• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım sahte arkadaşlıklardan

dayanilmazoldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
96
0
86
32
Denizli
Çok üzgünüm çoookarkadaşlar gerçekten sıkıldım artık insanlar okadar sahte ki arkadaşlarım bi gün iyi bi gün kötü üstüne üstelik en yakın arkadaşımla bile aramda dağlar var artık hepsiyle aynı sınıftayım şuan bi samimiler görseniz can ciğer iki gün sonra düşmanlar arkadan konuşmlar hepsinden sıkıldım gerçek arkadaşlık istiyorum burda sizlere hiç tanımadığım insanlara dertlerimi anlatabiliyorum ama yakın arkadaşlarıma anlatamıyorum ister istemez bi arada olmak zorundayız uzak durmaya çalışıyorum imalı laflar arkadaşlığı anlatmalar falan hepsinden sıkıldım gerçekten arkadaşlık dostluk yalanmı çıkarsız karşılıkssız arkadaşlık yokmu

malesef en yakın arkadaşından bile herşeyi beklemek gerekiyor ,eskiden bikaç tane çok samimi arkadaşım olurdu başka olmazdı ..2 yıllık en iyi arkadaşım düşmanımla birlik oldu beni sattı 2 sene önce,,artık kimseden birşey beklemiyorum , kimseye güvenmiyorum , bunu karşımdakine de hissettiriyorum , bir cok arkadaşım var ama tamamen güvendiğim yok diyebilirim..içimdeki insan sevgisini öldürdüler artık iki yüzlü olmak zorunda hissediyorum kendimi kimseyezerre kadar değer veremiyorum
..

Kimseye gerçekten güvenmemek lazım. Bu biraz paranoyakça oluyo ama gerçekten öyle...
Hele üniversite arkadaşlıkları daha bir içinden çıkılmaz oluyor...
Geçen sene yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği bir arkadaşım,kendi ev arkadaşına benim hakkımda neler neler demiş,yok bizden çıkmıyor bilmem ne gibisinden. Duyunca deliye dönmüştüm...
Özellikle çok çok özelini kimseyle paylaşmamak lazım. Gün gelip onu sana koz olarak kullanabiliyor...
Gerçek arkadaşlık yok mu ? tabii ki var. ama zamanla ortaya çıkıyor işte kimin ne olduğu...

Kimseye gerçekten güvenmemek lazım. Bu biraz paranoyakça oluyo ama gerçekten öyle...
Hele üniversite arkadaşlıkları daha bir içinden çıkılmaz oluyor...
Geçen sene yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği bir arkadaşım,kendi ev arkadaşına benim hakkımda neler neler demiş,yok bizden çıkmıyor bilmem ne gibisinden. Duyunca deliye dönmüştüm...
Özellikle çok çok özelini kimseyle paylaşmamak lazım. Gün gelip onu sana koz olarak kullanabiliyor...
Gerçek arkadaşlık yok mu ? tabii ki var. ama zamanla ortaya çıkıyor işte kimin ne olduğu...

böyle tiplerdende hiç hoşlanmam.yanında başka başkasının yanında bambaşka davranan...

kız kıza hep birbirlerine rakiplerdir

en iyisi sırlarını anlatma kızlar acaip acımasız olabiliyor

sende ona göre çok duygusal olma yoksa hastalanacaksın birde her yüzüne güleni dost sanma!!!

benim iki tane dostum var biriyle okul yıllarımdan beri görüşüyoruz samimiyiz 12 yıllık dostum her sıkıntımızı paylaşırız.gerçek dostu arkadaşı bulmak çok zor ama imkansızda değil.yine evlenince bir samimi arkadaşım daha oldu onunlada 4 yıldır sürekli görüşüyoruz şimdiye kadar hep kötü zaman dostum oldu.bütün sıkıntılarımda yanımdaydı.çok şükür ya sıkıntımı paylaşacağım iki dostum var.olmasaydı kafayı yerdim galiba

Back
X