• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biktim kendimden:'(

bence kendinize ve esinize hayati dar etmeyin girin bir dusa kendinize gelin bu sekilde hayat surmez. erkekler disarida helalinden bir lokma ekmek icin calisiyor eve geldiginde guleryuz ister huzur ister sizde esinizi dort gozle beklemeniz gerek birbirinizi desarj edin siz duzelin bakin hersey duzelicek dahada devam ederseniz iliskinizi kaybedersiniz sadece kagit üzerinde evli kalırsiniz....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buraya yazınca biraz rahatladım sizlerden de yorum alınca...yarın eşimle başbasa güzel bi gün geciriyim ona güzel bi kahvaltı hazirliyim opuyum seviyim dışarı cikarsak eve gelince film aciyim

Eşim hep diyo ben seninle anladım evliliği bi kadını sevmeyi diye ve gerçekten de acayip ugrasiyo ben biraz ılımlı güler yüzlü olayım canını vericek oluyo...ilk zamanlar gece kalkıp saçımı okşayıp kokluyo opuyodu...zamanla oda yıprandı tabi...keşke odaklana bilsem :'(:'(gerçekten cok üzülüyorum.

Bunlar güzel sözler ama hakkını vermek lazım.Adam her gün eve gelince mutsuz bir kadın görürse,dünyanın en güzel kızı olsan ne fayda.
Bu gidişle hem kendini hem evişlerini salarsın.Evlilik sadece şahısta bitmiyor,düzen de evliliğin bir parçası.Ev gibi,birlikte paylaşılanlar gibi.
Eşin galiba cumartesi de çalışıyor.Bu demek ki 6 gün boşsun,haftada 1 gün çıkarsan çıkıyorsun.
Ne kadar uzak semtte olsan bile mutlaka vasıta vardır.Maddi durumunuzu bilemiyorum ama haftada 1 bile olsa arkadaşlarınla,akrabalarınla görüş,buluş.
Arada evine misafir çağır.Misafirden önceki ve sonraki gün de oyalanmış olursun.Evine hevesin gelir,özenirsin.Tabak çanağını örtünü kullanmış olursun,evcilik gibi:)

Bunlar güzel sözler ama hakkını vermek lazım.Adam her gün eve gelince mutsuz bir kadın görürse,dünyanın en güzel kızı olsan ne fayda.
Bu gidişle hem kendini hem evişlerini salarsın.Evlilik sadece şahısta bitmiyor,düzen de evliliğin bir parçası.Ev gibi,birlikte paylaşılanlar gibi.
Eşin galiba cumartesi de çalışıyor.Bu demek ki 6 gün boşsun,haftada 1 gün çıkarsan çıkıyorsun.
Ne kadar uzak semtte olsan bile mutlaka vasıta vardır.Maddi durumunuzu bilemiyorum ama haftada 1 bile olsa arkadaşlarınla,akrabalarınla görüş,buluş.
Arada evine misafir çağır.Misafirden önceki ve sonraki gün de oyalanmış olursun.Evine hevesin gelir,özenirsin.Tabak çanağını örtünü kullanmış olursun,evcilik gibi:)

Evi asiyorum bazen gercektn ve normalse acayip temiz titiz bi kadinimdir...ama doğru diyosunuz...maddi durumumuz borcumuz olmasa cok iyi..borçta bi kaç aya biticek...bazen eşimin akrabalrimi cagiriyrm benim akrabalrim şehir dışında çoğu ki cok kalabalık bi aile değiliz...haklısınız aslında...kocam evet 6 gün calisiyo pazar gününu bana ayiriyo işi çıkmazsa...

