Evini taşı uzak olun birbirimize nurlu olun.Kızlar önceki konularımı da okursanız daha iyi olur.
Sorun şu ki kayınvalidem bana sürekli ezik, bişey bilmeyen, salak muamelesi yapıyor. Bayadır küstük ne güzel görüşmüyoduk bugun bişeyi fırsat buldu geldi 5 dklıgına . temizlik yapıyorum halılarımda biraz batmıştı. Elini beline koymuş bağırıyor "bu ne böyle kir cocuk yapıyosa sokma yazık değil mi biri gelse bize küfreder 100 kere göz kalemini odada açma dedim mafolmuş halı!!!" Duymamazlıktan geldim. Herşeyi ben bilirim ben yaparım diyor.
Evimin temizliğine bile muhalefet. Yavaştan bütün evi temizliyorum ama o sanki temizlemiyor musum gibi gelip görümceme ' şu perdeleride sök makineye atalım yıkansın' gibi şeyler söylüyor. E ben zamanı gelınce yapıcam zaten. Size mi kaldı.
Hanım ağa gibi tavırlarrr.Baktı baktı cevap yok çıktı gitti. Kadın beni böyle azarlamassa rahat etmiyor ya.
5 aydır küsüz ve sırf azarlamak için gelmeye çalışıyor kadın.
Sürekli böyle bişey yere düşse abartıyor normal bişeyi bile düşmana küfür eder gibi söylüyor. Sesini yükseltiyor.
Sanki bana karşı büyük bi öfkesi var. beni ezip sindirmeye çalışıyor ve başarıyor. Bende salak gibi anne anne diyorum aşırı güler yüzlüyüm.
Sanki ona bi muhtaclıgım biseyim var gibi çekingenlik. Yeri geliyor maddi manevi yardımcı oluyoruz onlara ama aklınca benden üste çıkıp sanki mecburmusuz da yapıyormusuz gibi gösteriyor. Yani ben büyüklenirim sanıyor .
Bide sürekli tavır değiştiriyo mesela kızımı bahçeye götürüyo geri geldiginde kapıdan bırakıp' hadi git annen orda bak annesi kızın geldi felan diyo. Sanki aramız iyiymş gibi..
Kızlar sizce nası bi tavır almalıyım. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Bu zamana kadar hiç tersine gitmedim bişey demedim büyük bi saygım var ona gereksizce ve o saygıyı bi bozarsam kuma gibi birbirimizi yeriz. Eşimede bunu söyledim.
İnanın ayarım yok bi ağzımı açarsam büyuk oldugunu unuturum.
Alttan alttan da yapamıyorum hiçbişeyi.
Bu tarz insanlarla nasıl başa çıkılır?