selamm bnimde bi sorunum var dert demiyecem cünki herseye dert denmez ama benimki kafama takilan birsey ve bazen üzülüyorumda acikcasi bana yardim etsenizde sevinirim. Ben 19yasindayim ve kardesim 15 eskiden iyi anlasirdik ama yas ilerledikce aramiz dahada kötü oldu cok degisti biliyorum normaldir o yasta ama biliyormusunuz benim dediklerimin hep tersini yapar..ben dersem süt iceceksen acik kutu var onu ic yenisini acma dedim oda bilerek yeni kutu aciyor bu basit bir örnekti..ve sürekli bana emir veriyor asagiliyor bende bunlara karsi tabi susamiyorum sonra kavga ettigimzde bana agiza alinmicak küfürler ediyor. bunlar daha hic bisey! Biryere onla gidince bir erkek bana bakinca hemen o erkege laf atiyor. Veya giyinmeme karisiyor. mesela ona göre acik birsey giyinirsem erkekli ortamlara giremem.Hep ona derim karisma diye senin büyügünüm diye ama yinede herzaman ayni seyleri yapiyor.Annem onu cok simartiyor bir dedigini iki etmiyor ama o Anneme bile kötü davraniyor el bile kaldirmisti.Annem mesela isten yeni gelince kardesim yinede emir ediyor onada sunu getir bunu getir annemde her istegini yapiyor nekadar yorgunda olsa. annem fark etmiyor onun nasil oldugunu hatta gurur duyuyor böyle oldugu icin TAM ERKEK diyor. öyle diyincede ben sinirleniyorum.
Ne yapabilirim kizlar sizce? kardesime karsi nasil davraniyim ne yapiyim? Birde bu arada annemle babamda ayri yasiyor.ben babamla görüsmüyorum ama kardesim görüsüyor ve babam hep diyorki ona ablan birsey yaparsa sana sormasi lazim falan.
Acaba normalmi yaptiklari? yoksa benmi biraz degisik düsünüyorum bence karismamasi lazim cünki sonucta ben onun ablasiyim .. gerci annemde hic ona his ettirmedi benim abla oldugumu hep ikimizi ayni seviyede tuttu..
Bu cok kafama takilan birsey bilmiyorum ne yapayim siz ne yapardiniz?? nasil Davranayim?
Simdiden cvplar icin tsk ederim
Ne yapabilirim kizlar sizce? kardesime karsi nasil davraniyim ne yapiyim? Birde bu arada annemle babamda ayri yasiyor.ben babamla görüsmüyorum ama kardesim görüsüyor ve babam hep diyorki ona ablan birsey yaparsa sana sormasi lazim falan.
Acaba normalmi yaptiklari? yoksa benmi biraz degisik düsünüyorum bence karismamasi lazim cünki sonucta ben onun ablasiyim .. gerci annemde hic ona his ettirmedi benim abla oldugumu hep ikimizi ayni seviyede tuttu..
Bu cok kafama takilan birsey bilmiyorum ne yapayim siz ne yapardiniz?? nasil Davranayim?
Simdiden cvplar icin tsk ederim