bıktım ya artık

tugkay2000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.416
0
106
Ankara
artık kufur hakaret dymakdan yoruldum bıktım cocuklarla ben ılgılenırım evle ben o ısten gelır uzatır ayagını 2 saat sonra yatar ama hep yorgun .. bende ınsanım ya yeter yıne bır suru kufur hakaret ısıttım bıraz once ne bu ya hep haklı hep.. neymıs cocugun sacına sumu dokulmus nerden bıulmus dokmus bende ne bılıyım terdır oynuyolar ya dedım.. vay ben nasıl anneymısım s... gıt olmaz olsun senın gıbı kadın vs....sabırrrrrr .. daha gecen gun burada yazdım duzelıyo hersey dıye ama hıc bırsey degısmıy yıpranmaya devam..

ah bu erkekler evet erkekelrin kadınlardan beklentileri çok benim eşimde çocuğa bişey olsun mesela düşsün bişey bulur beni suçlar aynı odadayız sen bi tarafta ben bitarafta sen tutsaydın yada suçladığın şey neyse halıyamı takıldı halıyı sen düzeltseydin hep ben suçluyumdur klasik erkek triballeri ben sallamam SENDE UMURSAMA SÖYLENSİN DURSUN etrafımdaki çoğu kadının şikayetçi olduğu bi durum olduğu için sadece sende yok bu problem meraketme!
amaaaaaaa iş küfüre gelince takıldım kaldım orda ...

Son düzenleme:
aileden böyle gördüyse herşeye en ufak birşeye bile küfür edebiliyor maalesef erkekler...yetiştirilme tarzı bi nebze...ama bütün gün ewde uğraşan siz doğuran bakan siz eşiniz biraz haddini bilmeli bence...annelerin hakkı ödenmez eşiniz bencilik yapıyo gıcık oldum

Erkek rahattır bunun ötesi yok.Benim eşimde kendisi iligikenirken çocu-ğun canını acıtırda çocuk ağlarsa tek kelime etmem.Ama aynı şeyi ben yapınca hayır senin dikkat etmen lazım gibisinden söylenir...

Ben şunu anladım ki hiç aman yorgunmu diye düşünmeden vereceksin çocuğu oda bakacak.Dün midem ağrıyordu iki büklüm uyutmaya çalıştım kızımı.Baktım olmuyor verdim eşime ben uzandım o uyuttu.Ne yapayım ya bizde insanız.Allah korusun bana bişey olsa hastaneye falan yatsam düşünüyorum kızıma kime bakar...

Herşey tamamda hakareti sindiremiyor insan.

Allah yardımcın olsun...

aılesıde aynı gorumcem annesıne gerızekalı vs laflar der hatta kaynım yanımızda bı kere annesının ustune yurudu senın a... s... dedı cok ornegını gordum aılesınde ama o neden aynısını yapıyo aılesını tasvıp etmıyo aynı davranıyo bu gıdıslı cocuklarımda etkılenecek ve ogreneckler ... ne yapsam olmuyo cocukların etkılenıyo lafları hemen kapabılır dıyorum bı tamam dıyo sonra yıne aynı bu ne ya bazen galıba cocuklar ıcın en hayırlısı cekıp gıtmek..

ahh canım...
oğlum doğduğunda herşey çok güzeldi
nasıl hastalanmaya başladı kabus dolu günler başladı
burnu aksa kızar,aksırsa kızar
ya diyorum çocuk bu olur
olmaz diyordu koynunda tut hastalanmasın..

mantığa bak....
hehe de geç.....
erkek milleti işte kafa yorarsan canın yanar..

benciller...hemde çok...

küfür bi alışkanlık helede belirli bi yaştan sonraa gerçkten çok zorr unutulması bırakılması..benim babam amcamda aynı sizi kocanız gibi çocuk gözlerinin önünde takılıp düşse annem yengem suçlu olur ben bunu hep annmin ev hanımı olmasına bağlardm ama alakası yokmş kadın olması yeterli babamda olsa erkeklerin hepsi aynı umursamamaya çalışın söylediklerini ama küfür olayını çok ciddi bi şekilde konşmalısınz kocanız olması size hakaret etme hakkı tanımaz onaa herkes yerini haddini bilecek bilmiyrsada bildirin bi yolunu yordamını bulup..Allah yardımcınz olsunn umarm hallolur herşeyy gönlnzce olr

allah sabır versin size
benim eşim işten yorgunda gelse çocuğu alıp koynunda uyutmaktan zevk alır,,

Son düzenleme:
yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm. umarım çocukların sana çeker yada ne bileyim seni örnek alılar. anladığım kadarıyla sen bulunduğun ortamdan geçmiş, çocuklarının geleceğinin derdine düşmüşsün. allah insanlara vicdan versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…