- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
karmaşık yazsanda artık ezberledik hep aynı,hep aynı..
bu kadar dert olduysa boşan yahu!
Tamm hemen şimdi mahkemeye koşuyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karmaşık yazsanda artık ezberledik hep aynı,hep aynı..
bu kadar dert olduysa boşan yahu!
Tamm hemen şimdi mahkemeye koşuyorum...
21 yaşında bir gençkızın 5 saat boş oturacak zamanı olmamalı.
Çalışmıyorsun anladım ama dışarı da çıkmıyor musun ?
Depresyondaysan evişiyle oyalanamazsın,kendine evdışında başka hobiler bulmaya çalış.
Bu kadar kaptırmış olmasan,evinle oyalan,yeni yemekler öğrenmeye çalış gibi şeyler söylerdim.
Yalnız kalıp içine kapandıkça daha çok düşünürsün.
Arkadaşların filan yok mu,başka şehre mi gelin gittin ?
Konu yine yaşa geldi diyeceksin ama evliliğin erken olması bir yana,21 yaşındayken 2. evliliği kabullenmek çok zor olur.
O yaşta insan bir gün aramasa türlü senaryolar kurar,bakışını bile kıskanır,tek sözünden türlü anlamlar çıkarır.
Sahiplenme had safhadadır,daha çok kendine odaklı düşünülür.
Belki 25-26 yaşında olsaydın daha farklı düşünecek,o kadar sorun etmeyecektin.
Ders çalışmam lazım sinava giricem yine..ama takintilarimdan oturu onu bile yapamiyorum..eşim geçen gün yalvarirom yüzün gülsün aklın bende olsun diyo kiziyo bana artık elinden geleni yapaiyo ama ben beş dakika biliyrm sonra yine fark etmeden yüzüm dusuyo düşünceye dalıyorum...
13 konu açmışsın..
ilk 2 si hariç,hepsı aynı seyı anlatıyor..
haksız mıyım?
senın konu açtığını görünce,okumaya gerek kalmıyor..
burdan berı bız ne yapalım sana..11 konudur care bulamamışsın..
Düşünn yani halimi benimde hoşuma gitmiyor aynı şeyleri yazmak ama gerçekten demkki cozemiyrm burda çare aramaya rahatlamaya çalışıyorum...
canım kaç yıldır evlisin......takıntılarını anlıyorum....anlıyorum derken elinde olmadan takıntı yaptığını... ama böyle eşine belli ettiğin sürece bunaltırsın
eşini....kendi elinle kaybedersin....düşünsene şuan senin yanında senin nikahlı eşin onunla geçirdiğin zamanı keyifli hale getirmek varken eskileri eşip hem
eşini hem kendini üzmek sana ne kazandıracak ki....yaşın küçük ama evlilik kararı alıp evlendiğine göre olgun bir bayan gibi davranmayı öğrenmen lazım
kuzum.....
herseyı olduğu gıbı kabul edeceksın..bunun başka yolu yooooookkk..kurma kafanda artık..
canım bilmiyorum eski konunuda okumadım
senin gibi bazen bende daralıyorum ama işe geldiğim için biraz rahatım
ama her akşam mutlaka eşimle vakit geçirip tv izlerim tavla oynarım
gezerim değişik yemekler mekanlar hazırlarım hep şaşırtırım
bazen suratım asıldıgında hemen kızar ama artık atmaya başladım
bende 23 yaşımda evlendim eşimin eski hayatı çok hareketliydi
şimdi evden çıkmıyor adam
sakın takılma sevseydi bırakmazdı
onu hala seviyor olsa seninle asla ilgilenmezdi
eşin kaç yaşında canım çocuğu varmıymış dier eşinden yani bunu diğer taraflada ilgileniyo çocuktan dolayı seninde aklına kurtmu düşüyo diye soruyorum yaşın çok küçük tatlım keşke aileni inleyip biraz daha bekleseymişsin ama sürekli surat asman kafanda olmayan şeyleri kurman hem sana hem evliliğine zarar verir eşinde bir süre sonra seni idare etmekten sıkılır toparlamalısın kendini ama eşine güvenemediğin konular varsa ve bazı şeyler seni haklı çıkarıyosa bilemem...
