- 20 Ocak 2010
- 47.607
- 178.744
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bir şey sorucam sana ayaz denildiğinde neden inkar edip konularını kapattırıyorsun
ah ablan neler çekti zamanında sen 2 konuşmasını çekemiyorsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canim benim kuzenimde aynen ablan gibi .mesela ariyorum yada o ariyor beni sevgilisinden onun arkadsdinin sevgilisinden kaynanasindan vir vir konusuyor gecen gece sinav var cok gerginim aramis sevgilisinin arkadssi evlenmis gelin rusmus filan anlitio habire ben ders calisicam dedikce konustu telefon caliyor diyip kapattim artik yapcak birsey yok bu tiplere.
Sinir bozucu. Ne de olsa naziniz geçer aramamasini isteseniz bu kadar sık?Gerçekten biktim artik . Ablam şehir dsnda oturuyor aramizda 7 yaş var . Evli . Bnde evliyim . Neyse telefonda konusuyoruz surekli kendini anlatiyor . Birşeyi merak etmesemde zorla anlatiyor . Her şeyi çok ince ayrıntıya kadar anlatiyor . Telefonda arıyor hiç ben konuşmuyorum birsey anlatcak oluyorum kelimeler agzima tikiliyor hep kendini anlatıyor kendi kayinvalide sini esiyle tartismalarini kayninin sozlusunu filan anlatiyo .
eltisini anlatiyo vs.vs . Ben birsey anlatmak için arıyorum anlatıyorum snra o milyon saat konusuyo aradigima pişman ediyo. Bunu ona anlamaya çalıştım bu sefer de yanlış anlıyor hemen suratima benim hatalarimi vuruyor .
Annem dahi psikolojisi bozuldu iyice diyo . Bi sorunuda yok öyle büyük orda koca şehirde yalnız zor tmm ama arasın sonuna kadar saatlerce sohbet ederim ama bazen hatta genlde telefonu uzaklaşıyorm evet evet diyorum hiç zevkli gelmiyor çünkü biktim artik karşılıklı muhabbet etmiyoruz ki hep o anlatiyo ben dnliyorum . Oneride bulunup yorumlar yaptgim halde bir de bgenmiyor .
Geçen tartstk anlattim bu yaptıklarını bak dedim böyle yapma karsilikli sohbet edelim anlamamis hala devam ediyor . Whatsaptan da aynı şekilde sayfalarca yazıyo ben iki cumle hep . Bi hasta oluyo internetten arastrmalarini onların sonuclarini filan yazıyo anlatiyo . Yani inanin kayninin sozlusuyle neler yaptgini bile en ince ayrintsina kadar biliyorum . Ben gerçekten biktim artik bu bencilliginden ve anlayisszligndan . Geçen açık açık herseyi söyledim ama yinede anlamamis . Mesela ariyo musait olmuyorum mesgule atıyorum yine 3 4 kez ariyo mesaj atiyo . Cumartesi esimin tatil oldugunu blio oglene kdr uyuyorz biliyo o gün . Yine de 12 de ariyo açıyorum ben yinede uyuyordum diyorum aa öylemi pardon deyip kapatmak yerine yine anlatmaya basliyo . Gece 12 de ariyo yataktayim ddıye mesaj atıyorum yine ariyo filan .
Cok kilon var az zayiflamalisin bence yoksa çok yakismissnz :)![]()
Kafanı sobaya sok gri olur belki :)
Sen geçimsizsin. Etrafındaki herkesten şikayetçisin farkındaysan
Bende benzer bisey yasadim.
Kuzenim yeni evlenmisti turkiyeden yurt disina gelin gelmisti benim oldugum ulkeye. Kimsesi yoktu o kdar konusan bende sicak kanli davrndim yanliz hissetmesin kendini diye. Ya ariyordu beni, 1 saat en az. Konusur konusur konusur. Kendisinin hakkinda, esinin hakkinda. Bisey demej istiyorum sonra lafim yarida kaliyor " ne diyon gii, biseymi dedin?" Diye. Cumlemi bitirmeden son gaz devam. Bide oglu var, sohbet dahada koyulasti. Bide isin kotu tarafi; cagri atardi. Beni geri ara diyordu.
Musait degilimde diyemiyodum. Ogrenciydim,kontor alirdim 20 euroluk, bi bakardim 20 eurodan 4 euro kalmis. Hatta bi seferde bana kontor alirmisin dedi. Hayir diyemedim yine. Oduycem ben sana geri dedi. Aldim kodu ona yolladim, kontor yuklendi telefonuna. Anlamiyorumki, butun aileyi caldirarak konusuyor, ama yine kontoru olmayan o. Turkiyedeki annesini ariyor ordan gidyor buyuk ihtimal. Anneside zaten ayni. Annem arar bacim napiyon nasilsin, kizlar napiyor diye. O da x burda yanimda oturuyor dur telefona veriyim. Sonra esin napiyor diye sorarsak ona veriyor. 4 kardesler, hepsini sormaya kalksak ooo.Tabi kendi konustuklarini sayma. Biz burda bedavadan yasiyoruz saniyor, turkiyeye telefon acmk ucuzmu?