• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım işyerindeki haksızlıklardan

annemannemannem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
52
8
86
çok fazla uzatıp sizleri yormamak adına yüzeysel anlatmaya çalışacağım.
12 yıldır bir işyerinde çalışıyorum,12 yıl boyunca kendi işim gibi sahip çıkıp çalışıyorum ama
biri çıkıp ellerine sağlık sende bunca yıl emek verdin demek yerine ;
birde çıkıp bütün işi kendileri yapmış gibi gösteriyorlar ya of bunaldım bıktım
2 kardeş patron . 10 tane felan çalışan var
sürekli aynı kavgalar. 2 kardeş hiçbir şekilde anlaşamaz kavga eder sürekli
çay sigara içerler akşama kadar 2 tane evrak işini zorla yaparlar,
ama sonra dönüp her işi kendileri yapıyormuş gibi tutup ahkam keserler,
babalarından kalma işyerlerine pat diye oturmuşlar eğitim yok bişey yok, kendilerini geliştirmekte yok.
sadece sürekli işi eleştirirler şunu yapsakdık bunu yapsakdık, ama hiç yapmazlar
bütün işler bizim üstümüzden geçer yoruldum bir kerecikte eline sağlık sende bunu yaptın demezler ve sürekli psikolojik baskı altında tutarlar
artık nefret ediyorum böyle çalışandan da patrondan da

çok fazla uzatıp sizleri yormamak adına yüzeysel anlatmaya çalışacağım.
12 yıldır bir işyerinde çalışıyorum,12 yıl boyunca kendi işim gibi sahip çıkıp çalışıyorum ama
biri çıkıp ellerine sağlık sende bunca yıl emek verdin demek yerine ;
birde çıkıp bütün işi kendileri yapmış gibi gösteriyorlar ya of bunaldım bıktım
2 kardeş patron . 10 tane felan çalışan var
sürekli aynı kavgalar. 2 kardeş hiçbir şekilde anlaşamaz kavga eder sürekli
çay sigara içerler akşama kadar 2 tane evrak işini zorla yaparlar,
ama sonra dönüp her işi kendileri yapıyormuş gibi tutup ahkam keserler,
babalarından kalma işyerlerine pat diye oturmuşlar eğitim yok bişey yok, kendilerini geliştirmekte yok.
sadece sürekli işi eleştirirler şunu yapsakdık bunu yapsakdık, ama hiç yapmazlar
bütün işler bizim üstümüzden geçer yoruldum bir kerecikte eline sağlık sende bunu yaptın demezler ve sürekli psikolojik baskı altında tutarlar
artık nefret ediyorum böyle çalışandan da patrondan da

ee canım adamlar çalışmamak için patron olmuş, ben kendinle diğer çalışanları kıyaslıcaksın sanmıştım konuya girdiğimde, bence 12 yıl duygusal bağ kurmuşsun şirketle ama bu bence yanlış, adamlar o gözle bakmaz, bi gün seni kapının önüne koyabilirler yani... o yüzden şirketle bu duygusal bağı azaltıp sadece yapman gerekenleri yap, extra efor sarf etme prim vs bişeyi yoksa... şöyle düşün 12 yılda sana ekmek kapısı olmuş bu şirket emeğinde pek boşuna değil yani

ee canım adamlar çalışmamak için patron olmuş, ben kendinle diğer çalışanları kıyaslıcaksın sanmıştım konuya girdiğimde, bence 12 yıl duygusal bağ kurmuşsun şirketle ama bu bence yanlış, adamlar o gözle bakmaz, bi gün seni kapının önüne koyabilirler yani... o yüzden şirketle bu duygusal bağı azaltıp sadece yapman gerekenleri yap, extra efor sarf etme prim vs bişeyi yoksa... şöyle düşün 12 yılda sana ekmek kapısı olmuş bu şirket emeğinde pek boşuna değil yani

aslında çok doluyum aslında isyan ettim burada :)
amacım onları şikayet etmek değildi de,
yaa istiyorumki herkes işinin ehli olsun canla başla çalışsın
yahu adam patron kendi elimle yaptığım işi çıktı karşımızda ben yaptım hep ben yapıyorum dedi.
kendi elimle manuel yazdığım yıllık planı aldı birde elinde sallıyor şaka gibi yaa
allaha havale ettim sustum ne diyebilirim ki

aslında çok doluyum aslında isyan ettim burada :)
amacım onları şikayet etmek değildi de,
yaa istiyorumki herkes işinin ehli olsun canla başla çalışsın
yahu adam patron kendi elimle yaptığım işi çıktı karşımızda ben yaptım hep ben yapıyorum dedi.
kendi elimle manuel yazdığım yıllık planı aldı birde elinde sallıyor şaka gibi yaa
allaha havale ettim sustum ne diyebilirim ki

haklısın canım, adamda elinden iş gelmeyince becereksiz olduğu çakılmasın demiştir :) nasılsa o planları senin yaptıığını herkes biliyordur boşver, adamlar kendi şirketlerini senin kadar düşünmüyorlarsa ne yapabilirsin ki, sonuçta iş ahlaklarını değiştiremezsin onların, değiştiremeyeceğin şeyler içinde canını sıkma bence, çünkü ne yapsan olmayacak

Back
X