Bıktım senden kaynana...

Harca bacım kocanın parasını sonuna kadar hakkındır o senin ailen o adam senin için çalışıyor bu kadar :) anası da kudursun ohhh
Ay valla öyle canım istediğini yapsınnn aklınca bana huzur vermeyecek peh ben eşimle iyiyim o dış kapının mandalı:))) hayır ne güzel gelmiyodu ne olduda geliyo yaaa. İns gelmez dua ediyorum gelirsede birazda ben onun moralini bozayim:))

Aslında bi ihtimal var canım ya ama birikim yapmamız lazım bu olaylar olunca elimizdekini kaybettik bi anda :KK43: arsamız var ev yapma durumu var oraya
bence ilk hedefin bu olmalı. kurtul onun yanından. seninle ilgili bilgi kaynaklarını da kes.

anahtar? bunu sevdim. olunca ben de anahtarı sıkı sıkı tutacağım.:dondurma:
Sana bi şey anlatayım bu kv olayları yüzünden eşimle aram çok bozuktu bir akşam arkadaşlarımıza oturmaya gittik ben içerideyken eşim demiş ki ben onun sonuna kadar haklı olduğunu biliyorum ama bunu ona söylersem bi daha onu tutamam demiş ;) yani bakma eşin de biliyordur a hepsini bilmese de farkındadır :)

Kayinvalide bir dahaki gelişinde kamera kaydı yapın bi güzel her seyi çeksin.

Görümce de olsun ve siz eşinize izlettirin.

Ben insan değil miyim sabır nereye kadar?Esinizin tavrina bakın belki halleder meseleyi.

Halletmezse güzelce anlatın kayinvalidenize beni rencide ediyorsun deyin sürekli aşağılama ne ya tazminat davasi sebebi.

Oğlunu kiskaniyor bence epey kıskanç. .

Bence konuşmalısın bunlardan bunlardan rahatsızlık duyuyorum, ben ağaö kavuğundan çıkmadım benim de bir annem vardı ben öğrensin yapabilirim ayrıca burası benim evim lütfen müdehale etme diye.
Çünkü genelde konuşmak için konuşuyorlar bana da ilk zamanlar gelip işte şunu şöyle bunu böyle yap vs dedi durdu ben sustum ilk zamanlar ama sonra bana söylediklerini bence sen kendi evinde yap önce dedim sonra birşey diyemedi.
Cevap vermemek lazım ama cevap vermeyince de iyice sindirdim diye bastıkça basıyolar.Tavrını koymalısın nasılsa öyle ya da böyle gelip konuşuyolar ama en azından mesafe koyduğunda lafına cevap verince çekiniyolar.

Kızlar önceki konularımı da okursanız daha iyi olur.
Sorun şu ki kayınvalidem bana sürekli ezik, bişey bilmeyen, salak muamelesi yapıyor. Bayadır küstük ne güzel görüşmüyoduk bugun bişeyi fırsat buldu geldi 5 dklıgına . temizlik yapıyorum halılarımda biraz batmıştı. Elini beline koymuş bağırıyor "bu ne böyle kir cocuk yapıyosa sokma yazık değil mi biri gelse bize küfreder 100 kere göz kalemini odada açma dedim mafolmuş halı!!!" Duymamazlıktan geldim. Herşeyi ben bilirim ben yaparım diyor.
Evimin temizliğine bile muhalefet. Yavaştan bütün evi temizliyorum ama o sanki temizlemiyor musum gibi gelip görümceme ' şu perdeleride sök makineye atalım yıkansın' gibi şeyler söylüyor. E ben zamanı gelınce yapıcam zaten. Size mi kaldı.
Hanım ağa gibi tavırlarrr.Baktı baktı cevap yok çıktı gitti. Kadın beni böyle azarlamassa rahat etmiyor ya.
5 aydır küsüz ve sırf azarlamak için gelmeye çalışıyor kadın.
Sürekli böyle bişey yere düşse abartıyor normal bişeyi bile düşmana küfür eder gibi söylüyor. Sesini yükseltiyor.
Sanki bana karşı büyük bi öfkesi var. beni ezip sindirmeye çalışıyor ve başarıyor. Bende salak gibi anne anne diyorum aşırı güler yüzlüyüm. Sanki ona bi muhtaclıgım biseyim var gibi çekingenlik. Yeri geliyor maddi manevi yardımcı oluyoruz onlara ama aklınca benden üste çıkıp sanki mecburmusuz da yapıyormusuz gibi gösteriyor. Yani ben büyüklenirim sanıyor .
Kızlar sizce nası bi tavır almalıyım. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Bu zamana kadar hiç tersine gitmedim bişey demedim büyük bi saygım var ona gereksizce ve o saygıyı bi bozarsam kuma gibi birbirimizi yeriz. Eşimede bunu söyledim.
İnanın ayarım yok bi ağzımı açarsam büyuk oldugunu unuturum.
Alttan alttan da yapamıyorum hiçbişeyi.
Bu tarz insanlarla nasıl başa çıkılır?
Kız ötsün dursun bişey yapma inadına gül o ne diyosa tersini yap

Beni kendi annem çocuk gibi azarlamaz. Haddini bildirirdim. Dişinizi gösterin. Sizin üzerinizden ego tatmini yapmasına izin vermeyin. Tekrar gelip bağırırsa daha yüksek sesle bağırarak kovun evden. Tamam eşinizin annesi ama saygı hakedilir.

Böyle insanları bir türlü anlamıcam heralde. Sanane be kadın halısından perdesinden! Allah allah bak yine sinirlendim. Kaynana kişisi evin ayrı barkın ayrı nasıl karışabiliyor sana ya. Vallahi pes. Ben çok temizlik yapan bir insanım evim düzenlidir genel olarak temizdir. Kaynanam üst katımda oturuyor daha dün konuşurken mutfak dolaplarını falan silmiştim camlar perdeler çok isim var dedim 'Yorma kendini be kızım canından kıymetli mi?' Dedi 'boşver yapma zaten senin evin temiz' diyor. Bu ikisi nasıl kaynana adı altında bir tutulur. Valla benimkine bundan sonra melekaynana diyeceğim yazarken. Tabiki olur arada alınganlıklar olmuyor değil ama benim işlerime karışamaz. Hele gelip benim evime halılar lekeli perdeleri yıka diyecek boşver sen benim evimi herkes kendi evine baksin derdim ama tabi demez öyle bişey :KK70:Bence sen güzelce temizlik yap halılarını falan lekeleri temizle tatlınıda yap kaynananida çağır esin varken temizlik nasıl olurmuş görsün :temizlik:

valla bunları duyunca evlilikten soğuyorum. bu ne ya sevgili erkek anaları bırakın şu gelinlerin yakasını artık.eğer gerçekten ortada müdahale edilmesi gereken bir şey varsa tamam da yoksa insanları huzursuz edip şu üç günlük dünyada bunaltmanın hiç anlamı yok.oğlunuzu seviyor size de saygıda kusur etmiyorsa namuslu kadınsa evinin işini de yapıyor eşini çoluk çocuğunu aç koymuyorsa size de b.. yemek düşer bence.:rapci:

Back
X