• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım senden bıktım

ben evlendim evleneli bayram sabahı namazdan önce kv ye gideriz ordan eşimi kaynımı kp namaza gönderir kahvaltyı hazırlar bekleriz ki gelsinler hep birlik bayram kahvaltısı yapalım.kurbandada değişmez bu kural.hiçte şikayetçi değilim hepbirlikte çok güzel oluyo bunlar bizim geleneklerimiz.kv pek sevmem iyi anlaşır gibi görünürüz dışarı karşı.asla yabancı yanında lafımız olmaz yanlız kalınca iteleriz lafları o ayrı.sevmiyorum ama saygım sonsuz kocamın annesi çünkü.

bence sende koy araya mesafeni ne laf sok nede laf söylemesine izin ver heleki eşlerin yanında yabancı insanlar önünde,arkadan ver kalayı:KK48:

Şimdi ilk gün gidilmez biliyorsaniz , bilmiyorduk özür dilerim der geçersiniz bir daha yapmazsiniz...kayinvalidem de gitmemiş diye konuşmak "saygisizlik".. Kayinvalideniz kendini pencereden atsa sizde mi atacaksiniz ki?

Ama ben niye gidicem istemem diyorsaniz da gitmezsiniz sonra da sinir olmazsiniz çünkü yaptiginizin sonucu bu katlanacaksiniz...

İlk gün is olur ama herkes isini halleder oyle toplanilir, aksam 8lere kadar kurban kesilmiyor sonucta...Siz kesmediyseniz tatlinizi yapip gider yardim edersiniz hem nasiplenir hem ailecek olursunuz.. Bunda da sorun edilecek ne olabilir ki? Aile olmak size neden zor?

Aferim gelinler laf yiyoruz ama sokmasınıda öğreniyoruz:KK48::KK53:
Valla ben de laf sokmaya meraklı değilim ama herşeyde problem olmaz ki hep tartış herşey onun istediği gibi olsun, ama öyle bî dünya yok ki, içimde patlıcana koyveriyom, iyilikle de yaklaştım sus novelll boşver ama yok git gide tepeme çıkar oldu baktım olmuyo öyleyse böyle

Şimdi ilk gün gidilmez biliyorsaniz , bilmiyorduk özür dilerim der geçersiniz bir daha yapmazsiniz...kayinvalidem de gitmemiş diye konuşmak "saygisizlik".. Kayinvalideniz kendini pencereden atsa sizde mi atacaksiniz ki?

Ama ben niye gidicem istemem diyorsaniz da gitmezsiniz sonra da sinir olmazsiniz çünkü yaptiginizin sonucu bu katlanacaksiniz...

İlk gün is olur ama herkes isini halleder oyle toplanilir, aksam 8lere kadar kurban kesilmiyor sonucta...Siz kesmediyseniz tatlinizi yapip gider yardim edersiniz hem nasiplenir hem ailecek olursunuz.. Bunda da sorun edilecek ne olabilir ki? Aile olmak size neden zor?
Aile olmak zorlamayla, o sizin verdiğiniz resim karesi ile bitmiyo, aile olmak o karede ki insanların birbirini koşulsuz sevmesi, yanlışı kusuru varsa örtmesi, o karede ki insanı olduğu gibi kabul etmesi ile oluyo,

Novell o kadar gerginim ki suan. Disarida kiyamet kopuyor. Tuylerim diken diken. Aglayasim var.
Ama suraya girdim ve senin konunla neselendim.

Kocan sana destek olmasa anneci igrenc erkek derlerdi. Destek oldugu icin hayirsiz evlat olmus simdi de.
Neyse büyükler her zaman dogruyu bilir diye bir kaide yok. Her buyuge saygi duyulmali diye bir kural hic yok.
Buyukse büyük gibi davranmali.
Teşekkür ederim, problem seni üşengeçim neyse çözülmesi dileğiyle

Kocan sana destek olmasa anneci igrenc erkek derlerdi. Destek oldugu icin hayirsiz evlat olmus simdi de.
Neyse büyükler her zaman dogruyu bilir diye bir kaide yok. Her buyuge saygi duyulmali diye bir kural hic yok.
Buyukse büyük gibi davranmali.
anneci erkeklere bayılırım.annesine değer veren karısına da değer verir.bu bir nebze kadına saygıdır:KK66:

anneci erkeklere bayılırım.annesine değer veren karısına da değer verir.bu bir nebze kadına saygıdır:KK66:
Ablacim anneye saygi elbette olacak. Ama şurda ne kaynanalar okuyoruz. Oglunun yuvasini gözünü bile kirpmadan dagitabilen.
Ben niye bu tarz bir insana sirf buyuk diye saygi duyayim?

Egem canım bak üstte ki yazımda geçiyo, benim k.v. De nin kendi tarzında bi kızkardeşi var bunun da oğlu 2 yıldır evli, bunun oğlu var ya bu teyzenin ağzıının içine bakar annemin annecim hanımı geçenlerde canına kıymaya kalktı neden mi anasını sayan bu oğlu hanımını devamlı ötelediği için, nasıl değer de mi, Hanımını intihara sürüklüycek kadar, ben yazıyorsam boşa yazmam, çok antisin bana ama benim konulardan iş çıkmaz sana

Back
X