Ne güzel yazmisiin allah razı olsun hepinizden...çocuk daha ufak benide cok seviyo.çocuk yönünden sıkıntım yok...ben kendim bi kaç yıl doğurmayı dusunmuyrm canm...kocama suprizler yapmayı bende düşünuyrm eskiai gibi olalım diye...kadın acayip sinsi ve benm hassasiyetimide çözdü sanırım..ve acayip kıskanıyor kadın kocam benim elimi tutuyo gezmeye gidiyrz falan diye bazen bende çocuğu getirilen uyuzluguna diyrm çocuğu biraicam kocamla gezmeye gidicez bekletme diye...kocam onla ne bekarkrn ne evliyken gezmeniz bekatken bara giderlermia yada o gidermia kocam sadec bar çıkışı uckuru uğruna gidermiş uckuru kopsun tobe tobe...hatta daha biz sevgiliykem bi gün çocuğu almaya gitti el eleyiz tabi kadın hemen Msj attı mutlu olduğumuz belli allah belanizi versin diye...mutlu olamk istiyrm canm bende kocamida mutlu etmek istiyrm

canım bak ne kadar iyi olursa olsun psikolog son çare
sakın arkadaş demiş olmadı hafta içi komşularına git
ve bence zaafiyeti o eski eşe belli etme sen böyle yaptıkca kocanın aklını çelmeye çalışır allah korusun
sen bugünden başla güzel bi akşam yemeği ve sabahta güzel bi kahvaltı
ben aklıma eserse akşam yemeği hazırlarım mum falan güzelde giyinirim
ohh miss ama lütfen evliliğin için elinden geleni yap mutlaka

Gidersem pskologa gidicem ilaçla tedavi olamk istemiyrm sorunlarim beynimde çözmek istiyrm ilaçla geçici degil

Ilacla gecici cozulmez. Terapiyle kalici cozulmez. Depresyonda olabilirsin, okbli olabilirsin, bir hastalik var ve o zihin normal calismiyor. Ilac bunlari duzeltir. Antidepresan uyusturucu degil tedavi edici ilactir. Actigin konularin hepsini okudum, halin iyi degil. Sen psikiyatra git, ilaca ihtiyacin yoksa o vermez zaten merak etme

Ilacla gecici cozulmez. Terapiyle kalici cozulmez. Depresyonda olabilirsin, okbli olabilirsin, bir hastalik var ve o zihin normal calismiyor. Ilac bunlari duzeltir. Antidepresan uyusturucu degil tedavi edici ilactir. Actigin konularin hepsini okudum, halin iyi degil. Sen psikiyatra git, ilaca ihtiyacin yoksa o vermez zaten merak etme

Zaman ayırıp konularimi okudugun icin tsk ederim..evet halim iyi değil...ruh halim bozuk

Zaman ayırıp konularimi okudugun icin tsk ederim..evet halim iyi değil...ruh halim bozuk

O yuzden ihmal etme, gencecik kizsin yeni evlisin, esin seni cok seviyor, niye butun gun aglayarak uzulerek gecireceksin, senin en guzel gecirmen gereken zamanlar. Bunlar kitap okuma elisi yapma yemek hazirlama mevzusu degil once psikolojin iyi olmali

Diğer konularına şimdi baktım.Hiç burada anlattığın gibi sevgi dolu bir eş tablosu çizmemişsin.
Tahmin ettiğim gibi eşin arkadaşlarınla görüşmeni istemiyormuş.
Annenle de aran iyi değilmiş.Bu kadar yalnız olmanı bunlar çok güzel açıklıyor.
Çalışmana da izin vermiyordur korkarım.
Sana da evde oturup kara kara düşünmek kalıyor geriye.

Diğer konularına şimdi baktım.Hiç burada anlattığın gibi sevgi dolu bir eş tablosu çizmemişsin.
Tahmin ettiğim gibi eşin arkadaşlarınla görüşmeni istemiyormuş.
Annenle de aran iyi değilmiş.Bu kadar yalnız olmanı bunlar çok güzel açıklıyor.
Çalışmana da izin vermiyordur korkarım.
Sana da evde oturup kara kara düşünmek kalıyor geriye.

Bi noktayi atliyosunuz, konu sahibi ben cok iyi insanim dostlarima hayir diyemiyorum onlar da beni kullaniyo diye agladigi icin adam gorusme diyomus. Yani zihin normal degil

Back
X