canım öncelikle sana allahtan sabır diliyorum allah yardımcın olsun eşinle aranı sakın bozma onların istedikleri bu kocanın gönlünü al biraz suyuna git o zaten gerçekleri görüyor fazla üstüne gitme belliki o senden yana tavrını koymuş ne diyorsa tamam kocacıgım sen haklısın de biraz yumuşat herşey yoluna girer sen alllaha sıgın allah onları gün gelir senin kapına düşür allah iyi kullardan yanadır sakın küsme onlara sonuçta eşinin ailesi onu sevdigin için bazı şeylere gögüs gereceksin çünkü kocan senden yana sonuçta onunda ailesi yazık ne yapsın anne baba atılmaz biraz onuda hoşgör bir yanda sen bir yanda ailesi zamanında bende çok şeyler yaşadım bende çok laflarını duydum onlara cevabımı susarak karşılık vermeden verdim eşim beni savundu sonra araya mesafe koydum torunlarını sık sık götürmedim ama onlara onların istediklerini vermedim onlar benden kavga etmemi onlara cevap vermemi beklediler ben yapmadım onlarda artık bıraktılar şimdi çok iyiz gelirler giderler hiçbirşeye karışmazlar karışamazlar artık huyumu anladılar idare ediyoruz olur böyle şeyler canım üzme kendini evliligin ilk seneleri çok önemli sabır sabır ama eşin allahtan senden yana sende eşinin kıymetini bil fazlada ailesinden sogumasın senin durumunda çok zor dedigim gibi yap ama mesafeni koy kendinden ödün verme üzerine düşeni yap herşey yoluna girer uzaktan konuşması belki kolay geliyor ama benim düşüncem bu ev konusundada bir yardımım olursa sevinirm bende ankaradayım babam emlakçı keçiören tarafından düşünürsen yardımcı olurum hoşçakal:gitme: