Bıktım su sosyal medyadan

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Ben takintiyim bunu basta soyleyim sakin bana pskologa falan gidinde demeyin benim yine sorunum esimle face twteer whatsaap i bittu simdide instagram acmis takip ettiklerinde kizda var bende sinir oluyorum ya insan niye tanimadigi birisini takip eder cok merak ediyorum kim bu kizlar deli olacam ya hadi eski sevgilisiyse diye dusunmekten basim a agrilar giriyor

Sen kim olduğunu bilmeyip ihtimalleri degerlendirdigine gore, tanımadığı kişileri mi takip ediyor? Sordun mu?

KK yuzunden ben de nefret etmeye basladim sosyal medyadan.

bacım tek kelime yorum yazılcak bışey değil,ben sosyal medya kullanan bırı ile çıkmam ıle,ha evlendım sonra açtı,boşarım,buyuk konuşma dıcen,e zaten ondan evlenmıyom,kendımı bılıyom

O takipçi sayısı, beğeni almak için. Biraz ego tatmini işte.
Ama biz faceden başka bişey kullanmıyoruz. Twitterda sadece benim hesabım var. Diğerlerine hiç bulaşmadık daha. Bi tane yetiyor da artıyor.

Ben takintiyim bunu basta soyleyim sakin bana pskologa falan gidinde demeyin benim yine sorunum esimle face twteer whatsaap i bittu simdide instagram acmis takip ettiklerinde kizda var bende sinir oluyorum ya insan niye tanimadigi birisini takip eder cok merak ediyorum kim bu kizlar deli olacam ya hadi eski sevgilisiyse diye dusunmekten basim a agrilar giriyor
Kocanızı tanımıyorum ama size tepki olarak inadına yapıyor olabilir mi? Aldırmayın demeyeceğim, bunun için çok geç olduğunun farkındayım. Aldırmıyor gibi yapsanız. Hevesi geçince bırakır. Veya siz de instagrama girip yakışıklı erkekleri takip edin.

Sosyal medyanin ne gunahi var , esiniz abaza.

Facebook mu ona git kadinlarin resimlerine bak dedi??

Bir de cidden anlamiyorum takip etmenin fotolara bakmanin mantigini . Diyelim ki hatunun birinin fotosuna 5 vakit bakiyorsun, eee ne olacak, hatun gel seviselim mi diyecek?? Nedir yani tanimadigin etmedigin birinin fotosuna bakmaktan saglanan kazanc?

İyi de instagram ve twitterın mantığı bu :)
Birinde çektiği fotoğrafları beğeniyorsan takip ediyorsun öbüründe yazdıklarını.
Bende tanımadığım insanları kadın erkek takip ediyorum ilgimi çeken içerikleri varsa. Ne bir mesajlaşmamız var ne başka bir durum. Tanımadığım insanların fotoğraflarını da beğeniyorum yani. Facebooka göre çok farklı bir sistemi var oranın yani. Tanımak değil beğenmek yeterli.
Ne bileyim bana bu instagram ve twittera anlam yükleyen kıskanç kadınları anlamıyorum. Ne ben sevgilimin takipçisine ne o benimkilere karışıyor mutlu mesut sadık devam ediyoruz. Takipçim olan erkeklerin böyle eşleri yoktur iniallah da durduk yere bizim de günahımız alınmıyordur.

şu erkeklere sinir oluyorum sen evlenmişsin artık ya ne bekar gibi hareketler ediyorlar, insanın face falan olur ama adam gibi kullan çık, resmen bekar ergenler gibi hareketler ya

İyi de instagram ve twitterın mantığı bu :)
Birinde çektiği fotoğrafları beğeniyorsan takip ediyorsun öbüründe yazdıklarını.
Bende tanımadığım insanları kadın erkek takip ediyorum ilgimi çeken içerikleri varsa. Ne bir mesajlaşmamız var ne başka bir durum. Tanımadığım insanların fotoğraflarını da beğeniyorum yani. Facebooka göre çok farklı bir sistemi var oranın yani. Tanımak değil beğenmek yeterli.
Ne bileyim bana bu instagram ve twittera anlam yükleyen kıskanç kadınları anlamıyorum. Ne ben sevgilimin takipçisine ne o benimkilere karışıyor mutlu mesut sadık devam ediyoruz. Takipçim olan erkeklerin böyle eşleri yoktur iniallah da durduk yere bizim de günahımız alınmıyordur.
Ben takintiliyim digerlerini bilemem takiyorlarmi takmiyorlarmi ben tesetturlu birisiyim esimin neden acik dekolteli giyenen birisinin takip etmesini istemiyorum cunku kiskaniyorum elimde degil

şu erkeklere sinir oluyorum sen evlenmişsin artık ya ne bekar gibi hareketler ediyorlar, insanın face falan olur ama adam gibi kullan çık, resmen bekar ergenler gibi hareketler ya
Aynen bende cok sinir olmaya basladim maden actin niye kizlari onu bunu takip ediyorsun biliyorum ben o takip sayisi cogalacak cogunluguda kiz olacak o zaman ben kapattirmssini bilirim

Sosyal medyanin ne gunahi var , esiniz abaza.

Facebook mu ona git kadinlarin resimlerine bak dedi??

Bir de cidden anlamiyorum takip etmenin fotolara bakmanin mantigini . Diyelim ki hatunun birinin fotosuna 5 vakit bakiyorsun, eee ne olacak, hatun gel seviselim mi diyecek?? Nedir yani tanimadigin etmedigin birinin fotosuna bakmaktan saglanan kazanc?
Cok gunahi var ben kabul etmiyorum bana gonderilen istekleri o niye kabul ediyor

X