da carla her gün her gün çekilmez
Carliyorum kocama ama asla anlamiyor
Görümce bir daha ararsa ben arayıp rahatsız olduğumu söyleyeceğim

Back
X