Bıktım valla bıktım sizden

ahhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh bende kayınvalideme çok yakın oturuyorum 4 yıllık evliyim burnumdan getirdiler daha evlendiğim sabah eşimin teyzesi ve erkek kardeşi sabah 8 de bize geldiler düşünün ve her allahın günü muhakkak biri uğrar evde yaz kış hiç rahat dolaşamam heran biri gelecek üst kattada amcası oturuyor hadi bunlar bişi değil gelsinler ama herşeyimize karıştılar gelenimize gittiğimize giydiğimize yaaa uyku saatlerimize bile ben çalışıyordum her akşam yemeğe işçıkışı onlara gidilecek eğer bigün gitme ertesi gün kızılca kıyamet koparırdı kaynanm pazar sabahları yok öyle uyumak 9 deyince kaynanamda oluruz kahvaltıdan sonra evini temizleriz kendi evimde evliliğimin bi tadını çıkaramadım bunlarada razıyım çnkü çok büyük bi aşkla evlendik ama herşey kusur heryaptığım kabahat oldu düşünün bulaşık yıkarken ben herşeyi pat pat vuruyormuşum yada bikere ağzımdan yoruldum lafı çıksın oooo hemen eşime bidaha gelmeyin evinize gidin allahım neler yaşadık eşim ailesini çok iyi tanır bana hak verir ama gene onlardan kopamaz zaten öyle bir derdim yok ama biran önce onlara uzakta biryere yerleşmek istiyorum hep dua ediyorum allahıma mızmız arkadaşım gibi benim kayınpederde kaynımda aynı evde bulamasınlar ona bile surat asarlar bukadarda olmaz ki ...:gitme: ama biliyorum kabahat benim ben zamanında çok yüz verdim oda içimde kötü bi niyet olmadığı için ne biliyim başıma bunlar gelecek yoksa ne yakınlarına otururdum nede herdediklerini sineye çekerdim maymun gözünü açtı ama geç oldu baştan yapamadığım için şimdide ağırlığımı koyamıyorum yine onların dediği oluyor deliricemm

cnm yanı aynı aynı resmen benı anlatmıssın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ALLAH SANADA BANA YARDIM ETSIN

BENIMDE BIR IKI APARTMAN ILERISINDE HALALARI BABAANNESI
TEYZELERI YENGELERI VAR OFFFFFFFF KAPIM DURMADIGI ZAMANALR OLUYOR

INSAN EVINDE BIR GUN RAHAT DURAMIYOR YA SOZDE YENI GELIN EVI

HERGUN BIR TANTANA

BIZIMDE YAAAA EVLENDIK ERTESI GUN BIZE GELIOLAR CAYA DUSUNUN YAAAA

DAHA EVLENELI BIR GUN OLDU YA BIRAKIN BIR BIRAKIN

YOK BUNLAR DENGESI ANACIGIM

BEN BIR BUCUK SENELIK EVLILIK ZAMANINDA BENIM AILEM SADECE TOPLASAN BENIM ZORUMLA 5 KEZ GELMISTIR YA

DAHA YEMEGE BILE GELMEDILER DUSUN AMA BUNLAR YLZ BIZE YEMEKELR YAPSIN CAGIRSIN SABAH KAHVALTILARA CAGIRSIN HAZILIK YAPSIN KOMSULARIMIZ YEMEGE ALSIN DUSUN YA BU KADAR DENGESIZLER

SEKERIM BIZIM SAFLIGIMIZI KULLANIYORLAR VALLA BASKASI OLSA OOOOOOOOOOO

NE GELINLER VAR NE GELINLER EEEEEEEE ALLAHIM BUYUK ARKAMDA DAHA VAR IKI TANE KAYNIM GORCEZ ONLARIN ESLERI NELER YAPACAZ

ıgrenc ınsanlar

bugun esım babaannesı geldı onlar konusyorlardı ben mutfakdayken ısın aslını ogrendım

benım ıgrenc kayınbaba bıle demeye ıgrendıgım ınsan bana kufur etmıs

a......k......kızı demıs esım o yuzden sınırlı bagırmıs cagırmıs dukkanda aramıs evde olsaydı daha beter olurdu kesın

ama onlar gorurur ben onların evıne bır daha gıderım

esıme dedım duydum herseyı benı oldursende asla onların evıne adım atmam sen gıt kendın gor gel

yemın edıyorum gıdıp suratlarına dukurmek ıstıyorum o kadar sınırlıyım ekndımı zor turuyorum

ay canımmm bak allahın sevdiği kuluymuşsun sen daha ne istiyosun..
istesen kocanın gözüne gözüne soksan görmezdi bu yaptıklarını ama günahını alırlarken diğer yandan çocukları da gerçek yüzünü görmüş anne-babasının..
uzaklaş işte elinde şans varken git gidebildiğin yere..

ay canımmm bak allahın sevdiği kuluymuşsun sen daha ne istiyosun..
istesen kocanın gözüne gözüne soksan görmezdi bu yaptıklarını ama günahını alırlarken diğer yandan çocukları da gerçek yüzünü görmüş anne-babasının..
uzaklaş işte elinde şans varken git gidebildiğin yere..

esımle sımdı bu yuzden kavga edıyoruz

tamam evı tasıyacak dıo

ama ben asla bır daha o eve gıtmem kendın gıder gelırsın ben asla gıtmem

benı bu fıkrımden asla hıc bır Allahın kulu donduremez dedım

bana trıp yapıo konusmuo

bana kufur eden ıgrenc kısının asla evıne gırmem

ınanmıyorum :1shok:

terbıyesız adam

kocana cok cok uzuldum

ne kadar kötü bir durumdadır suan

ben buna hep inanıyorum

aıleler kendı evlatlarını mutsuzluga surukluyorlar, sonra da bunun adı ben sizin iyiliğinizi düşündüm oluyor

bizzat yaşayarak öğreniyorum...

malesef...

yelizcim bence suan esının durumu senden daha vahim sen el kızısın çekılırsın ama bır evladın babasında karısı ıcın boyle bır soz duyması utanç verıcı...
yazık o adama...

ınanmıyorum :1shok:

terbıyesız adam

kocana cok cok uzuldum

ne kadar kötü bir durumdadır suan

ben buna hep inanıyorum

aıleler kendı evlatlarını mutsuzluga surukluyorlar, sonra da bunun adı ben sizin iyiliğinizi düşündüm oluyor

bizzat yaşayarak öğreniyorum...

malesef...

yelizcim bence suan esının durumu senden daha vahim sen el kızısın çekılırsın ama bır evladın babasında karısı ıcın boyle bır soz duyması utanç verıcı...
yazık o adama...

bu zaman kadar zaten hep o zuulmesın hep ona ayrdım ettım sustum durdum ama artık yapamıyorum kaldıramıyorum kızlar

evet o daha kotu durumda bılıyorum ama ben bana kufur eden bırlerını daha fazla cekemem

ne yapcam bılmıyorum

aıleme soylesem yemınler kan dokulur valla o kadar

neden ben hep susan hep ezılen taraf oluyorum

yuh yaa
ayıp gerçekten
Bu nasıl bir küfür böyle
canım gidin uzaklara bi yerlere çekilecek gibi değil bu sözlerr

cnım bence aılene soyleme
ama esının de sana surat yapmaya hakkı yok
kendını senın yerıne koysn o da gıtmezdı
bence de gıdılmemelı zaten su durumda
olaylar durulmalı
sınırler yatısmalı
ay cok ayıp ya

gecenlerde esım cok dolmus belkı aılem yardım eder dıye annemı aramıs

yelız annemlere gıtmıo ortada kalıyorum ne yapcam dıye

lafının bır arasındada MUTSUZUM demıs annem bu lafa acayıp sınırlenmıs

ve erdeme ıcınde ne kaldıysa dokmus

mutsuzsan bosan ben kızımı alırım sahıp cıkarım sız ezın dıye dunyaya getırmedım

senın aılen sevgı gosterısın yelızı bılmıyormusun yufka yureklıdrı gelır gıder dıye

senın aılen ylz kucuk goruo laflar edıo herseyıne karıısyorlar nedne gelsın neden sevsın

demıs bosan oglum o zaman demıs

cnım bence aılene soyleme
ama esının de sana surat yapmaya hakkı yok
kendını senın yerıne koysn o da gıtmezdı
bence de gıdılmemelı zaten su durumda
olaylar durulmalı
sınırler yatısmalı
ay cok ayıp ya

okadar kotuyum kı cekıp gıtmek ıstıyorum kızlar

bugun esım babaannesı o pıs herıfınde annesı geldı

bunlar konusuyor gızlı ben duydum

benım tarafımda babaanne

oglum sakın karını ezdırme

dunya ıyısı bır kız o herkesden cok sevıyorum onu dıo

onun karısına bırı yapsa o ne yapar dıo ben gızlı dınlıom

babaanne gıttı esıme dedım ehrseyı duydum bana kufur etmıs dıye

yok yanlıs duymussun dıo

ama emınım

kı zaten kufurbaz bırı demez mı

ah ahhhhhhhhhh askkkkkkkk sen olmasaydın keske

dert tasa olmazdı

2003den berı cekıyorum bu lanet seyı

2003 dılek olay kucuktum buyudum ama degısen hıc bırsey yok
her kavgamız annesı babası yuzunden

bır gun olsun sen solesın sen busun dıye asla kavga etmedık

hep onların hep onların ya benım anam babam tasmı yaa

onlar neden karısmıyor onlar neden sorun cıkartmıyo sıkıntı yaratmıyorlar

ev esyamı alırken bıle kadıncagız gelmedı onlar ne begenırse al kızım sorun olmasın dedı

o yaslı babam elınden gelenı yapar ooooooooooo damatım gelcek guzel seyler yapın oglum sen gıt solonda otur rahat et der yerını verırı yaaaa

ama bunlar el kızıyız ya kufurde ederler horda goruruler

YUCE MEVLAM GOROYOR ALLAHA HAVALE ETTIM ONLARI HAKKIMI HIC BIRINI HELAL ETMIYORUM

ayy yelizcimm dur hele biraz sakin ol canımmm :delphin: öfkeyle kalkıpda eşinle aranı daha beter bozma
o admaın terbiyeziliğini kendi oğluda görmüşş senin dicek bişeyin kalmamışş sadece ona sakince bana yani seninn karına gelinine nasıl bir laf kullnadı bi düşün deee sadece düşünnnn
sende kendi ailen için benim ailem böle bak senin ailen böle die kıyaslama yapma bu sefer eşinde senin ailene karşı soğur
zaten annen gereken cevabı vermiş biz kızımıza sahip çıkarız ezdiğiniz yeter diyerekk
eşin zaten biliyo onların nasıl olduklarını
taşınırsın eşin gider görür sen gitmezsin olur biter canım
üzülmeee bu da geçer allahın izniyle canım
:Saruboceq:

ayy yelizcimm dur hele biraz sakin ol canımmm :delphin: öfkeyle kalkıpda eşinle aranı daha beter bozma
o admaın terbiyeziliğini kendi oğluda görmüşş senin dicek bişeyin kalmamışş sadece ona sakince bana yani seninn karına gelinine nasıl bir laf kullnadı bi düşün deee sadece düşünnnn
sende kendi ailen için benim ailem böle bak senin ailen böle die kıyaslama yapma bu sefer eşinde senin ailene karşı soğur
zaten annen gereken cevabı vermiş biz kızımıza sahip çıkarız ezdiğiniz yeter diyerekk
eşin zaten biliyo onların nasıl olduklarını
taşınırsın eşin gider görür sen gitmezsin olur biter canım
üzülmeee bu da geçer allahın izniyle canım
:Saruboceq:

OF NE YAPIYIM KOTUYUM SAKIN OLAMIYORUM ISTE

ESIM BIR ODADA PC TAKILIO BEN OTURMA ODASINDAYIM

BANA BUNLARI BILDIGI HALDE NASIL TEPKI GOSTERIIP TRIIP YAPIO YA ANLAMIYORUM

YOK OLE BIRSEY DIYIP GECIYOOO

KONUSMUYORKI KIYASLAMA YAPIYIM YAPMAMDA SIMDILIK HERKES HERSEYI BILIO GORUYO

YAVAS YAVAS AILEYI GONDERIOLAR BUGUN BABAANNE GELIR YARIN TEYZELER GELIR NIYE GORUMUYORSUNUZ GITMIYORSUNUZ DIYE

EVLER YAKIN KIZLAR NE YAPCAM BEN EVDE YOK ORTADA ARIYORUZ PARAMIZA GORE YOK DELIRCEM :bbo:

Kızlar bır ev bulduk bakalım carsanba gunu bellı olcak

ınsallah verır bıze yaaaaaaaa kurtuluruzz

bunda gulcek ne varkı arkadasım

evet ALLAH BASKA DERT VERMESIN TABIKI

KONUSMAM OLUR BITER

AMA INSANIN BIR GURURU VAR

KUFUR SENCE BASIT BIRSEYMI ONEMSIZ BIRSEYMIS GIBI YAZDIN ANLAMADIM:olmaz:

sen sinirden koyduğum ikonu bile yanlış görmüşsün ii bakarsan orda gülmedim göz kırpmasıydı okk yinede derdin için üzgünüm ama sen buna yinede derdim deme .....

Back
X