Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmayim? Ataerkil bir toplum degil mi bizimkisi? Nerde yasiyorsunuz siz? Ben dogruKatılıyorum çok aştı kendini, ataerkil aile evet erkeğin tarafı evet, kadın 2. Sınıf ya evet önce erkeğin tarafı sonra ezilen mazlum kadın haberleri hikayeleri , üfff siz yapmayın kadın olarak bari siz
Aynen ben de kendi ailem de böyle gördüm, sadece kadının iktidar savaşı okadar umrunda olsa bir başına 80 yaşında hasta ihtiyar kadını ( kayınvalidesi olur) evinde oturcağına oraya giderdiKurban bayramında ev ziyaretleri ikinci gün yapilir zaten, ilk gün çoğunluk kurbanla ugrastigi için..
Ki zaten bu yüzden kurban bayrami tatili dort gündür, ramazan bayrami uç gün..
Bizde dedeme ( annemin babası ) dun gittik kimse garipsemedi..
Allah aşkına erkek tarafı falan filan ilk gün oraya gitmeler bende türküm Türkiye de büyüdüm erkek tarafı muhabbeti duymadım, böyle bi kural mı varNe yapmayim? Ataerkil bir toplum degil mi bizimkisi? Nerde yasiyorsunuz siz? Ben dogru
ya da yanlis diye irdelemedim, uymak
zorundasiniz da demedim. Mazlum kadin
haberleriyle benim yorumumun ne alakasi
var? Her kv kp ilk gun ziyaret eden kadin eziliyor sonucunu mu cikartiyorsunuz simdi siz ?
Maşallah senin kocaya da ne diyim arkadaşımBenim esim gecen hâfta persembeden beri annesini gezdiriyor memleketine gittiler ben ve oglum yalniziz. Benim yerimde olmadigina sukret.
Aynen ben de kendi ailem de böyle gördüm, sadece kadının iktidar savaşı okadar umrunda olsa bir başına 80 yaşında hasta ihtiyar kadını ( kayınvalidesi olur) evinde oturcağına oraya giderdi
Umumiyetle adet boyledir. Ilk gun kahvaltida birlikte olunur. Buyuk sehirlerde pek dikkat edilmese de genelde boyledir. Sizin ailenizdeAllah aşkına erkek tarafı falan filan ilk gün oraya gitmeler bende türküm Türkiye de büyüdüm erkek tarafı muhabbeti duymadım, böyle bi kural mı var
Kayınvalide ye köpürmeden önce de dedim 2. Günü gitme sebebimiz de o ki, kurbanla uğraşılıyo falan ya, evden çıkmadık bugün bayramlaşma yapalım siz de kurbanla uğraşıyorsunuzdur diye, k.v bana yok bizim kurbanımız sabah halloldu, ben ne biliyim hallolup hallolmadığınıBizde de ilk gün gidilmez. Hatta ilk gün damlayanlara sinir olurum. Kurban etiyle mi uğraşayım, yorgunluğu mu atayım sizle mi ilgileneyim? He kesilmiyorsa gidilir evet ama bayramın amacını da şaşmamak lazım.
Amaç hatırlamak, sevip saymak, küslerin barışması, sosyalleşmek iken tam tersi gerginlik zamanlarına dönüyor bayramlar...
Söyleseymiş o zaman...Kayınvalide ye köpürmeden önce de dedim 2. Günü gitme sebebimiz de o ki, kurbanla uğraşılıyo falan ya, evden çıkmadık bugün bayramlaşma yapalım siz de kurbanla uğraşıyorsunuzdur diye, k.v bana yok bizim kurbanımız sabah halloldu, ben ne biliyim hallolup hallolmadığını
Tamam olabilir belki öyle bi adet biz de yoktu, tamam onda varsa kendi neden uymuyorda benim uyma mı bekliyo, beddualar laflar havada bana da oğluna da, bi dön de kendine bak değil miUmumiyetle adet boyledir. Ilk gun kahvaltida birlikte olunur. Buyuk sehirlerde pek dikkat edilmese de genelde boyledir. Sizin ailenizde
buna uyulmayabilir. Kural demek yanlis
mecburiyet elbette yok. Adet demek daha
dogru ama dedigim gibi artik ozellikle buyuk
sehirlerde adetler de insanlara gore degisebiliyor.
Sadece iktidar mücadelesi başka bişey değil bi de ilk olarak anneme gitmemiz hasta kadın hastaSöyleseymiş o zaman...
Ha 2. Gün ha 4. Gün ne farkeder acaba?
öyleyse ağzına sağlık bacımKendi kapıda dedi milletin yanında oğlu da misafir gittik sonra kp ben kv ve eşim mutfakta kimse yokken edildi
Bence de öyle, daha annemlere gitmedik deseydiniz problem olmayacaktı çünkü.Sadece iktidar mücadelesi başka bişey değil bi de ilk olarak anneme gitmemiz hasta kadın hasta
Konunun o kismina yorum yapmamistim.Tamam olabilir belki öyle bi adet biz de yoktu, tamam onda varsa kendi neden uymuyorda benim uyma mı bekliyo, beddualar laflar havada bana da oğluna da, bi dön de kendine bak değil mi
Oğlu aradı, benle zaten bozuk oğluyla da bozukta annesi işte, tel de hiç laf yoke aramadınız mı birinci günü peki hiç
yani siz konuşup demdinz mi anne iyi bayramlar falan diye. sanrm sizin aranz zaten bya bozuk bayram bahaneOğlu aradı, benle zaten bozuk oğluyla da bozukta annesi işte, tel de hiç laf yok