Bıktım KPSS lisans için ders çalışmaktan

Pes etmeyin... ben 7 yıl sonra atanmıştım.hatta sizin gibi çöküş dönemleri çok yaşadım.evlendikten sonra atandım üstelik hayırlısı o zamanmış demek ki.atanırsınız inşallah.

Pes etmeyin... ben 7 yıl sonra atanmıştım.hatta sizin gibi çöküş dönemleri çok yaşadım.evlendikten sonra atandım üstelik hayırlısı o zamanmış demek ki.atanırsınız inşallah.

motivasyonunuzu nasıl sağladınız? etraftan mı destek gördünüz yoksa etrafa rağmen mi siz inat ettiniz? ben de tusla uğraşıyorum herkes pes et artık diyor ama ben aklımdakinden başka bir bölüm istemiyorum

Ben dershaneye gittim canım eşim askerliğini yapıyordu o dönem.o şekilde oldu evde olmuyor yapamıyorum gelen giden yorum yapan...eşim de tusa hazırlanıyor şimdi nisan dan umutluyuz ihraçlardan dolayı çok kadro boşalır sanıyorum.inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.

umarım ya... aynen evde ailemleyim sürekli aynı muhabbetler baydı. teşekkürler.

Bravo tebrik ederim,bende evliyim bir de kızım var.esim destekliyor ama ben psikolojik olarak dipteyim..umarim biran önce toparlanir ve o manzaranin tadini çıkarmayı basarabilirim

Calisiyorum ama gecen sene hazirlandigim gibi hirsli degilim..
Hirs lazim banaaa
İsminden de belli tarihi seven birisin sanırım şöyle düşün ; 7 ay kaldı ve bu 7 ayda dişini azıcık sık.. bazı şeylerden fedakarlık göster bir daha soru bankası görmeyeceğin günleri.. güzel bir işinin ve geleceğinin olduğunu hayal et emin ol devamı gelir.. haa bide seni motive edecek sözler bul yaz kağıda göreceğin bir yere as Başarılar

kpss nin tek anahtarı sabırlı ve kararlı olmak. ben tam 15 yıl uğraştım ve şükür bu sene memur olarak atandım. ama hiç umutsuluğa kapılmadım hiç yılmadım.
15 yıl mı aman Alalh ım Gerçekten iyi sabır varmış sizde.. ne diyim darısı bize

Afrisyab sozu benim tarih dersinde ogrendigim ilk kelime.. sinavda cikmis tartisiliyodu fln..
Motive eden sozler asmak mantikli
Tavsiyelerin icin tesekkurler..
Sana da basarilar Allah hakkinda hayirlisini versin

Afrisyab sozu benim tarih dersinde ogrendigim ilk kelime.. sinavda cikmis tartisiliyodu fln..
Motive eden sozler asmak mantikli
Tavsiyelerin icin tesekkurler..
Sana da basarilar Allah hakkinda hayirlisini versin
Amiiiiiin Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşAllah. Umarım herkes hakettiği yerlere gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…