- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Ilk gün bütün gelinler ogullar kv.de de toplanir. Yemekler yenir, caylar içilir, muhabbet geceye kadar sürer, ertesi gün en büyük eltimin ailesinin evine Cümbür Cemaat gideriz bayram kutlariz, eltimle kaynimi orda birakir ortanca eltimin ailesine gideriz. Orda da ayni şekilde bayramlasir En sonda da benim aileme gideriz. Bir iki gün kalir kendi akrabalarimizi gezeriz. Böylece de bayram tamamlanir.
Ama biz birbirimizi cok severiz. Eltilerimin ailesi falan mukemmel insanlar.
Velhasili ilk erkegin ailesine gidilir. Dogru olan budur. Yani benim annem bana böyle öğretti.
Ayrica cok saygisizca konusmussunuz. Bayram günü neden birbirinizi kiriyorsunuz ki? Şahsen ben esimin annesiyle böyle cirkin bir konusma yapsaydim, eşimin yüzünü bir daha asla goremezdim. Hakli da olurdu. Siz kucuksunuz ve sayginizi korumak zorundasiniz. Karsinizdakinin ne dedigi ne yaptigi onemli degil ama saygi cok önemli. .
Ama biz birbirimizi cok severiz. Eltilerimin ailesi falan mukemmel insanlar.
Velhasili ilk erkegin ailesine gidilir. Dogru olan budur. Yani benim annem bana böyle öğretti.
Ayrica cok saygisizca konusmussunuz. Bayram günü neden birbirinizi kiriyorsunuz ki? Şahsen ben esimin annesiyle böyle cirkin bir konusma yapsaydim, eşimin yüzünü bir daha asla goremezdim. Hakli da olurdu. Siz kucuksunuz ve sayginizi korumak zorundasiniz. Karsinizdakinin ne dedigi ne yaptigi onemli degil ama saygi cok önemli. .