- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Samire tmv
ben de mutsuz olurum. biliyorum.Hayal öyle güzel bir şey ki. Haydi twitter, facebook neyse de bu instagram insanı çok güzel kandırıyor. Bir bakıyorsun önünde çok lezzetli bir tabak yemek, hiç gitmediğin bir sahilde günbatımı, sana dönüp bakmayacak bikinili bir kadın. Elini uzatsan değecekmişsin gibi. 'Birilerinin gözleri şu anda bunları görüyorsa benimki niye görmesin' diyorsun. O fotoğrafları çekenleri takip ediyorsun. Hele öyle şanslı insanlar seni takip ederse daha bir mutlu oluyorsun. Bu adamın açlığı cinsel yönde olduğu için bikinili, dekolteli kızların peşinde. Kimisinin gözü açtır o yemek peşinde olur. Ayakkabıya meraklı olanlar veya modaya tapanlar yabancıların gardıroplarının peşinde. Bakıp hayal ediyorsun. Forumdaki evli kadınlar ise, 'evli bir adam bakamaz, hayal edemez' diyorlar. Belki ben evli olmadığım için anlamıyorum. Ama şunu biliyorum, benim kocam benim kimin, neyin resmine baktığıma karışırsa çok mutsuz olurum.
arada büyük bir çevre ve yetişme farkı var, sanırım. ben 29 yaşındayım, bekarım, yalnız yaşıyorum, sevgililerim oldu, terk ettim, terk edildim, çalışıyorum ve bu yaşta yalnız olmanın da etkisiyle, kendim, tek başıma bir bireyim. çocuğum yok, kocam yok. elimde beni ben yapan, okuduklarım, izlediklerim, hayat tecrübem, mesleğim ve düşüncelerim var.
öyle bir isteğim yok ama olsa da kendimi çocuğum ve kocam üzerinden ifade edemem.
evli adam bakamaz diyorlar ama benim sırf poposu güzel diye takip ettiğim yabancı erkek modeller var. adamı 3 yıldır falan takip ediyorum yani zamanın bir noktasında o adamı takip ederken sevgilim vardı. eski sevgilim Jen Selter'ı takip ederdi ki kendisi 21. yy'ın bayan poposu, e hatunun poposu güzel, ne yapayım yani.
dünyadaki en güzel kadın ya da tek güzel kadın ben değilim ki.
bilemiyorum belki de bu kadar öz güven de küpüne zarar, olabilir ama ben kısıtlamayı sevmediğim gibi kısıtlanmayı da sevmiyorum. kendimi rahatsız hissediyorum.
diğer yandan da konu sahibi gibi düşünen kadınları da anlamaya çalışıyorum, aynı şekilde yetiştirilmedik, bana hayatım hakkında söz sahibi olabilecek tek kişinin ben olduğum öğretildi. belli bir yaştan sonra annem babam sadece yol göstericilik yaptı, kapalı bir çevrede, sıkı, şaşmaz kurallarla büyümedim.
kız çocukların namus, edep, haya, diye büyütüldüğü bir sosyal çevrede değilim, dolayısıyla kısıtlamak ya da kısıtlanmak benim için bireysel varlığa hakaret ama, bazı kız çocukları, bireysellikleriyle değil, içinde bulundukları topluluğun bir ferdi olarak o topluluğun kendi özgü kuralları içinde büyütülüyorlar ve evlendiklerinde de durum değişmiyor.
o yüzden kendi kurallarla büyüyen kız, aynı kurallar kocası için de geçerli olsun istiyor ama koca başka bir dünyanın özleminde.
birey olmakla alakalı sorunlar bunlar ve çözümlenmesi çok zor.