birde bazıları ister kadın ister erkek olsun ikinci evliliklerinde hernekadar kötü biterse bitsin ilk eşin bazı huylarını ikinci eştede ararlar oysaki ikinci eş yeni bir birey öyle kabullenmek gerekir buda huzursuzluktan başka bir şey getirmez![]()
Sende mi eşinin ikinci evliligisin? Benim esininde baya hareketliymis..benimle tanıştıktan sonra duruldu oda...hatta evliyken bile eve arkadslarini toplarmis biz tanıştık ne bekarkrn ne evliyken hiç bi arkadaki eve çağırma gelen arkadaşı olursada ya eşiyle gelir yada gelmez...arkadas ortamiylada ilişkimi kesti yani gorusuyoda gördüğü yerde selam selam o kadr...sen nasıl başa çıktın yaa takmiyosun..bizde akşamları tv izleriz vakit oldukça bol vol gezeriz
Keşke dinleaeymisim..var bitane çocuk ama ben alıp veriyrm eşimin en ufak iletişimi yok...beni supheye duaurcek bi davranışı olmadı ufak tefek beni üzmemek adina yaptığın seyler oldu tabi ama güven saracak değil ki ben takıntılı olmasm o ufacık seyelri takmazdim da...eşim seninle ilk evliliğimi yaptım ben senden öncel yok..var ama hep hata utanç verici seyler diyo
ben ikinci evliliği değilim canım
ama evlenmeden önceki hayatı çok hareketli
biz herşeyi birlikte yapıyoruz
başa çıkmak demeyelimde
mesala arkadşaları ile buluşacak sa bişey demem
gider 1 saat sonra gelir noldu derim sıkıldım der
canım eğer senden önce hayatı doa doya yaşadıysa korkma
o adamdan artık zarar gelmez
ama annesi gibi dırdırcı olma hep güler yüzlü ol
kavgayı sevmez erkekler
bide eski eşinden neden ayrıldı kusura bakma soruyorum ama
çocuk olmasaymış iyiymişçok aşık oldun sen eşine üzüldüm valla durumuna kıyamam
![]()
Esimde geçmişte yapabileceği herşeyi yapmış o yüzden korkmuyrm kendid diyo herşeyden hevesimi aldı. Diye...yok canım ne kusuru eşim zaten bosanirim diye evlenmiş yani cok farklı bi pskolojisi varmış o donem yalnız kalmış aileden uzak başka şehirde arkadaslrida sırf o kdinin evini kullanmak içim kocamla tanistirmislar kıvamda tabi belden aşağı bakiyo arkadaşı biz evlencez sizde evlenin gibi gaza getiriyo..kadında taht bi kadın zaten kıvamda evlenirom belli hi süre sonra bosanirim diye kadın zaten şeytan gibi kocama acindiriyo kendini hemende hamile kaliyo biliyo cunku bosanacagini baya karmaşık yani canm
seni kafanı kaıştıracak bişey yok canım sen okuluna bak
çocukla eşinin iletişimi hep olmasını sağla eşinin çocugu sonuçta
hemen çocukta yapma doya doya yaşa evliliğini
ve eşinle çocuk arasında hep iyi ol ol ki ilerde daha büyük sorunlar yaşama
anlatığına göreyse eski eşi çocuk dışında eşinin hiç iletişimi olmaz meraklanma
ama sen kadınla fazla yüz göz olma yaşımız küçük ve kadınlar her zaman kıskançtır
genlerimiz böyle sen bugünden başla eşine ufak süprizler yap ve yeniden kazan yoksa eşin
uzaklaşmaya başlarsa geri dönüşü olmaz
bu sefer tek mantıgı çocugu olur ve sen daha kötü olursun
psikolog falan hikaye sen ne kadar dolu dolu günlerini geçirirsen o kadar mutlu olursun